Μόνος στο σπίτι (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Γεια σας. Με λένε Γιώργο και η ιστορία μου είναι 100% αληθινή.

Είναι Αύγουστος και όπως κάθε χρόνο έχουν φύγει οι γονείς μου διακοπές και μένω σπίτι μόνος μου επομένως κυκλοφορώ στο σπίτι γυμνός.

Ένα πρωί λοιπόν εκεί που γυρνούσα στο σπίτι με την πούτσα έξω, βλέπω κάποια να με κοιτάει από το παράθυρο. Εγώ φυσικά έκανα τον αδιάφορο.

Έτσι λοιπόν κάθομαι στον καναπέ στο σαλόνι και αρχίζω σιγά - σιγά να τον παίζω και η γκόμενα όλο και πιο πολύ να κοιτάει, χωρίς να την ενδιαφέρει αν θα τη δω.

Περνώντας λοιπόν λίγη ώρα, και αφού είχα καυλώσει για τα καλά, σηκώνομαι και πηγαίνω προς την μπαλκονόπορτα. Η κοπέλα πάει να φύγει αλλά προλαβαίνω και ανοίγω το παράθυρο και την φωνάζω.

Δίχως πολύ σκέψη το μωράκι σταματάει και γυρνάει το βλέμμα του και με καρφώνει κατευθείαν πάνω στην πούτσα μου που έλιωνε από καύλα. Εκείνη την ώρα κατάλαβα πως θα την ξέσκιζα στο γαμήσι.

Προχωράω λοιπόν και μπαίνω μέσα ακολουθώντας από πίσω με την γλώσσα έξω σαν λυσσασμένη, το καυλάκι. Χωρίς πολλές συζητήσεις έχει καθίσει στον καναπέ και μου κάνει μία από τις καλύτερες πίπες που μου έχει κάνει ποτέ γκόμενα!

Μπορεί να μου φαινόταν έτσι επειδή ήμουνα πολύ καυλωμένος, αλλά κατά την άποψη μου δεν κάνω λάθος.

Στη συνέχεια λοιπόν την πιάνω και την βάζω στα τέσσερα που είναι η αγαπημένη μου στάση (όχι εμένα μόνο) και ξεκινάω να την ξεκωλιάζω στην πούτσα, με τόσο πολύ καύλα και δύναμη, που ο καναπές είχε φτάσει σχεδόν στη εξώπορτα.

Τέλος το γκομενάκι είχε φτάσει σε σημείο να λιώνει από ηδονή και να με παρακαλάει να τη χύσω. Χωρίς λοιπόν να χάσω χρόνο, τον βγάζω από την μουνάρα της και την γονατίζω κάτω φέρνοντας την πούτσα μου στο στόμα της.

Αυτή αρχίζει να μου τον ρουφάει με τόση μανία που δεν κρατήθηκα παραπάνω από ένα λεπτό και την έχυσα σε όλο της το πρόσωπο, χωρίς να αφήσω κανένα σημείο ακάλυπτο από χύσι.

Μετά λοιπόν από αυτό το τρελό γαμήσι, το γκομενάκι σηκώθηκε, πήγε στο μπάνιο, σκούπισε τα μούτρα της που ήτανε γεμάτα χύσια, και εξαφανίστηκε σαν να μη συμβαίνει τίποτα!

Έτσι λοιπόν, με αυτή την ιστορία, επιβεβαιώνεται ο κανόνας για το πόσο λυσσασμένες και άρρωστες είναι οι γυναίκες για την πούτσα!