Ο γυρισμός από τη Γαλλία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Είμαστε δέκα χρόνια παντρεμένοι με τη γυναίκα μου τη Χριστίνα κι αυτό το διάστημα είμαι απόλυτα πιστός στο γάμο μου. Η γυναίκα μου όμως νομίζει ότι την απατάω.  Είναι έξι χρόνια μεγαλύτερη μου και νομίζει ότι κυνηγάω κοριτσάκια.  

Είχα λείψει για μια βδομάδα στο Παρίσι για επαγγελματικές υποθέσεις και όταν γύρισα η Χριστίνα με περίμενε στο αεροδρόμιο. Στη διαδρομή για το σπίτι με ρώτησε αν οι γαλλίδες κάνουν ωραίο έρωτα. Εδώ της απάντησα αστειευόμενος ότι καμία δεν την φτάνει στο κρεβάτι κι όμως εκείνη με κοίταξε με βλέμμα καχύποπτο.

Για να της φτιάξω το κέφι ακούμπησα το χέρι μου πάνω στο μηρό της κι εκείνη αναπήδησε. Τη συγκεκριμένη ημέρα ήταν πολύ ποθητή. Φορούσε μια φούστα που φανέρωνε ένα μεγάλο μέρος από τα όμορφα και γυμνασμένα πόδια της. Η θέα των μηρών της μου άνοιξε την όρεξη και προχώρησα ακόμη πιο ψηλά φτάνοντας στο ύψος της ήβης…

Τη χάιδεψα και η Χριστίνα παραλίγο να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Σταμάτησε στην άκρη του δρόμου και φιληθήκαμε παθιασμένα. Αν μπορούσα θα την έπαιρνα εκείνη τη στιγμή. Έχωσα το χέρι μου μέσα στο καλσόν της και τη χάιδεψα πάνω από το μουσκεμένο κιλοτάκι της. Δεν θα άντεχα μέχρι το σπίτι… ήθελα να χωθώ μέσα της.

Πάρκαρε το αυτοκίνητο μπροστά σε ένα εστιατόριο και μπήκαμε μέσα, υποτίθεται για να φάμε. Η γυναίκα μου προχώρησε κατευθείαν στην τουαλέτα κι εγώ την ακολούθησα αδιαφορώντας για τα σχόλια των παρευρισκομένων. Κλειδωθήκαμε στην τουαλέτα γυναικών και η γυναίκα μου με αγκάλιασε τρίβοντας το μουνί της στο ορθωμένο μου όργανο.

-    «Σε θέλω σαν τρελός!», της είπα.

Αμέσως κατέβασα το καλσόν και το σλιπάκι της… δεν μπόρεσα όμως να τα βγάλω γιατί με εμπόδιζαν οι ψηλές μπότες της. Εκείνη γύρισε και ακούμπησε τα χέρια της στη λεκάνη της τουαλέτας, προσφέροντας μου τους γεροδεμένους γλουτούς της. Το χέρι μου έπιασε το υγρό της μουνάκι ενώ ταυτόχρονα ελευθέρωνα το πρησμένο πέος μου. Τα μουνόχειλα της είχαν ανοίξει σαν παπαρούνες και εισχώρησα με τη μία στην καυτή σχισμή της.

Ερεθισμένος άρχισα να την σφυροκοπάω με δύναμη κι ενώ αυτή έφθανε σε συνεχείς οργασμούς, εγώ δεν μπορούσα να εκσπερματώσω. Ήταν ένα γλυκό μαρτύριο που πρώτη φορά ένιωθα. Βγήκα από τον κόλπο της και προχώρησα λίγο πιο πάνω. Όταν το όργανο μου ακούμπησε στην τρύπα του πισινού της, χωρίς να περιμένω λεπτό μπήκα και σφηνώθηκα βαθιά μέσα της.

Η γυναίκα μου δεχόταν τις επιθέσεις μου υποταγμένη πλήρως κι εγώ την όργωνα. Όταν διαπίστωσα ότι πλησίαζε ο οργασμός μου, τραβήχτηκα από τον πισινό της και ξαναχώθηκα στο μουνάκι της όπου άδειασα ενώ το γλυκό μου Χριστινάκι τελείωνε για πολλοστή φορά…