Τρίο σε ατελιέ (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Με το ζωγράφο είχαμε γνωριστεί μέσω αγγελίας και με είχε πηδήξει άγρια. Με τον Βαγγέλη γνωριζόμαστε από παλιά και ήξερα πως είναι καλός γαμιάς, λάτρης του κώλου.

Μια μέρα σκέφτηκα να οργανώσω ένα τρίο στο ατελιέ του ζωγράφου. πήγα νωρίτερα στο ατελιέ κι αφού πήρα μια χορταστική πίπα στο ζωγράφο, μπήκα στον μπάνιο να ετοιμάσω την κωλάρα μου.

Βγήκα φορώντας ένα κοντό μπουρνούζι όταν χτύπησε το κουδούνι. Ήταν ο Βαγγέλης, λιγάκι αμήχανος. Τον καλωσόρισα κι αυτόματα έπεσα στα γόνατα και του κατέβασα το παντελόνι.

Μέχρι να καταλάβει ο ζωγράφος τι συμβαίνει, με βρήκε με την πούτσα του Βαγγέλη στο στόμα. Ο Βαγγέλης χαιρέταγε το ζωγράφο ενώ αγκομαχούσε από τις γλωσσιές μου.

Μπουσουλώντας τον πήγα στην κρεβατοκάμαρα κι άρχισα να τον τρομπάρω, ενώ ο ζωγράφος την έπαιζε άγρια. Μετά μου είπε πως θέλει να με δει να με γαμάει ο Βαγγέλης ο ψωλαράς.

Ξάπλωσα ανάσκελα υπάκουα και άνοιξα με τα χέρια μου τη σούφρα μου. Ο ζωγράφος μου έριξε καμιά δεκαριά γλειψιές μέχρι να φορέσει ο Βαγγέλης προφυλακτικό. Ο Βαγγέλης με κάρφωσε άγρια ενώ ο ζωγράφος μας έπαιρνε μάτι.

Σε λίγο ήρθε από πάνω μου και με πίπωσε. Μία πούτσα στον κώλο και μία στο στόμα είναι το ιδανικό για έναν πούστη σαν εμένα. Μούγκριζα από καύλα ενώ με πηδάγανε άγρια.

Μετά άλλαξαν θέση κι ο ένας γάμησε την τρύπα που λίγο πριν ξέσκιζε ο άλλος. Είχα ζαλιστεί από το γαμήσι ενώ με σχολίαζαν οι γαμιάδες μου λέγοντας πως είμαι γεννημένος για πούτσο. Ο κώλος μου άρχισε να μουδιάζει και τα σαγόνια να πονούν…

Μετά από πολύ σφυροκόπημα ο ζωγράφος με έχυσε στα μπούτια κι ο Βαγγέλης στα μούτρα. Έχυσα κι εγώ φωνάζοντας σαν τσούλα ξεπατωμένη. Πλυθήκαμε με πολλά χάδια και φιλιά και μείναμε καμιά ώρα αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι.

Κοιμηθήκαμε γλυκά και το πρωί τους ξύπνησα με ένα απίθανο τσιμπούκι εναλλάξ, ώσπου μου έχωσαν ταυτόχρονα τα καυλιά τους στο στόμα μου. Με έχυσαν βογκώντας βαριά στα μαλλιά, στα μάτια, και στη γλώσσα… δεν έβλεπα τίποτα.

Εκείνο το σαββατοκύριακο πηδήχτηκα σαν τσούλα στο ατελιέ του ζωγράφου κι είχα ακόμα την όρεξη να κλείσω κι άλλα ραντεβού ως το επόμενο βράδυ, αχόρταγος για γαμήσι!


(Copyright protected OW ref: 7048)