Ξέσκισμα με χυλόπιτα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Απόψε το βράδυ ήρθε η Μαρία σπίτι μου φέρνοντας κρέπες να φάμε. Φορούσε ψηλά τακούνια που με τρελαίνουν κι ένα κόκκινο φουστανάκι που την έδειχνε πολύ σέξι. Με ξυπνάει κι αρχίζουμε να συζητάμε, να τρώμε, να αγκαλιαζόμαστε…  

Μου χαμογελά πονηρά με ηδυπαθές βλέμμα ώσπου αρχίσουμε να φιλιόμαστε. Φιλιά γεμάτα λαγνεία, πάθος και καύλα. Ύστερα ξαπλώνει απαλά στο κρεβάτι και μου γνέφει να έρθω από πάνω της. Της ανεβάζω το φουστάνι και μένει με το δαντελωτό στηθόδεσμο.

Ενώ της το βγάζω αργά, η γλώσσα μου είναι επικεντρωμένη στα χείλη της, τα χέρια μου ψηλαφούν τους τέλειους κυκλικούς της γλουτούς και ο πούτσος μου βρίσκεται σε πλήρη στύση. Τι ηδονή! Η άλλη μου παλάμη χαϊδεύει την σχισμή της μέχρι να την κατακλύσουν τα μελένια της υγρά.

Θα επιθυμούσα αρκετά να την γλείψω μέχρι τελικής πτώσεως αλλά εκείνη προτιμάει να εισχωρήσω μέσα της. Ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα κατεβάζω το εσώρουχό μου και τρίβομαι στο μουνάκι της. Αυτό γίνεται αργά - αργά, μέχρι το βογγητά της να μου δείξουν ότι με θέλει περισσότερο. Οι κραυγές γίνονται όλο και πιο ηχηρές, σημάδι του ότι θέλει να βρεθώ μέσα της.

Μπαίνω... Συναντώ τον παράδεισο! Η αίσθηση είναι τόσο δυνατή ώστε να απομονώσει κάθε άλλη σκέψη. Τα μάτια μου εστιάζουν στο γλυκό της πρόσωπο. Πάντα όταν πηδιόμαστε λάμπει ολόκληρη, χαμογελά και η ομορφιά της ασύγκριτη.

Περνάει τα χέρια της στην πλάτη μου και σφίγγει το δέρμα μου με τα νύχια της. Με καυλώνει απίστευτα και με ωθεί να την χουφτώνω δυνατά μπήγοντας τα δάχτυλά μου στα κωλομέρια της.

Αφού σταδιακά η ανάσα της γίνεται όλο και πιο βαθιά, καταλαβαίνω πως πλησιάζει στον οργασμό. Τότε κινούμαι ταχύτερα… το φιλί μου γίνεται πιο βίαιο και χαϊδεύω το σώμα της με τον πιο ερωτικό τρόπο... Η αναπνοή της εντονότερη και ένα οξύ βογκητό φέρνει την κορύφωση!

-    «Αααααχχχχ!»

Έχω πλημμυρίσει από τους χυμούς της και τα σκεπάσματα έχουν υγρανθεί. Την γλείφω στα χείλη λάγνα και την αγκαλιάζω. Με φιλάει με φιλικό τρόπο και επιστρέφει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Ύστερα από λίγο την έχει πάρει ο ύπνος. Εμένα δεν με ενδιαφέρει που δεν τελείωσα, συνεχίζω μόνος μου, βάζω τα ακουστικά και νιώθω ευτυχισμένος. Χωρίς να γνωρίζω τι με περιμένει...

Λίγες μέρες μετά μου δηλώνει ότι δεν με βλέπει ερωτικά και δεν θέλει να το ξανακάνουμε. Φρίκη. Αναζητώ τα αίτια που συμβαίνει αυτό και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Η όλη πράξη μου άρεσε τελικά, παρόλο που άργησα να το συνειδητοποιήσω. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν περίμενα μια τέτοια έκβαση. Σε καμία... Πλέον...