Απίστευτη ιστορία με την αδελφή μου (Αιμομιξία)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι τριάντα χρονών κι έχω μια αδελφή που τώρα είναι 26 χρονών. Όταν ήμουν 21 χρονών φοιτητής, το μυαλό μου ήταν στο πως θα γαμήσω την αδελφή μου.

Δεν την έβλεπα ποτέ ερωτικά αν και στο σπίτι γυρνούσε πάντα μισόγυμνη και συζητούσαμε τα πάντα. Ήξερα ότι είχε αρχίσει να γαμιέται από πιο μικρή. Όταν έγινε δεκαοκτώ χρονών κι εγώ 22, όλοι οι φίλοι μου με έλεγαν, τι μουνάρα αδελφή έχεις, κι εγώ γελούσα.

Τώρα αρχίζει η ιστορία.

Ένα βράδυ γύρω στις οκτώ η ώρα, χειμώνας, έξω σκοτάδι, πάω την μηχανή μου στο γκαράζ και ξαφνικά ακούω κάτι… πηγαίνω προς τις ομιλίες κρυφά και βλέπω τον γείτονα μου έναν 52 χρονών παντρεμένο να δίνει πίπα σε κάποια και ακούω να της λέει:

-    «Όλον στο στόμα πουτανάκι!»

Λέω θα βρήκε κανένα μουνάκι και το γαμάει. Ήμουν έτοιμος να φύγω και ακούω μια φωνή:

-    «Έλα, γάμησε μου το μουνάκι. Ξέσκισε με!»

Και βλέπω την αδελφούλα μου να του στήνει το μουνάκι της. Τρελάθηκα! Έκατσα και τους έπαιρνα μάτι. Μετά έφυγα. Μετά από μια ώρα έρχεται σπίτι η αδελφή μου. Καθίσαμε, φάγαμε και πάω στο δωμάτιο και της λέω:

-    «Έλα σε ρωτήσω κάτι…»

Ήταν Σάββατο και οι γονείς μας είχαν βγει έξω. Αυτή μου λέει:

-    «Κάνω ένα μπάνιο κι έρχομαι…»

Με το που έρχεται από το μπάνιο μόνο με την πετσέτα. Της λέω:

-    «Δεν ντρέπεσαι να γαμιέσαι με έναν 50άρη;»

Μόλις το άκουσε άρχισε να κλαίει. Εγώ της είπα πως την πήρα μάτι. Μου είπε να μην το πω στους γονείς μας. Άρχισα να την φιλάω στο μέτωπο και ξαφνικά πετάει την πετσέτα. Τρελάθηκα και της λέω:

-    «Σε γαμάει καλά;»

Και αντί να απάντηση άρχισε να μου παίρνει πίπα και μετά μου λέει:

-    «Έλα σε παρακαλώ… Ξέσκισε με!»

Τρεις ώρες γαμιόμασταν. Όταν τελειώσαμε κάναμε μπάνιο και μου λέει το πουτανάκι ότι ο 50άρης γαμάει και την μαμά μας και ότι θέλει να τις πάρει μαμά και κόρη μαζί. Όταν θα γίνει θα σας πω την συνέχεια…

(Copyright protected OW ref: 8728)