Η πρώτη φορά (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Γεια σας θα σας πω μια ιστορία που έγινε πριν χρόνια όταν ήμουν 22 χρονών. Είχα μια σχέση με μια κοπέλα και η ζωή μου κυλούσε κανονικά.

Μια νύχτα σε ένα κέντρο γνωρίστηκα με ένα τραγουδιστή που μου είπε ότι με γουστάρει. Έτσι μια μέρα πήγα στο σπίτι του και τον γάμησα για αρκετή ώρα.

Αυτό συνεχίστηκε για πολύ καιρό. Μια φορά που πηγαίναμε βόλτα με το αυτοκίνητο μου είπε ότι θα ήθελε να με πηδήξει έτσι απλά. Εγώ δεν απάντησα και δεν το συνέχισε.

Την άλλη μέρα με κάλεσε στο σπίτι του για φαΐ. Μετά το φαΐ πήγαμε να ξαπλώσουμε. Μετά από λίγο ένιωσα το χέρι του να χαϊδεύει τον κώλο μου και μου λέει:

-    «Ήρθε η στιγμή…»

Με ξαπλώνει μπρούμυτα και αρχίζει να με φιλάει στο λαιμό και συγχρόνως μου κατεβάζει το σλιπ και αρχίζει να τρίβει το καυλί του στα κωλομέρια μου. Είχα τρελαθεί. Ήξερα ότι σε λίγο θα το κάνει…

Ήθελα να τραβηχτώ όταν με έπιασε από τους γοφούς και μου είπε:

-    «Τώρααα!»

Και με μια κίνηση χώθηκε μέσα μου. Είχα δακρύσει από τον πόνο και του έλεγα να βγει. Αυτός τόσο έσπρωχνε όμως…

Μετά μου είπε θέλει να με γαμάει και να με βλέπει. Με γύρισε ανάσκελα και μου σήκωσε τα πόδια, έβαλε λίγο σάλιο στο καυλί του και τον έβαλε.

Τον αγκάλιασα και του είπα ότι μ’ αρέσει. Όλο το βράδυ με πήδαγε. Η σχέση αυτή κράτησε δύο χρόνια μετά έφυγε και έχω μείνει αγάμητος.

Πρόσφατα τον είδα σε ένα κέντρο να τραγουδάει και σκέφτομαι να πάω να τον βρω…