Πρώτη φορά με τραβεστί (Αμφισεξουαλική)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Καλή σας μέρα. Θα σας πω την δική μου ιστορία.

Πριν κάποια χρόνια γνώρισα μια κοπέλα και τα φτιάξαμε. Μια μέρα μου λέει ότι είχε κάποιον στη δουλειά που τα βράδια ντυνόταν με γυναικεία και όταν της το είπε καύλωσε.

Τον κάλεσε μια μέρα για καφέ. Βγήκαμε και οι τρεις. Καλό παιδί. Πάνω στον καφέ με ρωτάει αν είχα βρεθεί ποτέ με τραβεστί. Απαντάω πως όχι. Γελάει και μας προτείνει κάποια γνωστή του. Κοιτάω την Μαρία που χαμογέλασε. Μου λέει:

-    «Δεν θα πεθάνουμε, ας το δοκιμάσουμε…»

Δεν έφερα αντίρρηση. Και έτσι μετά από δύο μέρες βρεθήκαμε στο σπίτι του Νίκου και οι τέσσερις. Η τραβεστί, εγώ, η Μαρία και ο Νίκος που είχε ντυθεί με γυναικεία. Δεν τον γνώρισα. Νόμιζα ότι ήταν δύο οι τραβεστί.

Μετά από λίγη κουβέντα είχα καυλώσει. Χάιδεψα λίγο τη Μαρία στο στήθος. Η Μάρθα η τραβεστί μας προτείνει να γδυθούμε. Εγώ έγλειφα το ένα βυζί της Μαρίας ενώ η Μάρθα το άλλο.

Ο Νίκος είχε πάρει τον πούτσο της Μάρθας και τον έγλειφε. Εγώ κατέβηκα στο μουνί της Μαρίας και την έγλειφα ενώ ταυτόχρονα της είχα βάλει δύο δάκτυλα. Η Μάρθα την έγλειφε στα βυζιά ενώ εμένα μου χάιδευε τα αρχίδια και τον πούτσο.

Λέει στον Νίκο να μου πάρει πίπα. Δεν πέρασαν δύο λεπτά και από την καύλα έχουσα στο στόμα του Νίκου. Η Μαρία είχε τρελαθεί από καύλα. Ούρλιαζε. Ήθελε πούτσο.

Στήνεται στα τέσσερα και την κανονίζει η Μάρθα. Πρώτη φορά έβλεπα γυναίκα να γαμάει. Καύλωσα. Πήγα μπροστά και έδωσα στην Μαρία το καυλί για πίπα. Εκεί καύλωσα πολύ.

Ξάπλωσα και η Μαρία ήρθε απάνω μου. Ανέβηκε πάνω στο καυλί μόνη της. O Νίκος της έγλειφε την κωλοτρυπίδα. Μετά από λίγο ο  20cm πούτσος της Μάρθας μπήκε στον κώλο της. Ούρλιαξε. Φώναζε.

Η Μάρθα όμως της το κάρφωνε με πιο πολλή δύναμη ενώ λέει στον Νίκο να της γλείφει τα βυζιά. Είχε τρελαθεί και έχυνε συνεχώς. Μετά από λίγο παραδόθηκε. Δεν άντεξε άλλο.

Εγώ και η Μάρθα συνεχίζαμε ασταμάτητα. Χύσαμε στα βυζιά της και στο στόμα του Νίκου. Κάτσαμε λίγο ντυθήκαμε και φύγαμε. Μετά από λίγες εβδομάδες φεύγει Αγγλία για σπουδές και αυτό ήταν η αιτία που χωρίσαμε.

Ήταν η πρώτη μου φορά που βρέθηκα με μια τραβεστί από κοντά.