Πως με παρτούζωσαν ο Κρις και ο κολλητός του (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)
Οι μέρες περνούσαν και το γαμήσι του Κρις γινόταν όλο και καλύτερο. Έφευγα το πρωί για τη σχολή και ανυπομονούσα να πάω σπίτι για να με ξεσκίσει. Είχα αποδεχτεί πλέον ότι άλλαξε όλη μου η ζωή… είμαι πια η πουτάνα του Κρις. Ένα βραδάκι λοιπόν, και ενώ είχα μπει στο μπάνιο να πλυθώ και να ξυριστώ για να είμαι έτοιμος όταν θα του έρθουν οι καύλες να με γαμήσει, μου λέει ότι ήθελε να βγει να πάει για ποτό μόνος του. Εγώ ξενέρωσα και πήγα και ξάπλωσα.

Τα ξημερώματα λοιπόν που γύρισε με είχε πάρει ο ύπνος, δεν ήταν μόνος. Σε μια στιγμή και ενώ είχαν μπει στο δωμάτιο που κοιμόμουν (γυμνός) ένιωσα έναν τρομερό πόνο να με ξυπνάει. Ήταν ο φίλος του Κρις που μου είχε αστράψει μια σφαλιάρα στον τουρλωμένο και ξεχειλωμένο κώλο μου. Σηκώθηκα νευριασμένος. Τα έβαλα με τον Κρις αλλά αυτός από τη μέθη δεν καταλάβαινε τίποτα.

-    «Σήμερα δεν θα είσαι μόνο η δικιά μου πουτάνα αλλά και του κολλητού μου!», μου λέει.

Εγώ αντέδρασα και προσπάθησα να τους βγάλω έξω από το δωμάτιο μου. Μάταια… Μου άστραψε ένα σκαμπίλι και με υποχρέωσε να σκύψω και να πάρω στο στόμα μου το καυλί του. Υπάκουσα. Τότε έρχεται και Μαρκ βγάζει κι αυτός την πούτσα του έξω και μου την δίνει κι αυτός στο στόμα. Ήταν στο ίδιο μέγεθος με του Κρις απλά λίγο πιο χοντρή. Ενώ έπαιρνα ένα τέλειο τσιμπούκι του Μαρκ, ο Κρις πήγε από πίσω μου και με μια κίνηση και χωρίς να βάλει έστω λίγο σάλιο, έχωσε την ψωλάρα του βαθιά στον κώλο μου. Έπιασε πάτο! Εγώ παραλίγο να λιποθυμήσω από τον πόνο. Τον έβρισα αλλά αυτός δεν καταλάβαινε.

Με χαστούκισε ξανά και με πρόσταξε να συνεχίσω να τσιμπουκώνω τον Μαρκ. Υπάκουσα ξανά. Ο Κρις με γαμούσε με πολύ δύναμη και πολύ μίσος. Κυριολεκτικά κόντευε να με ανοίξει στα δύο. Σε μια στιγμή βγαίνει ο Κρις από μέσα μου και μου λέει να κάτσω στο καυλί του Μαρκ. Έτσι λοιπόν όπως ήταν ανάσκελα ο Μαρκ, πάω και κάθομαι πάνω του. Τον πήρα κατευθείαν μέσα καθώς με είχε ξεσκίσει για τα καλά ο Κρις. Και ενώ γαμιόμουν δυνατά και γρήγορα από τον Μαρκ, νιώθω το Κρις να προσπαθεί να μπει κι αυτός μέσα μου ταυτόχρονα.. Αντέδρασα. Τον έβρισα και τον έσπρωξα.. Εκείνος νευρίασε και άρχισε να με χτυπάει..

-    «Σου είπα ότι σήμερα θα γίνεις η πουτάνα και των δυο μας. Θα κάνεις ότι σου λέω αλλιώς θα το πληρώσεις ακριβά!»

Με πήραν τα κλάματα… δεν καταλάβαιναν όμως τίποτα. Ενώ λοιπόν ξαναμπαίνει μέσα μου ο Μαρκ, έρχεται και ο Κρις και μπαίνει κι αυτός μέσα μου. Ο πόνος ήταν απίστευτος. Δύο πούτσες μέσα στο κωλαράκι μου. Μετά από λίγο χαλάρωσα και ένιωσα πιο άνετα. Με ξέσκιζαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Σε μια στιγμή σηκώθηκαν, ήρθαν στο κεφάλι μου και με έχυσαν ποτάμια.. Όταν πλέον είχαν τελειώσει, πήγα να πλυθώ. Κοίταξα τον κώλο μου στον καθρέπτη και δεν πίστευα στα μάτια μου! Είχε ένα άνοιγμα σαν ποτήρι. Ο καταξεσκισμένος πλέον κώλος μου έκανε τέσσερις - πέντε μέρες να με ξεπονέσει.

Μετά από κάποιες μέρες τέλειωσε το εξάμηνο και έπρεπε να γυρίσω Ελλάδα. Στο αεροπλάνο ήδη μου έλειπε ο Κρις και σκεφτόμουν ότι τώρα που θα γυρίσω πρέπει να βρω ένα γαμιά.

Είχα πλέον καταλάβει ότι ο άντρας που ήμουν πριν έξι μήνες τελείωσε… τώρα πλέον θα ήμουν το πουτανάκι κάποιου καυλωμένου νεαρού ή κάποιου παντρεμένου που ψάχνει πουστάκια…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")