Στο τρένο (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Καλησπέρα σε όλα τα καυλάκια του xstream!

Η ιστορία συνέβη πριν ένα χρόνο περίπου που πήρα το Intercity από Αθήνα για να πάω Θεσσαλονίκη στην Αδερφή μου που σπουδάζει και να δω και ένα μωρό που είχα γνωρίσει και μιλούσαμε!

Από τη Λάρισα ανεβαίνει ένα μανούλι και κάθεται δίπλα μου. Ψηλός, γυμνασμένος και άτριχος στο σώμα όπως φαινόταν από το ανοικτό άσπρο φανελάκι. Εγώ τον κοίταζα αλλά προσεκτικά μέσα από τα γυαλιά ηλίου μου μην καρφωθώ κιόλας.

Κάποια στιγμή αρχίζει να χαϊδεύει διακριτικά τον πούτσο του και τότε ήταν που άρχισα να καταλαβαίνω ότι αντιδρούσε το μωρό. Αυτός ήταν από Λάρισα και σπούδαζε Θεσσαλονίκη.

Κάποια στιγμή μου πιάνει την κουβέντα και μέσα στα άλλα μου ζητάει το κινητό μου. Εγώ του το δίνω και μου γράφει στο χώρο των μηνυμάτων:

-    «Θέλω να σε γαμήσω!»

Εγώ του λέω ότι συνήθως είμαι τοπ αλλά θα έκανα μια εξαίρεση γι’ αυτόν. Με τα πολλά φτάνουμε στο σταθμό στη Θεσσαλονίκη με τεράστιες καύλες και οι δύο, αφήνουμε τα πράγματα κάπου εκεί και κατευθυνόμαστε στις τουαλέτες…

Καταλήξαμε να παίρνει ο ένας στον άλλο πίπα και τον άφησα να μου γαμήσει λίγο το κωλαράκι μου το ξυρισμένο. Είχε πολύ γαμάτη πούτσα ο Κωστής 20 cm και ήξερε καλά να δουλεύει το όργανό του.

Έπειτα φύγαμε γιατί κι εγώ θα έπρεπε να πάω σπίτι της αδερφής μου και να μην καταλάβει τίποτε που είχα αργήσει.

Είχαμε πει ότι θα ξαναβρισκόμασταν αλλά δεν έγινε γιατί μετά ο Κωστής έφυγε για το Λονδίνο με τη σχολή του.

Τουλάχιστον έτσι είπε! Θα ήθελα να τον ξανασυναντούσα…