Στο σπίτι της κουμπάρας (Οικογενειακή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Καλησπέρα και πάλι. Όσοι έχετε διαβάσει την πρώτη ιστορία μου με τίτλο: «Οι κουμπάροι μας», η σημερινή είναι μια συνέχεια.

Η κουμπάρα μου λοιπόν η Φαίη μετά την παρτούζα που είχαμε εκείνο το αξέχαστο βράδυ σπίτι μου με την γυναίκα μου και τον κουμπάρο, μου έλεγε ότι τέτοιο ξέσκισμα δεν το είχε ξανακάνει και έλεγε συνέχεια στην Ράνια την γυναίκα μου ότι πλέον δεν θα το ξανακάνει. Αλλά το έκανε πολλές φορές ακόμα…

Κάποια μέρα λοιπόν πέρασα από το σπίτι του κουμπάρου μας (είχα λίγο χρόνο) και είδα ότι έλειπε το αυτοκίνητο του Στάμου (κουμπάρου) και σκέφτηκα ότι η Φαίη (κουμπάρα) θα ήταν μόνη της. Έτσι λοιπόν χτύπησα το κουδούνι και μου άνοιξε η Φαίη. Ξαφνιάστηκε που με είδε και της εξήγησα ότι δεν είχα χρόνο και τα λοιπά. Μου είπε να φτιάξει καφέ και δέχτηκα.

Ήταν με την νυχτικιά της ακόμα που άφηνε να διαγράφονται οι βυζάρες της καθώς και ο όμορφος τουρλωτός κώλος. Φορούσε ένα μαύρο κιλοτάκι. Όπως ήταν γυρισμένη, εγώ την έγδυνα με τα μάτια και με είχε καυλώσει πολύ. Έπαιζε μαζί μου σκύβοντας να πάρει μια το ένα, μια το άλλο…

Δεν άντεξα και την πλησίασα… Το ένα χέρι μου χούφτωσε την κωλάρα της και το άλλο το στήθος της. Γύρισε και μου έδωσε ένα χαστούκι λέγοντας ότι δεν είναι καμιά πουτάνα και ότι μόνο με το Στάμο και την Ράνια θα μπορώ να την γαμάω. Της είπα ότι ο Στάμος έχει γαμήσει πολλές φορές την γυναίκα μου χωρίς εμένα αλλά και με μένα. Μέχρι και φωτογραφίες και βίντεο της έδειξα, αλλά τίποτα… Είχα φουντώσει από καύλα και θυμό.

Έτσι λοιπόν σηκώθηκα και της έριξα δυο χαστούκια και της έσκισα την νυχτικιά. Βλέποντας τις βυζάρες της, ο πούτσος μου έφτασε στην κοιλιά μου. Άρχισα να την βρίζω και να της ρίχνω σκαμπίλια. Με έβριζε και με χτύπαγε αλλά εγώ καύλωνα πιο πολύ. Με μια κίνηση την στρίμωξα στο νεροχύτη, της τράβηξα την κιλότα και της τον έχωσα στην μουνάρα της. Ούρλιαξε όπως καρφώθηκα.

Άρχισα να την ξεσκίζω με όση δύναμη είχα και να της τραβάω τα μαλλιά. Δεν άντεξα και πολύ και άφησα τα χύσια μου μέσα στην ξεσκισμένη μήτρα της. Κάθισα και κάθισε και η Φαίη η οποία έκλαιγε απειλώντας με ότι θα τα πει όλα στον Στάμο και στην γυναίκα μου.

Λέγοντας μου αυτά, παίρνω το Στάμο στο κινητό και του λέω να έρθει από το σπίτι. Καθώς και την γυναίκα μου να έρθει μετά από καμιά ωρίτσα. Ήρθε γρήγορα ο Στάμος και αφού έμαθε τι είχε γίνει, λέει στην Φαίη να πάει στο κρεβάτι. Μου είπε ότι θέλει να δει την Φαίη να γαμιέται μαζί μου. Έτσι λοιπόν πήγαμε και οι δύο στην κρεβατοκάμαρα. Η Φαίη ήταν ξαπλωμένη και έκλαιγε ακόμα…

Σύντομα η συνέχεια καλοί μου αναγνώστες...

 

(Copyright protected OW ref: 7164)