Παραξενεύτηκα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Καλησπέρα είμαι ο (x) και είμαι μαζί με την κοπέλα μου εδώ και δυόμισι χρόνια μαζί. Η ερωτική μας ζωή δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο και κάτι το τρελό.

Μια μέρα που καθόμασταν στον υπολογιστή και χαζεύαμε διάφορα, ρωτάω την κοπέλα μου αν θέλει να δούμε καμιά τσόντα κι αυτή αμέσως ανταποκρίθηκε, πράγμα που με παραξένεψε… Αμέσως μπαίνω σε διάφορα σάιτ αλλά την έβλεπα λίγο δυσαρεστημένη και της λέω:

-    «Βάλε ότι θέλεις…»

Αμέσως όλο χαρά βγαίνει και πατάει lesbians. Εγώ έχω πάθει την πλάκα μου. Δεν το πιστεύω αλλά δεν λέω τίποτα και την αφήνω να δω τι θα κάνει και που θα πάει. Έψαχνε απ’ ότι μου είπε να βρει βιντεάκια με ιστοριούλες να διαδραματίζονται και τελικά βρήκε (σιγά μην δεν έβρισκε).

Καθώς την βλέπαμε και έχοντας γίνει τούρμπο βέβαια με αυτά που έβλεπα, είδα την κοπέλα μου σιγά - σιγά να βάζει το χέρι της στο μουνάκι της και να το παίζει. Φυσικά, χωρίς να χάσω ευκαιρία, την πιάνω και αρχίζω να παίζω το μουνάκι μαζί της. Είχε αφεθεί τελείως… Αρχίζω να την γδύνω και να της φιλάω τις ρωγίτσες της.. ήταν κάγκελο.

Σηκώνεται και αρχίζει να με γδύνει πολύ ερεθιστικά και σκύβει στα γόνατα και μου παίρνει ένα τσιμπούκι που δεν μου είχε ξαναπάρει. Όσο με τσιμπούκωνε την είδα που κοιτούσε συνέχεια τον υπολογιστή. Παραξενεύτηκα εκείνη την ώρα γιατί τις θεωρούσε βλακείες τις τσόντες μέχρι τότε.

Την βάζω να ξαπλώσει στην πολυθρόνα και αρχίζω να της γλείφω το υπέροχο μουνάκι της. Αμέσως υγράθηκε και πήρε το δάχτυλο μου και το έγλειφε σαν να ήταν πούτσα. Είχα τρελαθεί! Πρώτη φορά έκανε κάτι τέτοιο, αλλά μου άρεσε βέβαια.

Εκεί που την έγλειφα την ρωτάω αν θα ήθελε να την έγλειφε εκείνη την ώρα ένα ωραίο μουνάκι κι εγώ να την τσιμπουκώνω. Αμέσως ξανάχυσε, σαν πολυοργασμική που είναι το μωρό μου, και απάντησε καταφατικά.

Σηκώθηκα μετά, την έστησα στα τέσσερα και της έσκισα το μουνάκι και αφού έχυσα στα υπέροχα βυζάκια της και χαλαρώσαμε, την ρώτησα αν θα ήθελε να κάναμε την φαντασίωση της πραγματικότητα και πήρα με μια ναζιάρικη και ντροπαλή φατσούλα, θετική απάντηση.

Μόλις καταφέρω να πραγματοποιήσω την φαντασίωση του μωρού μου πραγματικότητα θα σας ξαναστείλω…

(Copyright protected OW ref: 8973)