Από πίσω πονάω αλλά μου αρέσει

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Κάποτε είχα γνωρίσει μια κοπέλα, γατούλα θα την χαρακτήριζα... Από εξυπνάδα ήταν το κάτι άλλο! Ζούσε στον κόσμο της αλλά στο σεξ τα έδινε όλα...

Θυμάμαι μια μέρα που είχα καύλες και την πήρα τηλέφωνο να βρεθούμε. Μου απάντησε πως είχε δουλειά και θα τελείωνε αργά. Πήγα έτσι την ώρα που τελείωνε και την πήρα με το αυτοκίνητο. Την ήθελα σαν τρελός.

Έτσι, μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο, άρχισα να της χαϊδεύω τα πόδια. Αυτή, παρόλη την κούραση της, άρχισε να ανάβει. Εγώ συνέχισα τα χάδια ανεβαίνοντας όλο και ψηλότερα, μέχρι που έχωσα το χέρι μου στο στρινγκάκι της (φορούσε φούστα) και ένιωσα τα υγρά της που έρρεαν άφθονα.

Χωρίς να χάσω καιρό, σταματάω κάπου πρόχειρα και την αρχίζω στα φιλιά. Αυτή είχε φτιαχτεί άγρια και ήρθε και έκατσε επάνω μου και χωρίς προειδοποίηση, κατέβασε λίγο το παντελόνι και το μποξεράκι μου και έχωσε τον πούτσο μου στο μουσκεμένο μουνί της.

Κουνιόταν σαν τρελή. Το παράξενο μ’ αυτή ήταν ότι είχε ένα καλοξυρισμένο, μάλλον αποτριχωμένο, στενό μουνάκι. Ο πούτσος μου ίσα που χωρούσε (20 πόντους και αρκετά χοντρός). Είχε λοιπόν την μαεστρία να έχει μέσα το κεφάλι μόνο και να το κουνάει μόνο αυτό και αυτό με τρέλαινε.

Όταν αισθάνθηκα ότι τελείωνα, σταμάτησα και την έβαλα να κάτσει στο κάθισμα του συνοδηγού. Εκεί γονάτισα και την πηδούσα άγρια. Αισθάνθηκα ότι έφτανε για τέταρτη φορά. Μου είχε ξεκαθαρίσει παλαιότερα ότι στο σεξ τα κάνει όλα εκτός από τον κώλο.

Τα τελευταία λεπτά, πριν την πιάσει το τρέμουλο καύλας που συνόδευε την ολοκλήρωσή της, τον βγάζω από το μουνί της και της το χώνω στον κώλο. Είχε τόσα υγρά που ούτε κατάλαβα πως μπήκε. Εκείνη την ώρα έβαλε το χέρι στο μουνί της κλαίγοντας και φώναζε:

-    «Μηηηηηηηηηηηηη!!!»

Εγώ καυλωμένος αλλά και φοβισμένος, σταμάτησα. Τότε μου είπε την ατάκα που με τρελαίνει:

-    «Μη σταματάς. Πονάω αλλά μ’ αρέσει…»

Αυτό ήταν, είχα τρελαθεί, είχα χαθεί... Άρχισα να την σφυροκοπάω κι αυτή να χύνει σαν τρελή κλαίγοντας... Την ώρα που αισθάνθηκα το αποκορύφωμα της καύλας της, άρχισα να χύνω απίστευτη ποσότητα στον πάτο της. Εκείνη την ώρα το κεφάλι του πούτσου μου χύνοντας είχε διογκωθεί κι αυτή τσίριζε βρίζοντάς με χυδαία...

Τελειώνοντας και οι δύο, εγώ για πρώτη φορά αυτή για τέταρτη, έπεσα επάνω της ξέπνοος.
Μας έπιασε εκείνη την ώρα ύπνος στο αυτοκίνητο έτσι όπως ήμασταν. Μετά από μια ώρα ξύπνησε από το τσούξιμο που της έκανε ο κώλος της. Είχε ανοίξει σαν τριαντάφυλλο.

Μου είπε ότι τρελάθηκε αλλά δυστυχώς με παρακάλεσε να μην το ξανακάνω...