Εγώ και η θεία μου (Οικογενειακή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Γεια σας.. Με λένε Αντρέα, είμαι 24 ετών και πρόκειται να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία που είχα πριν δύο χρόνια με τη θεία μου.

Από όταν ήμουν μικρός μου άρεσε να βλέπω τα κάλλη της στην παραλία καθώς πήγαινα διακοπές μαζί της και τα παιδιά της και ουκ ολίγες φορές την είχα παίξει φαντάζοντας την.. Η θεία μου έχει πλούσιο μπούστο και έναν υπέροχο κώλο που ξύπνιοι το κτήνος του κάθε άντρα.

Σε μια επίσκεψη μου στα ξαδέλφια μου, η θεία μου με ενημέρωσε πως δεν ήταν εκεί και ότι θα αργούσαν να γυρίσουν. Φορούσε ένα φανελάκι με ραντάκι και φαίνονταν οι μεγάλες και καυλωμένες ρώγες της και σκέφτηκα πως θα ήταν μέσα στην καύλα αφού ήταν μόνη της.

Μου έστρωσε να φάω μιας και δεν είχα φάει και πήγε προς το δωμάτιο της. Καθώς έτρωγα με φώναξε στο δωμάτιο της λέγοντας ότι χρειάζεται κάποια βοήθεια με κάποια πράγματα. Μπήκα στο δωμάτιο και τι να δω; Τη θεία μου μισόγυμνη να μου κάνει νόημα να ξαπλώσω μαζί της στο κρεβάτι.

Ο πούτσος μου είχε γίνει πέτρα από την καύλα που χωρίς δεύτερη σκέψη δέχτηκα, μιας και τα ξαδέλφια μου θα αργούσαν να γυρίσουν. Ξάπλωσα μαζί της και αμέσως κατέβηκε στον καυλωμένο πούτσο μου για να τον γλείψει. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ήταν τόσο πεινασμένη η θεία μου. Μου τον έγλειφε σαν παγωτό και με τρέλαινε με τη γλώσσα της και τα κόλπα της.

Αφού τελείωσε με την πίπα την ξάπλωσα και άρχισα να την φιλάω και σιγά - σιγά να κατεβαίνω προς το στήθος της.. Της βγάζω το φανελάκι και άρχισα να της γλείφω τις καυλωμένες ρώγες. Η θεία μου ήταν μέσα στην καύλα, αφού άρχισε να βάζει και δαχτυλάκι στο υγρό και ξυρισμένο μουνάκι της.

Μου έκανε νόημα να πάω χαμηλά και να της γλείψω το μουνάκι και τα υγρά της. Έσταζε μέλι το μουνί της και τα υγρά της ήταν παρόμοια με νέκταρ. Αφού την έγλειφα για πολλή ώρα, μου έκανε νόημα να μπω μέσα της και να της σκίσω το μουνάκι της, όπως και έκανα.

Την πήδαγα για πολλή ώρα ώσπου λίγο πριν τελειώσω βγήκα από μέσα της και της είπα να τον πάρει στο στόμα της. Τον πήρε και το κακό δεν άργησε να γίνει. Όλα τα χύσια μου έλουσαν το πρόσωπο της και τα περισσότερα τα ήπιε.

Καθίσαμε λίγο αγκαλιά στο κρεβάτι για να πάρουμε δυνάμεις και να ξεκινήσουμε πάλι. Νόμιζα ότι η θεία μου δεν θα είχε πλέον ορέξεις αλλά είχε και με το παραπάνω βέβαια.. Μου ζήτησε αμέσως να της γαμήσω τον κώλο της. Θα ήμουν ο πρώτος που το έκανε κι αυτό με καύλωσε παρά πολύ.

Την τον σάλιωσα και της έβαλα δαχτυλάκι για να προετοιμάσω την κωλότρυπα της. Της τον έβαλα αργά - αργά για να μην πονέσει σχεδόν καθόλου και να το απολαύσει όσο μπορεί.. Μου είπε ότι της άρεσε και ότι θα ήθελε να την πηδάω συνέχεια από ‘κει από ‘δω και πέρα. Μου φώναζε να την πηδάω άγρια και να χύσω μέσα στη κωλότρυπα της έτσι όπως και έγινε.

Μετά κάναμε μπάνιο μαζί γρήγορα γιατί έφτανε η ώρα που θα γύριζαν τα ξαδέλφια μου. Υποσχεθήκαμε ο ένας στον άλλον ότι θα το κάνουμε όσο πιο συχνά μπορούμε και ότι θα το κρατήσουμε κρυφό. Ακόμα όποτε βρίσκουμε χρόνο και χώρο πηδιόμαστε χωρίς δεύτερη σκέψη.