Το γαμήσι με τη συνάδελφό μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Με λένε Γιώργο και είμαι 35 χρονών. Είμαι εκπαιδευτικός και δουλεύω σε ένα Λύκειο κάπου στην Ελλάδα.

Πέρυσι ήρθε στο σχολείο μια καινούρια συνάδελφος. Τη λέγανε Λίτσα, ήταν περίπου σαράντα ετών, με ωραίο στήθος και μεγάλο πεταχτό κώλο. Μόλις την είδα καύλωσα αμέσως.

Αρκετά συχνά πιάναμε κουβέντα. Μου είπε πως ήταν χωρισμένη κι ότι ασχολούνταν μόνο πλέον με τα παιδιά της που πήγαιναν στο σχολείο.

Ήταν μια γυναίκα δυναμική που μόνο που την έβλεπες ήθελες να τη γαμήσεις. Και είχε κατακτήσεις σε όλον τον ανδρικό πληθυσμό του σχολείου. Έπρεπε να βρω τρόπο να την πλησιάσω…

Μόλις έκλεισαν τα σχολεία, την τελευταία εβδομάδα καθόμασταν όλοι οι εκπαιδευτικοί και μαζεύαμε τα πράγματα, φτιάχναμε τις αίθουσες. Μια από αυτές τις μέρες περίμενα να φύγουν οι άλλοι για να κάνω την κίνησή μου.

Όταν είδα ότι είχαμε μείνει οι δυο μας (ο διευθυντής είχε φύγει) πήγα στην τάξη της στον όροφο. Μάζευε κάτι πράγματα. Φορούσε ένα φόρεμα καλοκαιρινό που τόνιζε τα βυζιά της και κυρίως τον κώλο της. Μόλις την είδα της είπα αν θέλει βοήθεια κι αυτή μου απάντησε «Ναι».

Τακτοποιώντας τα πράγματα η καύλα μου μεγάλωνε. Σε μια στιγμή που ήταν σκυμμένη έπεσα πάνω της - δήθεν κατά λάθος - με τον πούτσο μου στον κώλο της. Της ζητώ συγγνώμη κι εκείνη δεν απαντά. Τότε βάζω το χέρι μου κάτω από το φόρεμα και τη χουφτώνω.

Ένα «Αχ» βγαίνει από το στόμα της. Τη γυρνώ και αρχίζω να τη φιλάω. Μου λέει ότι μπορεί να μπει κάποιος αλλά δεν με νοιάζει. Την πηγαίνω προς την έδρα. Τη γυρνάω πλάτη προς εμένα και με μια κίνηση της σχίζω το τάνγκα που φορούσε.

Η τρύπα της υγρή με περίμενε. Της τον βάζω απότομα. Βογγητά καύλας βγαίνουν από το στόμα της. Το γαμήσι γίνεται ολοένα και πιο γρήγορο…

Μετά από λίγη ώρα βγάζω την ψωλή μου και χύνω πάνω στα κωλομέρια της. Τακτοποιούμαστε αμέσως την χαιρετώ και φεύγω.

Από τότε τηλεφωνιόμαστε και πηδιόμαστε όποτε αυτή μπορεί.