Η φίλη της μαμάς (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ήμουν δεκαοκτώ χρονών και ξετρελαμένος με τη φίλη της μάνας μου, που ήταν σαράντα. Όποτε ερχόταν σπίτι την χάζευα και κλεινόμουν στο μπάνιο και τον έπαιζα δύο και τρεις φορές. Η γυναίκα ήταν καύλα… 1.75 ύψος, 70 κιλά, στητό μεγάλο στήθος και ένα πρόσωπο τριαντάρας μουνάρας.

Για να μη τα πολυλογώ, η Ανθή (έτσι την λένε), με είχε πάρει χαμπάρι ότι όταν ερχόταν σπίτι με καύλωνε και πήγαινα στο μπάνιο και τον έπαιζα για πάρτι της. Το είχα καταλάβει κι εγώ γιατί μου έριχνε σπόντες του τύπου: «Τι έκανες τόση ώρα στο μπάνιο;», και: «Θες βοήθεια, να έρθω;», υπονοούμενα που με ερέθιζαν πολύ!

Μια νύχτα πολύ αργά, είχαμε πάει οικογενειακώς στο εξοχικό της και όλο το βράδυ την σκεφτόμουνα με το μαγιό και τον έπαιζα στο κρεβάτι. Ανοίγει την πόρτα και με βλέπει με την πούτσα καυλωμένη στο χέρι μου, να τη χαϊδεύω. Η αλήθεια είναι ότι ντράπηκα, αλλά από την άλλη, μου σηκώθηκε πιο πολύ… και μου λέει:

-    «Τι κάνεις εκεί;»

Εγώ τα έχασα και σταμάτησα. Τότε, όμως μου ξαναλέει:

-    «Ντρέπεσαι;»

-    «Όχι, αλλά να…. Νομίζω ότι σε αγαπάω…», της λέω.

Δεν πρόλαβα να της πω τίποτα άλλο… Βάζει τα γέλια, κατεβάζει το σορτς της και λέει:

-    «Είναι κρίμα να τον παίζεις! Πιάσε το μουνί μου να δεις πόσο υγρή είμαι για σένα».

Της χάιδευα το ξυρισμένο μουνί της και ξαφνικά χώνει το χέρι μου μέσα στο μουνί της… έβγαλε μια κραυγή καύλας και μου λέει:

-    «Θέλω να μου σκίσεις τη μουνάρα τώρα!»

Μετά, κάθεται πάνω μου και τρίβει την πούτσα μου πάνω στο υγρό μουνί της και ύστερα το έχωσε μέσα της. Ήταν τόσο καυτό και υγρό το μουνάκι της, σκέτη καύλα… Την γαμούσα περίπου πέντε λεπτά, και πολύ λέω, μέχρι που δεν πρόλαβα και έχυσα μέσα της. Της λέω:

-    «Συγνώμη… τελείωσα…»

Τότε σηκώθηκε, μου έπιασε τον πούτσο και με έγλειψε ξανά. Γύρισε από την άλλη και τον έχωσε μέσα στην κωλοτρυπίδα της και ταυτόχρονα έπαιζε το μουνί της και χύσαμε και οι δύο μαζί… Τη γάμησα (με γάμησε!) τρεις φορές εκείνο το βράδυ, με αποκορύφωση την τελευταία, που την έχυσα στα μούτρα. Ξημέρωσε όταν έφυγε από το δωμάτιο λέγοντας:

-    «Δεν θα ξαναγίνει, αλλά μην μπλέκεις την αγάπη με την καύλα…»


(Copyright protected OW ref: 7020)