Ήταν κάτι ξαφνικό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας είμαι η Νικολέτα και είμαι 22 χρονών. Η ιστορία που θα σας πω είναι αληθινή και συνέβη πριν λίγο καιρό, για την ακρίβεια το Πάσχα. Είχαμε μαζευτεί στο εξοχικό μας κάτι συγγενείς και ένα ζευγάρι οικογενειακούς φίλους με τα παιδιά τους.

Επειδή ήμασταν πολλά άτομα με λίγο χώρο μείναμε όλα τα κορίτσια μαζί στο δωμάτιο μου (εγώ η ξαδέρφη μου και μια άλλη κοπέλα).

Κοιμήθηκα εγώ με την κοπέλα στο ένα κρεβάτι και η ξαδέρφη μου στο άλλο. Πριν ξαπλώσουμε, είχαμε συζήτηση περί σεξ και είχα ξαπλώσει αρκετά αναμμένη, και δεν με έπαιρνε ο ύπνος.

Ξαφνικά νιώθω το χέρι της «Β» πάνω στο σώμα μου. Κόμπλαρα, δεν ήξερα τι να κάνω και έκανα ότι κοιμάμαι. Δεν άντεξα όμως πολύ και γύρισα.

Με κοίταξε και δεν σταμάτησε (ήταν ένα κοριτσάκι δεκαοκτώ χρονών). Μου λέει:

-    «Αν δεν σου αρέσει, πες το να σταματήσω».

Εγώ είχα γίνει μούσκεμα. Ήταν μια φαντασίωση μου που ήθελα να γίνει πράξη. Η μικρή είχε απίστευτο σώμα. Δεν μπόρεσα να κρατηθώ και άρχισα και εγώ να την χαϊδεύω σε όλο το σώμα της.

Βγάλαμε τα ρούχα μας και αρχίσαμε να παίζουμε η μία με την άλλη μέχρι που είδαμε την ξαδέρφη μου να μας κοιτάει (24 χρονών με λίγα περιττά κιλά, αλλά υπέροχο στήθος).

Χωρίς να πει κουβέντα βγάζει τα ρούχα της και έρχεται κι αυτή.

Τότε αρχίσαμε να παίζουμε η μία με το γατάκι της άλλης. Όλη νύχτα χύναμε σαν τρελές. Η ξαδέρφη μου είχε μαζί το δονητή της. Τον πήραμε και αρχίσαμε να γαμάμε την «Β» μαζί.

Εγώ της έγλειφα το μουνάκι και η «Α» της έχωνε το δονητή στο σφιχτό της κωλαράκι. Αυτό το κάναμε κυκλικά.

Έτσι περάσαμε όλο το βράδυ. Ήταν απίστευτη αίσθηση.

Κορίτσια αν σας κάτσει φάση δοκιμάστε το.