Με την κολλητή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Γουστάρω την κολλητή μου φίλη τη Σόνια, αρκετά χρόνια τώρα. Περιττό να πω ότι την σκέφτομαι μέρα και νύχτα ακόμα κι όταν γαμάω την κοπέλα μου.

Η Σόνια πάντα φλέρταρε μαζί μου με έναν τρόπο που δεν μπορούσα να ξεχωρίσω αν είναι λόγο οικειότητας ή απλά επειδή με γουστάρει.

Ένα βράδυ που έλειπε η κοπέλα μου για τρεις ημέρες, πήρα τη Σόνια τηλέφωνο και την ρώτησα αν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω το τζακούζι στην αυλή της. Φυσικά είπε ναι και ότι θα μπορούσα να έρθω οποιαδήποτε στιγμή.

Όταν έφτασα σπίτι της αράξαμε λίγο στον καναπέ, ώσπου σηκώθηκα να πάω στο μπάνιο να αλλάξω, αφήνοντας την πόρτα μισάνοιχτη κι ελπίζοντας ότι θα περάσει από μπροστά. Έτσι ακριβώς έγινε… αφού ήρθε γύρω από τη γωνία και κοίταξε μέσα.

Αφού άλλαξα, μπήκα στο τζακούζι και άρχισα να χαλαρώνω. Λίγα λεπτά αργότερα, ήταν έξω φορώντας μια πετσέτα, όπου όταν την έβγαλε, είδα ένα εξαιρετικά αποκαλυπτικό λευκό μπικίνι. Την κοίταξα και της είπα ότι ήταν πάρα πολύ σέξι.

Κάθισε απέναντι μου με τεντωμένο το σώμα της και τα στήθη της ήταν έξω από το νερό, με αποτέλεσμα το λευκό να έχει γίνει διάφανο και να τα βλέπω σαν να ήταν γυμνά. Μου ζήτησε να της κάνω μασάζ και κινήθηκε προς το μέρος μου, γυρίζοντας σε ένα ημικύκλιο, έτσι ώστε ο κώλος της να ακουμπάει τον πούτσο μου.

Έκανε μικρές κινήσεις ώστε να πιέζει τον πούτσο μου. Όπως της έκανα μασάζ, τα χέρια μου πήγανε στο στομάχι της. Τότε η Σόνια έβαλε τα χέρια της στα χέρια μου και σιγά - σιγά τα ανέβασε στα βυζιά της.

Άρχισα να χαϊδεύω τα βυζιά της και να την φιλάω στο λαιμό, ακούγοντας την να βγάζει πνιχτούς αναστεναγμούς. Με το χέρι της άρχισε να παίζει τον πούτσο μου ώσπου κάποια στιγμή τράβηξε στο πλάι το μαγιό της και τον έβαλε μέσα της.

Ήταν καυτή και στενή. Αρχίσαμε να γαμιόμαστε σαν τρελοί μέχρι που δεν άντεχα άλλο. Η Σόνια το κατάλαβε… με σήκωσε όρθιο και άρχισε να μου παίρνει μια φοβερή πίπα μέχρι που έχυσα και τα ήπιε όλα.