Η μαμά μου (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι ο Άγγελος 24 χρονών και ζω με την μαμά μου και τον μπαμπά μου.. Ο μπαμπάς μου είναι 60 χρονών και η μαμά μου 45. Η μαμά μου είναι πολύ όμορφη, με ωραίο σώμα, ωραίο στητό κώλο, καστανόξανθα μαλλιά, γύρω στο 1.70, με ωραία χαρακτηριστικά προσώπου.

Για την ηλικία της είναι πολύ όμορφη, όπως επίσης για την ηλικία της ντύνεται και πολύ σέξι, με σούπερ μίνι φούστες, κολλητά παντελόνια και σέξι εσώρουχα. Να φανταστείτε ότι έχει μόνο στρινγκάκια. Τον προηγούμενο μήνα, γυρίζοντας απροειδοποίητα στο σπίτι, ακούω ομιλίες από την κρεβατοκάμαρα. Ο μπαμπάς μου έλειπε ταξίδι για δουλειές. Έτσι σκέφτηκα ότι μιλάει στο τηλέφωνο.

Όταν πλησίασα όμως την μισάνοιχτη πόρτα είδα την μαμά μου να στέκεται όρθια μπροστά στο κρεβάτι και να φοράει μόνο ένα μαύρο στρινγκάκι με μαύρες ζαρτιέρες και μαύρες γόβες και τα πλούσια στήθη της να είναι στητά όλο καύλα και στο κρεβάτι να είναι ξαπλωμένος ένας φίλος του μπαμπά… Ξαφνικά ένιωσα μεγάλη καύλα. Πρώτη φορά έβλεπα έτσι την μαμά μου και πρώτη φορά καύλωσα έτσι. Ήμουν τόσο καυλωμένος που δεν με πείραζε που έβλεπα την μαμά μου έτοιμη να απατήσει τον μπαμπά μου…

Εκείνη την στιγμή, ενώ εγώ τον είχα βγάλει και τον έπαιζα για την μαμά μου, εκείνη είχε σκύψει και έπαιρνε πίπα στον Νίκο, τον φίλο του μπαμπά μου… Έκανε φοβερή πίπα! Μετά αυτός την έβαλε στα τέσσερα και κάρφωσε την πουτσάρα του στη μουνάρα της. Εκείνη βόγκαγε από ηδονή. Της είχε ξεσκίσει το μουνί, αφού την γάμαγε κανένα εικοσάλεπτο..

Στο τέλος βλέπω τον Νίκο να βογκάει κι αυτός από ηδονή έτοιμος να χύσει. Τότε τον βγάζει και αρχίζει να τον παίζει πάνω στα πλούσια βυζιά της μέχρι που τα πασάλειψε με μπόλικα χύσια… Μετά από αυτό πήγα τρέχοντας στο δωμάτιο μου να μην με πάρουν είδηση. Ο Νίκος ντύθηκε και έφυγε. Εγώ εκείνη την ημέρα τράβηξα τόσες μαλακίες για πάρτη της μαμάς μου που έχασα το μέτρημα.

Από εκείνη την ημέρα τον παίζω πολύ συχνά για την μαμά μου και φαντασιώνομαι να της γαμάω την κωλάρα και την μουνάρα της και να μου παίρνει πίπες. Δεν της κρατάω κακία που κεράτωσε τον μπαμπά μου, ίσα - ίσα την καταλαβαίνω, γιατί ο Νίκος είναι πολύ μικρότερος από τον μπαμπά μου και ένα τέτοιο γαμήσι που είδα κάθε γυναίκα θα το ήθελε.