Ο άντρας του Λούνα Παρκ (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Η ιστορία μου είναι αληθινή και συνέβη όταν ήμουν δεκαοκτώ ετών.

Ένα καλοκαιρινό απόγευμα δεν είχα τι να κάνω και πήγα στο Λούνα Παρκ. Αφού έκανα συγκρουόμενα, πήγα και χάζευα στη σκοποβολή. Είπα να δοκιμάσω την τύχη μου, αλλά μάταια, σε όλες τις βολές αστόχησα.

Τότε ήταν που μου έπιασε κουβέντα ο υπάλληλος που ήταν στη σκοποβολή. Ήταν ένας ψηλός, γυμνασμένος τριαντάρης, με έντονα χαρακτηριστικά και μεγάλο φούσκωμα στο παντελόνι του.

Με ρώτησε πως με λένε. Του απάντησα Γιώργο και μετά μου είπε πως έχω ωραίο σώμα. Είπαμε και άλλα πολλά εκείνο το απόγευμα. Και στο τέλος με ρώτησε αν θα ξαναπήγαινα την επόμενη μέρα. Του απάντησα ότι θα πήγαινα το επόμενο απόγευμα.

Την επόμενη μέρα ξαναπήγα, Ο Γιάννης με περίμενε. Αφού ξαναδοκίμασα σκοποβολή και πάλι αστόχησα, προθυμοποιήθηκε να με βοηθήσει. Είπα ναι. Ήρθε πίσω μου να μου δείξει πως έπρεπε να κρατάω το όπλο. Τον ένιωθα να κολλάει πίσω μου.

Καθώς μου έδειχνε, ένιωσα κάτι σκληρό να ακουμπάει πίσω μου. Άρχισε να τρίβεται απαλά. Αφού μου έδειξε πιάσαμε την κουβέντα. Στο τέλος μου πρότεινε να πηγαίναμε βόλτα με τη μηχανή του. Δέχτηκα και ξεκινήσαμε.

Με πήγε σε ένα απόμερο σπίτι. Μου είπε θα μου άρεσε αυτό που θα έβλεπα. Όταν φτάσαμε, πήγαμε πίσω από το σπίτι, τον ρώτησα τι θα κάναμε εκεί πίσω και μου απάντησε «Κοίτα!». Κοίταξα από μια τρύπα μέσα στο σπίτι και αυτό που είδα μου άρεσε πολύ. Ήταν ένα ζευγάρι αντρών που έκαναν σεξ.

Τότε ήταν που μου είπε να του πιάσω τον πούτσο. Δίστασα για μια στιγμή αλλά τελικά άπλωσα δειλά το χέρι μου και τον έπιασα. Τον έτριβα πάνω από το παντελόνι και είχε ήδη σκληρύνει αρκετά… Τότε ήταν που μου είπε να τον βγάλω έξω.

Τον έβγαλα και αυτό που είδα με φόβισε. Ήταν πολύ χοντρός και τεράστιος. Άρχισα να τον μαλακίζω δυνατά. Το απολάμβανε πάρα πολύ. Άρχισε να με σπρώχνει προς τα κάτω.

Γονάτισα και άρχισα να φιλάω τα μεγάλα κρεμαστά αρχίδια του. Μύριζαν υπέροχα. Μετά άρχισα να γλείφω την ψωλάρα του.

-    «Σ’ αρέσει καριόλη μου;», ρώταγε.

-    «Πάρα πολύ!», απαντούσα.

Ξαφνικά τον ένιωσα να μου γαμάει άγρια το στόμα και να χύνει μέσα. Με κράτησε εκεί να τα πιω όλα μέχρι την τελευταία σταγόνα. Του καθάρισα τον πούτσο με τη γλώσσα μου και φύγαμε.

Η συνέχεια στην επόμενη ιστορία μου…

(Copyright protected OW ref: 8512)