Στο σινεμά (Αμφισεξουαλική)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας. Η ιστορία που σας γράφω έγινε πέρσι το χειμώνα.

Ήταν οκτώ η ώρα και δεν είχα τι να κάνω. Περπατούσα κοντά στον Λευκό Πύργο και αποφάσισα να πάω σινεμά απέναντι. Όποιος ξέρει από Θεσσαλονίκη έχει εκεί έναν κινηματογράφο. Μπαίνω μέσα και κάθισα σε μια γωνία περιμένοντας να αρχίσει το έργο. Σε λίγο έρχεται και κάθεται δίπλα μου ένα ζευγαράκι γύρω στα δεκαεννιά χρονών. Πρέπει να ήτανε φοιτητές. Εγώ είμαι 42. Δεν έδωσα σημασία. Σβήνουν τα φώτα και αρχίζει το έργο.

Το ζευγαράκι άρχισε να φιλιέται. Ξαφνικά βλέπω το παιδί να χαϊδεύει τα μπούτια της. Αυτή αμέσως άνοιξε τα πόδια της. Η φούστα της σηκώθηκε και φαινόταν το στρινγκάκι της. Τρελάθηκα! Στην αρχή κοιτούσα διακριτικά αλλά μετά κάρφωσα τα μάτια μου. Με είδανε αλλά δεν δώσανε σημασία. Εμένα αμέσως μου σηκώθηκε. Τράβηξε στο πλάι το στρινγκάκι της και της χάιδευε το ξυρισμένο μουνάκι της.

Ξαφνικά σκύβει και αρχίζει να της κάνει γλειφομούνι. Εγώ την κοίταξα στα μάτια κι αυτή χαμογέλασε. Δεν άντεξα άλλο… Έβγαλα τον πούτσο μου και άρχισα να τον παίζω ενώ το πουτανάκι κοιτούσε. Ξαφνικά, νιώθω το χέρι της και αρχίζει να μου τον παίζει. Εγώ έβαλα το χέρι μου κάτω από την μπλούζα της και έπαιζα με την ρώγα της ενώ κοιτιόμασταν στα μάτια.

Κάποια στιγμή νιώθω επάνω στην πούτσα μου μια γλώσσα. Γυρίζω και βλέπω τον φίλο της να μου παίρνει πίπα! Πρώτη φορά μου πήρε πίπα άνδρας. Μόνο με την σκέψη έχυσα μέσα στο στόμα του. Αυτός τα ήπιε όλα. Σηκώθηκε και άρχισε να φιλάει την κοπελιά και να της δίνει τα χύσια μου. Μόλις τελείωσαν μου λέει η κοπελιά:

-    «Πάμε σπίτι μας να μας γαμήσεις και τους δύο;»

-    «Μόνο εσένα. Δεν μου αρέσει με άνδρα…», της λέω.

Τότε ο δικός της θύμωσε και την πήρε να φύγουνε αμέσως. Το μετάνιωσα αλλά είχανε εξαφανιστεί. Από τότε τους ψάχνω αλλά δεν μπόρεσα να τους βρω.