Σε σκέφτομαι και καυλώνω μωρό μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Άρχισα να διαβάζω ιστορίες από δω πριν από περίπου δυο - τρεις μήνες... Εεε, λοιπόοον… Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να μπω στις λεσβιακές και να διαβάζω χωρίς σταματημό μέχρι τις τρεις το βράδυ καθώς αυνανίζομαι (αυτό γινόταν κάθε μέρα)...

Έλα όμως που μια μέρα ήρθε η κολλητή μου να κοιμηθούμε μαζί! Εγώ μετά από τις δώδεκα λειτουργώ και να προσθέσω κάτι: στο σεξ θέλω ξύλο και βρίσιμο.

 

Τέλος πάντων, για να μην τα πολυλογώ περίμενα να πάει δύο το βράδυ για να κοιμηθεί η Στέλλα αλλά αυτή δεν έλεγε να κοιμηθεί μέχρι που κοιμήθηκε. Ουφ! Επιτέλους!

Εγώ πήγα να ανοίξω το pc μου αλλά ήταν χαλασμένο. Παράλειψη από την καύλα να το θυμηθώ και πήγα βαριεστημένη στο κρεβάτι να αυνανιστώ λιγουλάκι..

Εκεί που αυνανιζόμουν, με κλειστά φώτα παρακαλώ, νιώθω ένα χεράκι να μπαίνει μέσα μου και να μου τρίβει την κλειτορίδα με το ένα δάχτυλο και τα τρία να χώνονται μέσα μου...

Εεεε λοιπόν εκεί καύλωσα τόσο που άρχισα να φωνάζω:

-    «Πουτάνα! Ξέκωλη! Αχ! Ναι… χώστα... χώστα! Ερέθισε με μωρό μου. Ααααα! Μμμμμ... γλύψε με, πήδηξε με! Κανε με να μην μπορώ να περπατήσω. Πάρε τρεις δονητές και χώστους μου! Ναι! Έτσι σε θέλω! Ααααχ! Ναι, αυτό είναι, συνέχισε...»

Έπειτα αντίστρεψα με τους ρόλους, αλλά αυτή δεν έβριζε και δεν βογκούσε καθόλου. Μέχρι που κι εγώ βαρέθηκα. Της είπα να τα μαζέψει και να φύγει.

Μετά είδα τσόντα, τηλεφώνησα σε ροζ γραμμή, με έφτιαξε ο μούναρος για τα καλά και μετά κάλεσα δυο αράπηδες και τρία μουνάκια σπίτι μου, και έπειτα παρακάλεσα να έρθει και ο νταβατζής τους γιατί με έφτιαξε πολύ από την φωνή... Αλλά δεν ήρθε…