Ο μεθυσμένος ψωλαράς φοιτητής (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Είμαι ο Γιάννης και η ιστορία μου έγινε πριν πέντε χρόνια, όταν πέρασα στο πανεπιστήμιο στην Αθήνα.

Στην σχολή με πλησίασε στην εγγραφή και με βοήθησε ένα παιδί, ο Γιάννης (συνονόματος) ένα χρόνο μεγαλύτερος, παιδί μιας παράταξης και ανταλλάξαμε κινητά.

Ζέστη καθώς ήταν φόραγε κάπρι και κοντομάνικη μπλούζα και κάτω απ’ τα γυαλιά ηλίου θαύμαζα αυτό το αγόρι και έκανα διάφορες σκέψεις.

Τακτοποιήθηκα σπίτι και την Παρασκευή πριν αρχίσουν τα μαθήματα με πήρε τηλέφωνο. Για να μην πολυλογώ, βγήκαμε για καφέ για να γνωριστούμε καλύτερα και με κάλεσε να πάω σινεμά που θα πήγαινε με την παρέα του απ’ την παράταξη, να γνώριζα και κόσμο.

Περάσαμε ωραία και πήγαμε και σε ένα μπαράκι και ήρθε η ώρα να μαζευτούμε. Βράδιασε και προσφέρθηκε με την μηχανή του να με πάει σπίτι μου. Του πρότεινα να έρθει μια βόλτα.

Ανέβηκε και μου ζήτησε να πάει τουαλέτα γιατί αισθανόταν μεθυσμένος και δεν ήταν και πολύ καλά, ενώ εγώ πήγα να ξεντυθώ. Μικρό καθώς ήταν το φοιτητικό μου σπίτι, αντί για την κουζίνα άνοιξε την πόρτα του δωματίου μου και με είδε ημίγυμνο και καυλωμένο.  

Με πείραξε και μου ζήτησε συγνώμη. Πήγε στην κουζίνα να κάτσει ενώ σε λίγα δευτερόλεπτα τον ακολούθησα. Συζητάγαμε για ώρα ενώ προσπαθούσα να κρύψω τις καύλες μου, ώσπου έφτασε η συζήτηση στις γκόμενες.

Πρόσφατα χωρισμένος αυτός, του είπα κι εγώ ψέματα ότι είχα χωρίσει και μου έδειξε το φούσκωμα στο παντελόνι του ενώ μου είπε ότι κατάλαβε ότι κι εγώ είχα καύλες, ενώ εγώ κοκκίνισα σαν παντζάρι απ’ την ντροπή μου.

Με δυο κινήσεις σηκώθηκε, ήρθε δίπλα μου και μου χάιδεψε με το χέρι τα μάγουλα, κατέβηκε στο στήθος και έπιασε μετά να χαϊδεύει τον πούτσο πάνω απ το παντελόνι μου.

Εγώ έμεινα μαλάκας να τον κοιτάω και να καυλώνω, ενώ απ’ την καύλα δεν μπορούσα να κάνω τίποτα!

Μετά πλησίασε το πρόσωπό του στο δικό μου και με φίλησε και αφέθηκα τελείως στα χέρια του. Σηκωθήκαμε και φιλιόμασταν στο στόμα ενώ ο ένας έγδυνε τον άλλον και φτάσαμε στο δωμάτιό μου.

Με ξάπλωσε μπρούμυτα και άρχισε να μου γλείφει το κωλαράκι, ενώ εγώ τον παρακάλαγα να με γαμήσει. Χωρίς να τον πολύ-παρακαλέσω, ένιωσα να ανοίγει με τα χέρια του τα κωλομάγουλο μου, να φτύνει την τρυπούλα μου και σε λίγο το πουτσοκέφαλό του να μπαίνει στην τρυπούλα μου.

Είχα καιρό να γαμηθώ (όχι ότι είχα πολλές εμπειρίες) και πόνεσα στην αρχή. Μπήκε το πουτσοκέφαλο και δάκρυσα, ενώ μου ψιθύριζε ερωτόλογα. Έβαλε και τον υπόλοιπο πούτσο του, ενώ εγώ σφιγμένος καθόμουν ήσυχος, αλλά άρχισα σιγά - σιγά να καυλώνω.

Μέσα σε μερικές κινήσεις μέσα - έξω που έκανε, ένιωσα να θεριεύει το τέρας του μέσα μου και με μια βίαιη κίνηση μου τον έχωσε απότομα μέσα και άρχισε να χύνει, ενώ έπεσε πάνω μου ολόκληρος.

Έβαλε τα χέρια του κάτω από τους ώμους μου και μου δάγκωσε το πτερύγιο του αφτιού. Μείναμε έτσι μέχρι που του έπεσε και βγήκε από μέσα μου, ενώ τα χύσια του είχαν ήδη αρχίσει να βγαίνουν από μέσα μου και μου πρότεινε να πάω να πλυθώ.

Πλύθηκα και γυρίζοντας είδα την πόρτα μισόκλειστη και άκουσα ομιλίες, θα μίλαγε στο τηλέφωνο και κρυφάκουσα, θέλοντας και μη. Μίλαγε με έναν φίλο του.

-    «Δεν σας το είπα εγώ ότι είναι πουστράκι ο τύπος; Μόλις τώρα τον γάμησα. Και μάλιστα προχωρημένη! Του έχουν ανοίξει για τα καλά την τρύπα!»

Αυτό ήταν μόνο η αρχή…