Τσιμπούκι στα πεταχτά (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Με λένε Βασίλη και μένω στα Δυτικά Προάστια. Η Μαρία, ένα χρόνο μεγαλύτερη μου, ήταν ένα ξανθό μουνάκι με ένα τέλειο κορμί (ειδικά ο κώλος της) και ένα πουτανίστικο βλέμμα. Την γούσταρα από το γυμνάσιο αλλά ποτέ δεν γνωριστήκαμε ουσιαστικά. Ένα γεια τι κάνεις, και όταν πήγα στο Λύκειο νόμιζα ότι θα την έβρισκα αλλά μάταια, ήταν σε άλλο Λύκειο. Τέλος πάντων, για πάρτη της είχα τραβήξει αμέτρητες μαλακίες.

Σε μια εκδήλωση λίγο πριν το Πάσχα, στην οποία είχα ξενερώσει από την αρχή, την βλέπω στο μπαρ να περιμένει το ποτό της. Χωρίς να χάσω ώρα και την ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε πάω και της μιλάω.

-    «Τι κάνεις Μαρία;»

Και τέτοιες μαλακίες και σε λίγο χορεύαμε χαουζάκια. Είχαμε πιει τα σφηνάκια μας κι αυτή είχε κολλήσει πάνω μου. Ένιωθα την πούτσα μου να εφαρμόζει στη σχισμή του κώλου της. Αυτή άρχισε να κουνιέται μπρος και πίσω ειδικά στη συνέχεια που έβαλε τσιφτετέλια. Εγώ μην αντέχοντας άλλο την γυρνάω και άρχισα να την φιλάω και να την χουφτώνω όπου έβρισκα. Πάνω, μέσα απ’ την φούστα, στα βυζιά, μέσα από το καλσόν…

Σε καμιά ώρα της λέω να φύγουμε. Μου είχαν πει ότι το Μαιράκι τον παίρνει από παντού και είπα μήπως και την γαμήσω. Παίρνουμε ένα ταξί και σταματάμε στις κούνιες στη γειτονιά μου. Εκεί έχει πολλές ερωτικές κρυψώνες. Πάμε σε μία, αρχίζουμε τα φιλιά και της σηκώνω την φούστα. Της σκίζω το καλσόν και της τρίβω το μουνάκι. Τι να σας πω ρε παιδιά; Κόντρα ξυρισμένο τελείως, λείο και μαλακό, γεμάτο υγρά.

Ήμουν έτοιμος να σκύψω και να αρχίσω το τσιμπούσι όταν μου κατεβάζει το παντελόνι και την παίρνει στο στόμα της. Δεν θα σας πω ότι την είχα μεγάλη όπως λένε πολλοί, εξάλλου ήμουν δεκαοκτώ χρονών. Ωστόσο για την ηλικία μου είχα αρκετές εμπειρίες. Την βάζει που λέτε στο στόμα της με τρυφερότητα. Πότε την πιπίλαγε, πότε την ρουφούσε, πότε την άφηνε και τη σάλιωνε, πότε μου ρουφούσε ένα - ένα τα αρχίδια. Μετά από λίγη ώρα της λέω:

-    «Εντάξει… δεν θέλω να χύσω από τώρα…»

Λίγο ήθελα ακόμα, αλλά λέω κάτσε να κάνω κι εγώ τίποτα. Αυτή η πουτάνα όμως εκεί! Συνεχίζει να τσιμπουκώνει ώσπου δεν άντεξα και έριξα όλα τα χύσια μου στο στόμα της. Άλλα τα έπινε, άλλα τα έφτυνε… ώσπου μου την γυάλισε. Εγώ κάθομαι πιο πέρα να πάρω μερικές ανάσες, ενώ αυτή σηκώνεται, ντύνεται, μου δίνει τον αριθμό της και ένα γλωσσόφιλο και μου λέει:

-    «Ωραία ήταν αλλά έχω αργήσει. Πάρε με αύριο μήπως συναντηθούμε…»

Ξενερωμένος που δεν την γάμησα αλλά ενθουσιασμένος που μια κοπέλα που την γούσταρα τόσο καιρό μου πήρε πίπα και σίγουρα θα την γαμούσα, ντύνομαι και φεύγω κι εγώ.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")