Ένας τέλειος κόσμος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το: makrop.ath.forthnet.gr
Στη σχολή μου υπήρχε μια πολύ ωραία κοπέλα που την ήθελα πολύ. Ήταν ξανθιά με γαλανά μάτια, ψηλή και αδύνατη. Ήταν πολύ όμορφη και υπερβολικά σέξι.

Πολλές φορές με κοίταζε με ενδιαφέρον και μου χαμογελούσε. Μερικές φορές με πλησίαζε με τις φίλες της και μια φορά με άγγιξε στο χέρι. Πολλές φορές επίσης, μου έκλεινε το μάτι πονηρά.

Μια φορά κατέβασε λίγο το παντελόνι της. Την επόμενη μέρα μου έστειλε ένα φιλί της. Με έδειχνε στις φίλες της. Την επόμενη μέρα ήρθε κοντά μου με τις δυο φίλες της που αναστέναξαν και πήγαν να με αγγίξουν.

Έδωσα στην ξανθιά το τηλέφωνο μου χάρηκε πολύ και μου χαμογέλασε. Με πήρε πολλές φορές με απόκρυψη αλλά εγώ δεν το σήκωνα γιατί δεν ήξερα τι να της πω. Νόμιζα ότι θα με μισεί επειδή δεν σήκωνα το τηλέφωνο μου. Αλλά έκανα λάθος γιατί μετά από λίγες μέρες την είδα. Δεν με κοίταξε με μίσος αλλά με αγάπη.

Πολλές κοπέλες με έχουν φέρει σε αμηχανία γιατί με τρώνε με τα μάτια τους. Το ίδιο και πολλοί άντρες. Είμαι ωραία κοπέλα. Ακούω και σχόλια από κοπέλες και άντρες που λένε ότι τους αρέσω.

Τρεις κοπέλες μου έστειλαν μήνυμα άμα θέλω να κάνω κάτι μαζί τους. Όμως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή γιατί ήμουνα σε καφετέρια με την φίλη μου. Τελικά μου έστειλαν κι άλλο μήνυμα που είχε δυο να φιλιούνται και να γλύφονται στο πρόσωπο. Την ξανθιά την έχω ξεπεράσει μετά από όλα αυτά.

Ξέχασα να σας πω ότι όλα αυτά έγιναν φέτος. Δεν σας είπα κάτι: ένα κορίτσι όταν με είδε με φώναξε: «Μωρό μου!», μου έπιασε το στήθος και μου είπε ότι είμαι πολύ όμορφη. Πέρυσι μια συμμαθήτρια μου, μου ζήτησε να τα φτιάξουμε.

Μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η κοπέλα αλλά της είπα όχι γιατί αλλιώς θα το μάθαιναν όλοι στη σχολή.

Εγώ έχω ύψος 1.70, βάρος μέτριο, καστανά μαλλιά με κόκκινες ανταύγειες, σαρκώδη χείλη και περπατάω σέξι. Είμαι δηλαδή αρκετά σέξι.

Δεν είμαι λεσβία είμαι αμφιφυλόφιλη. Δηλαδή μου αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες.