Η πουτάνα η κοπέλα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το: i
Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι άκρως αληθινή. Με λένε Γιώργο και την κοπέλα μου Μαρία. Είναι 23 χρονών, έχει μικρά στητά βυζιά και μια τέρμα σκληρή κωλάρα.

Κάθε φορά που την γαμούσα την έβαζα να μου λέει για τις πίπες που έκανε, μου έβγαζε φωτογραφίες από τις πατούσες της αδερφής της και γενικά έκανε ότι της ζητούσα.

Μέχρι που της είπα ότι θέλω να την δω να γλείφει δύο πούτσες μαζί. Εκείνη τρελάθηκε από τη χαρά της διότι της αρέσει να δοκιμάζει καινούργια καυλιά.

Ένα βράδυ λοιπόν, αφού την έβαλα να ντυθεί χωρίς εσώρουχα, βγήκαμε για ένα ποτό. Ήταν μια παρέα με τρία άτομα. Κάποια στιγμή παρατήρησα την κοπέλα μου να τους κοιτάει. Τότε κατάλαβα ότι θα ήταν οι τυχεροί.

Τους πλησίασε και τους ζήτησε να την ακολουθήσουν στο μπάνιο. Εγώ είχα πάει ήδη εκεί όπου είχα μπει σε μια τουαλέτα. Τότε κοιτάζω και βλέπω την κοπέλα μου στην μέση με τρεις ψωλές να τις γλείφει και να τις παίζει εναλλάξ.

Για να μην τα πολυλογώ, την έχυσαν και οι τρεις στο πρόσωπο. Έφυγαν και μετά την γάμησα μέσα στο μπάνιο και φιλούσα το χυμένο στόμα της.