Η πρώτη εμπειρία (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήμουν δεκαοκτώ ετών τότε που είχα την πρώτη μου ερωτική επαφή, ολοκληρωμένη. Ήμουν στο σπίτι ενός φίλου μου, δύο χρόνια μεγαλύτερου, στο χωριό. Θα έμενε μόνος του το βράδυ και μου είπε να μείνω μαζί του για παρέα. Δέχτηκα, γιατί θα είχα παρέα.

Το βράδυ είπαμε να δούμε μια ταινία, γιατί έβρεχε και βαριόμασταν να βγούμε. Κατά τις δύο η ώρα είπαμε να την πέσουμε σιγά - σιγά. Ο Κώστας, ο φίλος μου, όταν ‘βεβαιώθηκε’ πως κοιμήθηκα, έβγαλε ένα περιοδικό από αυτά που έχουν δώρο τσόντες σε dvd και χάζευε παίζοντας τον πούτσο του.

Σε λίγο πήγε στην τουαλέτα, για να συνεχίσει εκεί. Εγώ δεν κοιμόμουν, απλώς είχα κλειστά μάτια μήπως μπορέσει να με πάρει ο ύπνος.

Όταν, λοιπόν, ο Κώστας έφυγε τον ακολούθησα στην τουαλέτα όπου τον είδα να τον παίζει. Το ίδιο έκανα κι εγώ. Ο Κώστας με είδε από μια χαραμάδα που είχε αφήσει ανοιχτή την πόρτα και από που τον παρακολουθούσα πριν. Σηκώθηκε και μου έβαλε την πούτσα του μέσα στα μούτρα μου. Σάστισα και τότε αυτός μου είπε:

-    «Ρούφα το τώρα!»

Έτσι κι έκανα, λοιπόν. Έπιασα την πούτσα του και του έκανα πίπα. Αυτός το απολάμβανε φωνάζοντας να συνεχίσω:

-    «Ναι, ναι! Ρούφα!»

Παράλληλα, γδυνόταν κι άλλο, ενώ εγώ του έκανα πίπα και έπαιζα τον πούτσο μου. Με έπιασε με τα δύο του χέρια και με πήγε στο δωμάτιο του. Με έγδυσε και άρχισε να μου κάνει κι αυτός πίπα. Τις έκανε αριστουργηματικά. Έπειτα, σταματάει και μου λέει:

-    «Λοιπόν, ποιος θα γαμήσει ποιον;», και βγάζει μια καπότα από το κομοδίνο του.

Του ζήτησα να γαμήσω εγώ, γιατί πίστευα πως αυτός σίγουρα το είχε κάνει.

-    «Το δικαιότερο είναι να γαμήσουμε και οι δύο…», μου απάντησε.

Τελικά, φόρεσα πρώτος την καπότα και στήθηκε μπροστά μου στα τέσσερα. Μόλις μπήκα μέσα του, η κωλοτρυπίδα του ήταν τόσο στενή που νόμιζα ότι δεν θα βγει ποτέ από εκεί μέσα. Λίγο - λίγο, άρχισε η τρύπα του να ανοίγει καλύτερα.

Η εμπειρία ήταν τόσο καυτή που, σε συνδυασμό με τον Κώστα που φώναζε τόσο δυνατά, άρχισα να δακρύζω από συγκίνηση. Μετά από λίγο, και ενώ γαμούσα τον Κώστα, αυτός άνοιξε το συρτάρι από το κομοδίνο του για να βγάλει άλλη μια καπότα.

Η σειρά μου είχε μόλις έρθει… Εκείνη τη στιγμή τελειώνω, μέσα στον Κώστα. Αυτός σηκώνεται απότομα, φοράει την καπότα του και με βάζει ανάσκελα και πιάνοντας τα πόδια μου ετοιμάζεται να μπει μέσα μου. Μόλις είχε φτάσει το ξεπαρθένιασμα μου και από πίσω…

Δεν είχε ακούσει ο Κώστας ποτέ χειρότερη κραυγή. Παράλληλα, με τα πόδια μου χάιδευα το στήθος του κι αυτός γλώσσιαζε τις πατούσες μου.  από λίγο, που η τρύπα του κώλου μου είχε ανοίξει άρχισε να κάνει πιο γρήγορες κινήσεις.

Σε λίγο, ήρθε η ώρα να τελειώσει. Τον ικέτεψα να τα πιω. Έχυσε μέσα στο στόμα μου και το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Όταν τα κατάπια, έπιασα το πέος του στο στόμα μου, για να μη μείνει ούτε μια σταγόνα ανεκμετάλλευτη.

Κάναμε ένα τσιγάρο κι είπαμε να πάμε και σε ένα δεύτερο γύρο, αλλά δεν το κάναμε. Στηθήκαμε μόνο για να κάνουμε ένα 69 ώσπου να χύσουμε ο ένας στο στόμα του άλλου.

Έκτοτε, δεν έχουμε κάνει τίποτα. Ντρεπόμαστε ο ένας τον άλλο και έχουμε κόψει επαφές. Πολύ κρίμα.

(Copyright protected OW ref: 8689)