Η περίφημη θεία (Οικογενειακή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Γεια σας. Η ιστορία που θα αφηγητθώ είναι πραγματική όσο φανταστική και αν φαίνεται...!!!

Έως τα δεκαοκτώ μου χρόνια άκουγα για την θεία μου πολλά πράγματα που αφορούσαν το γάμο της και την προσωπική τις σχέση...

Ακούγοντας διάφορα, όπως ότι απατάει το θείο μου κτλ., λογικό είναι να αρχίζω να την φαντασιώνομαι στα δεκαεννιά μου που έγινα άντρας σε σωματικά αλλά και πνευματικά πλαίσια αποφάσισα να την πλησιάσω έτσι ώστε να γίνω κομμάτι με τις περιπέτειες της θείας.

Η ευκαιρία μου δόθηκε μια μέρα στο εξοχικό μας στην Εύβοια όπου τα σπίτια είναι κολλητά.. Εγώ έβγαινα συνήθως μόνο με το μποξεράκι έξω όποτε ήταν δίπλα.

Μια μέρα που δεν είχαμε νερό μου δόθηκε η ευκαιρία να την πλησιάσω. Πήγα στο σπίτι και την ρώτησα αν έχει νερό κι έπειτα μου είπε (επειδή ήμουν μόνος στο εξοχικό) αν θέλω να πηγαίνω στο σπίτι της για μπάνιο (άλλο που δεν ήθελα).

Με την ιδέα αυτή μόλις μου το είπε καύλωσα. Είδα ότι έπεσε εκεί το βλέμμα της αλλά από ντροπή δεν έκανα κίνηση και πήγα να φύγω. Την ώρα που έβγαινα με φώναξε να μου πει να μην ντρέπομαι και να έρχομαι συχνά στο σπίτι για μπάνιο.

Εγώ δεν αντιστάθηκα άλλο και την φίλησα. Εκείνη δεν αντιστάθηκε και άρχισε να μου τραβάει μαλακία φορώντας ακόμα τα ρούχα. Από την καύλα που είχα άρχισα να γαμάω το στόμα της κατευθείαν και δεν κρατήθηκα και έχυσα στο στόμα της.

Αυτή τα ήπιε όλα. Η πούτσα μου δεν έπεφτε με τίποτα και κατευθείαν πήγα να αρχίσω να την γαμάω. Εκείνη τη στιγμή ακούστηκε το αμάξι όμως και κατευθείαν μπήκα στο μπάνιο -και καλά ότι έκανα μπάνιο..

Το σώσαμε… ότι δηλαδή έκανα μπάνιο επειδή δεν είχε νερό στο θείο μου. Από τότε δεν έτυχε να συναντηθούμε.

Αυτό το περιστατικό έγινε πρόσφατα οπότε ανυπομονώ να φύγω για 'ηρεμία' στο εξοχικό μου!!!