Πως γάμησα τη θεία μου (Οικογενειακή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το: 
Όλα έγιναν πριν δύο χρόνια. Ήταν καλοκαίρι και επειδή οι γονείς μου είχαν δουλειά, αποφάσισα να πάω με την θεία μου την Βαγγελιώ και τα παιδιά της για μπάνιο.

Η θεία μου είναι περίπου 44 χρονών, 1.65, με μεγάλο στήθος και υπέροχο κώλο. Φοράει πάντα στενά παντελόνια και γι’ αυτό φαίνεται το σχήμα από τα στρινγκάκια τιη.

Όταν πήγαμε στην παραλία, η θεία μου φορούσε μπικίνι και βουτήξαμε, ενώ τα παιδιά της έμειναν έξω και έπαιζαν με την άμμο. Η θεία μου είχε χωρίσει με τον άντρα της περίπου δύο χρόνια πριν, γιατί την κεράτωνε. Έτσι ήταν μόνη αλλά ανεξάρτητη οικονομικά.

Είχα παίξει πολλές μαλακίες γι’ αυτήν. Της έπιασα την κουβέντα για τον πρώην της και πως το πήρε και άρχισε να τον βλαστημάει. Πήγα κοντά της και την ρώτησα αν τα έχει με κανένα και μου είπε όχι γιατί ήταν δύσκολο να βρει με δυο παιδιά που είχε.

Επειδή τα είχαμε καλά και πήγαινα συχνά σπίτι, την ρώτησα πως άντεξε χωρίς ερωτική ζωή. Μου απάντησε ότι είναι δράμα η ζωή και μου είπε ότι τώρα που είμαι νέος να περνάω καλά.

Εγώ για να της συμπαρασταθώ, της είπα ότι δεν βρίσκω κοπέλες να ενδιαφέρονται για σεξ και ότι και εγώ δεν άντεχα. Τότε μου είπε να πάμε πιο βαθιά.

Όταν πήγαμε πιο βαθιά και δεν μας έβλεπαν, ήρθε και με φίλησε και μου έβαλε το χέρι μου μέσα στο μαγιό της και μου είπε:

-    «Συγγενείς είμαστε.. θα είναι το μυστικό μας…»

Αρχίσαμε να φιλιόμαστε ενώ εγώ έβαλα δυο δάκτυλα στην μουνάρα της. Άρχιζα να της την παίζω γρήγορα και αυτή άρχισε να αναστενάζει. Μου έβγαλε την πούτσα μου έξω αφού είχε γίνει πέτρα και έκανε το μαγιό στην άκρη, ανέβηκε πάνω της και άρχισε να με πηδάει.

Ήταν τέλεια! Η επιθυμία μου είχε πραγματοποιηθεί. Εγώ της έπιανα τα βυζιά και της τα έγλειφα. Όταν ήταν να τελειώσω, έχυσα μέσα της και μου είπε:

-    «Όλα τώρα αρχίζουν…»

Μετά από καμιά ώρα φύγαμε. Αν σας άρεσε έχει και συνέχεια την οποία θα διηγηθώ από τα σχόλια που θα γραφούν.