Εκπλήρωση φαντασίωσης (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Είμαι είκοσι χρονών, ζω στην Θεσσαλονίκη και έχω φετίχ με το να γλείφω πόδια, και με τους κουστουμάτους άντρες.

Λοιπόν μέσω του site βρίσκω έναν δικηγόρο που γούσταρε να του γλείφουν τα πόδια. Ήταν και πολύ κοντά στην γειτονιά μου (κέντρο κοντά) και κανονίσαμε να βρεθούμε στο γραφείο του που θα ήταν άδειο και κλειστό.

Πήγαμε και αφού ετοίμασε τον χώρο, ξάπλωσε και άφησε σε μένα τα υπόλοιπα. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε, και μου ζήτησε να είμαι τελείως γυμνός εγώ.

Έτσι και έγινε, και άρχισα να τον γδύνω σιγά - σιγά. Πρώτα το σακάκι, μετά άνοιξα τα κουμπιά του πουκαμίσου του, το οποίο ήταν ιδρωμένο στις μασχάλες.

Είχε τρίχες στο στήθος του, ούτε λίγες, ούτε πολλές. Άρχισα να τον γλείφω στις ρώγες. Μετά του έβγαλα τα παπούτσια, όπου μύριζαν υπέροχα.

Μετά άρχισα να γλείφω και να μυρίζω τις μαύρες του κάλτσες που έφταναν λίγο κάτω από το γόνατο.

Τις έβγαλα και τότε ακόμα πιο καύλα ήταν η μυρωδιά. Άρχισα να του γλείφω τα πόδια, τις φτέρνες, να πιπώνω τα δάχτυλα, χωρίς σταματημό. Έπειτα του έβγαλα το παντελόνι και έγλειφα το εσώρουχο του μαζί με την πούτσα του που είχε γίνει πέτρα.

Άρχισα να του παίρνω πίπα, και με γύρισε ανάποδα ώστε να μου παίρνει πίπα κι αυτός.. μετά μου έγλειφε την κωλοτρυπίδα και μου έβαζε δάχτυλο, ενώ εγώ συνέχιζα να του παίρνω πίπα.

Μετά έτσι όπως ήταν ανάσκελα κάθισα πάνω στην πούτσα του, και δοκιμάσαμε αρκετές στάσεις. Η τελευταία όπου και έχυσε (μέσα μου αλλά με προφυλακτικό εννοείται) ήταν πάνω στο γραφείο του που με ξάπλωσε και έβαλε τα πόδια μου στου ώμους του, και με γαμούσε.

Την ώρα που με γαμούσε δοκίμασε κι αυτός να μου γλύψει τα πόδια, και τελικά μας άρεσε και στους δύο αυτό. Να γλείφει αυτός πόδια, και να μου τα γλείφουν εμένα.

Τις επόμενες φορές που βρεθήκαμε περνούσαμε όλο και καλύτερα! Ψάχνω κάτι παρόμοιο, και κάτι τελείως διαφορετικό.

Ποιος ξέρει… Μικρός είμαι ακόμα για να είμαι σίγουρος τι ακριβώς μου αρέσει.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")