Η πίπα (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Καλοκαίρι του 2008… Η ζέστη στο αποκορύφωμα και οι καύλες το ίδιο. Τα πορνό στον υπολογιστή δίνουν και παίρνουν και η μαλακία με έχει φάει. Αλλά ρε παιδιά, τι να κάνει και η μαλακία…;

Έτσι σκέφτηκα να ψαχτώ. Έβαλα μια αγγελία, χωρίς να ορίσω φύλο, δεν με ένοιαζε αν ήταν γκομενάκι ή αγοράκι με κλίση στην... πεολαγνεία, με πιάνετε πιστεύω, ε;

Δεν θα πω ψέματα, έχω κιλά. Έτσι με απέρριψαν ορισμένες. Σε μια φάση λαμβάνω ένα μήνυμα στο msn από μια ειδοποίηση που λέει: «ο Χρήστης ‘τάδε’ σε πρόσθεσε στους φίλους του».

Δέχομαι το αίτημα και αρχίζω κουβέντα. Με το ένα χέρι έγραφα και με το άλλο τον έτριβα τον πούτσο μου. Ο φίλος λεγόταν Γιάννης και ήταν είκοσι ετών (ίσα με μένα δηλαδή την προκειμένη φάση).

Τον ρώτησα αν είχε ξανακάνει τσιμπούκι και απάντησε πως όχι αλλά ήθελε πάρα πολύ να κάνει και ότι δεν κωλώνει σε τίποτα. Μόνο που δεν γαμιέται, το ξεκαθάρισε και το σεβάστηκα. Του είπα μετά για τα κιλά μου. Εκείνος είπε ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, ίσα - ίσα είπε ότι τον ανάβουν οι παχουλοί.

«Ωραία!» σκέφτηκα. Κανονίσαμε τελικά και ήρθε σπίτι μου. Φρόντισα να λείπουν οι δικοί μου και καθίσαμε στο δωμάτιο μου. Κλείδωσα για σιγουριά και κατέβασα το σορτσάκι. Ο Γιάννης αμέσως πήρε θέση, στα γόνατα. Χωρίς πολλά - πολλά, έπιασε τον πούτσο μου, τον πήρε στο στόμα και άρχισε να τον ρουφάει…

Η αίσθηση ήταν απλά απίστευτη! Δεν τον κοιτούσα… είχα κλείσει τα μάτια και άφηνα τα ερεθίσματα να με καθοδηγούν. Ο πούτσος μου σκλήραινε με κάθε ρούφηγμα του Γιάννη. Κάθισα στο κρεβάτι και άρχισα να του δίνω ρυθμό με το χέρι.

Εκείνος με το ένα του χέρι έπιανε την πούτσα μου από την βάση μαζί με τα αρχίδια μου, ενώ με το άλλο έτριβε το δικό του. Οι φλέβες άρχισαν να γίνονται πολύ ορατές, αποτέλεσμα της καύλας μου. Τον είχα και αξύριστο και προκαλούσε μια καύλα, έτσι όπως τον έβλεπα.

-    «Σ’ αρέσει;», τον ρώτησα.

Ο Γιάννης, με την πούτσα μου στο στόμα, με κοίταξε και χαμογέλασε. Πωωωωω! Στα επόμενα λεπτά, πηχτά χύσια μαζεμένα τόσο καιρό κατέληγαν στο πρόσωπο του. Η καλύτερη πίπα που μου έχουν κάνει μέχρι τώρα.

(Copyright protected OW ref: 8539)