Το πλακομούνι μας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Με τη φίλη μου την Τένα οι σχέσεις μας δεν ήταν ποτέ ερωτικές αν κι εγώ την κρυφογουστάρω χρόνια, σχεδόν από τότε που γνωριστήκαμε. Μια νύχτα που τη φιλοξενούσα βλέποντας μια τσοντούλα με δύο λεσβίες άρχισε να μου πιάνει το γόνατο και να με χαϊδεύει στο μηρό.

Πήρα το μήνυμα και μετά από ένα παθιάρικο φιλί αρχίσαμε να απελευθερωνόμαστε από τα ρούχα μας και καταλήξαμε γυμνές να χαϊδεύουμε η μία την άλλη.

Μου έπιασε τα βυζιά και άρχισε να μου τα τρίβει ενώ κι εγώ έκανα το ίδιο με τα δικά της. Τα ενώσαμε και εν συνεχεία αρχίσαμε να πιάνουμε η μία το μουνάκι της άλλης.

Εγώ εντωμεταξύ είχα γίνει μούσκεμα από την καύλα και μη χάνοντας ευκαιρία, της άνοιξα τα πόδια, πέρασα το δικό μου σταυρωτά πάνω από το ένα της γόνατο και ένωσα τα μουνάκια μας ξεκινώντας ένα απίστευτο πλακομούνι.

Της είπα να ανοίξει τα μουνοχειλάκια της κάνοντας κι εγώ το ίδιο και ενώθηκαν οι κλειτορίδες μας που ήταν ήδη ερεθισμένες.

Από το τρίψιμο η καύλα μεγάλωσε και αρχίσαμε να χύνουμε ταυτόχρονα άφθονο μουνόχυμα και οι δύο.

Έπειτα τη γύρισα πάνω μου αφού είχα πάρει θέση ανάσκελα στο κρεβάτι και κάναμε ένα απίστευτο 69.

Της έγλειφα την μουνοτρυπούλα της ενώ της έβαζα δαχτυλάκι στο κωλαράκι και το μουνάκι της έχυνε απίστευτα πάνω στο στόμα μου.

Εκείνη μου έγλυφε τη δική μου μουνότρυπα και μου έτριβε ταυτόχρονα την κλειτορίδα. Οι κραυγές μας είχαν ξεσηκώσει όλη την οικοδομή.

Χύσαμε απίστευτα έντονα και αυτό ήταν ένα από τα ωραιότερα γαμήσια της ζωής μου.