Πρώτο γαμήσι σε πλοίο (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Με λένε Διονύση, είμαι 25 χρονών και είμαι γκέι, όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Το καλοκαιράκι που μας πέρασε είπα να πάω στα Χανιά διακοπές που έχω κάτι ξαδέρφια μου.

Ετοίμασα τα πράγματα μου και μπήκα στο πλοίο στις εννέα το βράδυ. Επειδή είχα ακούσει διάφορα, είπα να πάρω καμπίνα μήπως και τύχει τίποτα. Παίρνω μια τετράκλινη καμπίνα και πάω να δω τι παίζει…

Όταν πήγα δεν ήταν κανείς, οπότε είπα να μπω για κανένα μπάνιο ώστε αν έρθει κανείς να τον προκαλέσω... Μπαίνω στο μπάνιο και κάνω ένα μπανάκι γρήγορο. Εκεί που τελείωσα άκουσα την πόρτα να κλείνει.

Όπως ήμουνα ανοίγω την πόρτα λίγο και βλέπω έναν κύριο 55 ετών με κοιλίτσα και καράφλα να έχει κάτσει στο απέναντι κάτω κρεβάτι. Βγάζω λίγο το κεφάλι και του λέω:

-    «Συγγνώμη, αλλά έχω ξεχάσει τι πετσέτες μου. Θα σας ενοχλούσε να τις πάρω;»

Αυτός γέλασε και μου λέει:

-    «Αν δεν ενοχλεί εσένα, εμένα γιατί να με ενοχλεί;»

Βγαίνω από το μπάνιο καυλωμένος όπως ήμουν και πάω στην βαλίτσα μου…

-    «Καύλες πολλές βλέπω...», μου λέει ο γέρος.

-    «Αφήστε δεν έχω βρει τίποτα καλό και γι’ αυτό…», και έσκυψα να βρω τις πετσέτες με στόχο να βλέπει καλά την τρύπα μου.

Ο γέρος μπήκε στο νόημα και μου λέει:

-    «Ωραίο κώλο έχεις! Κι από τρύπα βλέπω ανοιχτή...»

Χωρίς να κουνηθώ του απαντάω:

-    «Και έχει κλείσει τελευταία...»

Πριν τελειώσω αισθάνομαι το δάκτυλο του να μπαίνει μέσα... Χωρίς να πω κάτι στήνομαι στα τέσσερα και μου φεύγει ένα: «Ααααχχ…»

-    «Σου αρέσει πουστάρα, εεε;»

-    «Ναι!», του λέω.

Χωρίς πολλά - πολλά βγάζει ένα παλούκι 18 εκατοστά και το χώνει με τη μία. Από τον πόνο πρέπει να με άκουσαν οι διπλανές καμπίνες... Με χτύπαγε στον κώλο και με κάρφωνε με δύναμη. Μέσα σε πέντε λεπτά βγαίνει και έρχεται στο στόμα μου.

-    «Παρ’ τον μέχρι να νιώσεις στα λαρύγγια σου τα χύσια μου!»

Σαν υπνωτισμένος ρούφηξα για λίγο και μετά άρχισε να χύνει. Πέντε φορές πέταξε ο πούτσος του σπέρμα και όλες τις ήπια. Εξαντλημένος μου λέει:

-    «Σε ευχαριστώ που με άφησες να σε γαμήσω. Ανήκω στο προσωπικό του πλοίου και σε κατάλαβα από όταν ανέβηκες ότι ψαχνόσουν. Θα περάσω πιο μετά, αν είσαι μόνος, να σε γαμήσω ξανά…»

Χωρίς να πω τίποτα έφυγε. Εκείνο το βράδυ τελικά ήμουν μόνος στην καμπίνα και ο Χρόνης (έτσι τον έλεγαν) πέρασε άλλες δύο φορές...