Το μουνάκι μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Τη θέλω πολύ καιρό. Είναι κολλητή μου αλλά με καυλώνει πολύ και παρόλο που θεωρώ τον εαυτό μου στρέιτ θέλω πολύ να την γαμήσω. Τη βλέπω και καυλώνω αφάνταστα.

Ξέρει ότι στο παρελθόν έχω πάει με γυναίκα. Το θέμα την ενδιαφέρει και κατά καιρούς με ρωτάει διάφορα.

Δηλώνει ενώπιον μου ότι δεν θα πήγαινε με γυναίκα, αλλά πιστεύω ότι αν κάτσει η φάση θα αλλάξει γνώμη. Εξάλλου δεν θέλω να πάει με γυναίκα, με μένα θέλω να πάει.

Φαντασιώνομαι μια νύχτα που θα έρθει να κοιμηθεί σπίτι μου να αρχίζω κάτω από τα σκεπάσματα να της χαϊδεύω το στηθάκι της με τις τεράστιες μυτερές θηλές του που τις βλέπω να διαγράφονται έντονα κάτω από τα κολλητά μπλουζάκια της και καυλώνω αφάνταστα.

Έπειτα να της βγάζω το σουτιέν και να τις γλείφω δαγκώνοντας τες ηδονικά και γλυκά. Στη συνέχεια να προχωράω στην κοιλίτσα της να γλείφω τον αφαλό της και να προχωρώ επιτέλους στο πολυπόθητο μουνάκι της.

Αρχικά να το μυρίσω και στη συνέχεια να φιλάω τα μουνοχειλάκια της και να γλείφω την κλειτορίδα της, να την τρίβω με την μύτη μου και να προχωράω ακάθεκτη στο μουνοτρυπάκι της.

Να βυθίσω τη γλώσσα μου βαθιά στον κόλπο της και να γευτώ για πρώτη φορά την καύλα της, το μουνόχυμα της, τη γεύση της, την ηδονική μυρωδιά της.

Αχ καριολόμουνο μου. Και μόνο που το σκέφτομαι χύνω. Θέλω να βάλω όλα τα δάχτυλα μου στην τρύπα της να την ξεσκίσω και να με παρακαλάει να μη σταματάω να τη γαμάω.

Να φέρνω τέλος το διπλό δονητή μου με τα δύο κεφαλάκια να χώνω το ένα στο δικό της μουνάκι και το άλλο σε μένα και να γαμιόμαστε με λύσσα ταυτόχρονα. Να χύνουμε μαζί.

Αχ όνειρο κορίτσια. Μακάρι να έβγαινε κάποτε αληθινό…