Ο οικογενειακός φίλος (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Η πρώτη μου φορά ήταν με κάποιον που γνώριζα χρόνια, από παιδί. Ήταν οικογενειακός φίλος, παντρεμένος αλλά χωρίς παιδιά. Τότε ήμουν εγώ στα δεκαεννιά και εκείνος στα 35 περίπου.

Ήταν καλοκαίρι και συνήθιζε να πηγαίνει συχνά μόνος του για μπάνιο, αφού της γυναίκας του δεν της άρεσε και ιδιαίτερα η θάλασσα.

Έτσι ένα μεσημέρι που πέρασα για να αφήσει κάτι του πατέρα μου στο σπίτι και τελικά δεν τον βρήκε, μου είπε ότι θα πάει για μπάνιο και αν θέλω να πάω μαζί του. Είπα, γιατί όχι, καλή παρέα είναι, ας πάω.

Μπήκαμε στο αμάξι και έκανε τρελή ζέστη. Ξεκινήσαμε για μια παραλία που εγώ δεν την ήξερα και όπως αποδείχθηκε ήταν ερημική. Μου είπε ότι πάει εκεί συχνά μόνος για να μπορεί να κάνει μπάνιο με την ησυχία του.

Φτάνοντας στην αμμουδιά με ρωτάει αν είχα πρόβλημα να βγάλει το μαγιό του γιατί του αρέσει η αίσθηση να κάνει μπάνιο γυμνός. Εγώ έμεινα για λίγο αλλά είπα ok και μου είπε να κάνω κι εγώ το ίδιο για να νιώθω άνετα.

Χωρίς να μπορώ να καταλάβω που το πάει, αφού δεν είχα καμία υποψία για εκείνον, έβγαλα κι εγώ το μαγιό μου. Επειδή εγώ ένιωθα το νερό παγωμένο ενώ εκείνος είχε ήδη βουτήξει, άρχισε να μου ρίχνει νερό πάνω μου και να με πειράζει.

Είχα μισο-καυλώσει αλλά έλεγα ότι θα μου πέσει από την ντροπή. Σιγά - σιγά ήρθε όλο και πιο κοντά και ξαφνικά με αρπάζει από την πούτσα και μου λέει:

-    «Τι έχουμε εδώ;»

Τρελάθηκα! Άρχισε να μου την παίζει μέσα στο νερό και να με κοιτάει στα μάτια. Εγώ δεν ήξερα τι να πω. Από τη ία ήταν οικογενειακός φίλος, από την άλλη ήταν τόσο καύλα. Μου έλεγε:

-    «Σ’ αρέσει μικρέ καυλιάρη, ε; Το είχα καταλάβει ότι γουστάρεις αγόρια αλλά εδώ έχεις να κάνεις με άντρα!»

Βγήκαμε στην παραλία και κάναμε 69. Ήταν καταπληκτικός. Του την έπαιζα και την είχα στο στόμα μου ταυτόχρονα ενώ εκείνος μου την έπαιζε και μου έβαζε δάχτυλο.

Με έλεγε πούστρα και ότι θέλει να τον γλείφω και να τον παίρνω έτσι βαθιά μέσα στο στόμα μου. Κάποια στιγμή λέει:

-    «Δεν αντέχω πούστη… χύνω!!!»

Και άρχισε να ουρλιάζει σαν τρελός. Απίστευτη ποσότητα από χύσι βρέθηκε μέσα στο στόμα μου και σπρώχνοντας την πούτσα του μέσα μου με ανάγκασε να τα πιω. Ήπιε και εκείνος τα δικά μου και μετά με φίλησε στο στόμα.

Από τότε πηγαίναμε καθημερινά για μπάνιο μαζί στην ίδια παραλία και κάναμε ακόμα περισσότερα!