Βγήκε σε καλό; (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Μια ιστορία που έγινε σε γνωστό νησί των Κυκλάδων και ήταν μια αξέχαστη εμπειρία. Ήμουν με την κοπέλα μου τότε διακοπές, όταν ένα μήνυμα ελήφθη στο κινητό μου.

Μια πρώην με αναπολούσε και έγραφε για κάποιες τρυφερές αναμνήσεις. Αυτό ήταν αρκετό για να χωρίσουμε εκεί και να μην ξαναβρεθούμε.

Εγώ έμεινα λίγες μέρες ακόμα. Ένα βράδυ που έπινα σε ένα μπαράκι και είχα αρχίσει να ζαλίζομαι, φεύγω και πάω στην παραλία. Ένας θαμώνας με ακολούθησε και με βοήθησε ως εκεί.

Μιλάγαμε λοιπόν και του έλεγα τι είχε συμβεί και ότι έπρεπε να εκτονωθώ κάπου. Καθώς με συμβούλευε με χάιδευε κι εγώ καύλωνα. Το κατάλαβε και συνέχισε εντονότερα ώσπου έπιανε τον πούτσο μου μέσα απ’ το κάπρι και τον έπαιζε.

Σε λίγο ήμουν τελείως γυμνός και αυτός να έχει μπουκωθεί με το τεράστιο καυλί μου. Είχα θολώσει και σε κάποια φάση τον γυρνάω, του βγάζω ότι φορούσε και τον καρφώνω μέχρι τον πάτο του.

Εκεί πρέπει να μας άκουσε όλο το νησί. Μένω για λίγο έτσι μέσα του και μετά άρχισα να του κάνω αργό και παθιασμένο έρωτα όπως θα έκανα και στην γκόμενα που με άφησε.

Στη συνέχεια αύξησα τον ρυθμό μου και τον ξέσκιζα εκεί δίπλα στο κύμα ώσπου τελείωσα μέσα του όπως ποτέ ξανά πριν.

Αφού κάναμε ένα τσιγάρο σηκωθήκαμε και έτρεχαν ακόμα τα χύσια μου από τη σούφρα του.

Ξεπλυθήκαμε και σηκωθήκαμε για να πιούμε ένα ποτό στο μπαράκι και να ηρεμήσουμε από την όλη ένταση...