Τα τυχερά του επαγγέλματος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Είμαι μηχανικός αυτοκινήτων. Ένα απογευματάκι όταν σχόλασα από την δουλειά πηγαίνοντας στο σπίτι με παίρνει τηλέφωνο μια γειτόνισσα.

Μου λέει ότι το αυτοκίνητο τις χάλασε και αν μπορούσα να πάω να το δω. Της λέω ότι καλύτερα θα ήταν να το έβλεπα το πρωί αλλά αυτή επέμενε.

Τι να κάνω, της λέω ok, και αυτή μου λέει ότι θα μου είναι υποχρεωμένη. Πηγαίνω στο σπίτι της και την βλέπω κάτω στο γκαράζ με ένα σέξι μπέϊμπι ντολ να με περιμένει.

Έπαθα κολούμπρα. Σωματάρα η γειτόνισσα! Ποτέ δεν είχα προσέξει τις καμπύλες της και τα προσόντα της.

Κατεβαίνω από το αυτοκίνητο χαιρετιόμαστε και μου λέει ότι το μοτέρ της δεν έπαιρνε μπροστά. Το κοιτάω και της λέω ότι δεν έχει μπαταρία, ότι θα την φόρτιζα και ότι θα έπαιρνε λίγο ώρα.

Μου λέει ότι θα μπορούσαμε να πιούμε ένα καφέ κατά την διάρκεια. Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσω τέτοια ευκαιρία. Ανεβαίνουμε στο σπίτι της πηγαίνω στο μπάνιο λίγο να πλυθώ και μόλις βγαίνω τα καφεδάκια ήταν έτοιμα.

Κουβέντα στην κουβέντα μου λέει ότι περνάει δύσκολα γιατί ερχόταν από χωρισμό, ότι δεν πολύ-βγαίνει έξω κτλ. Της λέω πως μια γυναίκα σαν αυτή δεν θα αργήσει να βρει κάποιον και εκεί μου πετάει ότι τόσο καιρό γείτονες δεν την είχα προσέξει καθόλου.

Σάλταρα! Κατευθείαν επίθεση η δικιά σου.

Την πλησιάζω και αρχίζω να την φιλάω. Η τύπισσα κόλλησε λίγο αλλά μετά χαλάρωσε. Μου αρπάζει τον πούτσο και αρχίζει να μου κάνει μια πίπα που έχασα τα λογικά μου.

Μετά από λίγο αρχίζω να χύνω στο στοματάκι της και αυτή δεν άφησε σταγόνα. Την γυρίζω στα τέσσερα σαλιώνω την κωλότρυπα της και αρχίζω να της τον χώνω σιγά - σιγά.

Μου έγινε πέτρα πάλι και αρχίζω να την σφυροκοπάω. Τσίριζε από πόνο και καύλα μέχρι που έχυσα στο κωλαράκι της. Ξεθεωμένος έπεσα στον καναπέ αλλά αυτή είχε αλλά στο μυαλό της…

Αρχίζει πάλι να μου χαϊδεύεται αλλά ήμουν πτώμα. Της είπα πως έπρεπε να φύγω και ότι το βράδυ θα τα λέγαμε στο σπίτι μου.

Περιττό να σας πω τι έγινε το βραδάκι. Από τότε έχουμε γαμηθεί παντού ακόμα και μέσα στο συνεργείο και σχεδιάζουμε να καλέσουμε και μια φίλη της παντρεμένη, πολύ μουνάρα, για μια παρτούζα. Είδωμεν.


(Copyright protected OW ref: 7049)