Καινούργιες εμπειρίες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Με λένε Μαρία και η παρακάτω ιστορία αφορά στο πως έμαθα τον λεσβιακό έρωτα. Όλα συνέβησαν όταν πέρυσι το Φεβρουάριο κανονίσαμε με δυο φίλες μου από την δουλειά τη Κατερίνα και τη Ρούλα να πάμε μια εκδρομή ένα Σαββατοκύριακο, γυναικοπαρέα χωρίς άντρες. Η Ρούλα με την Κατερίνα ήταν παντρεμένες με παιδιά που είχαν πατήσει τα τριάντα και εγώ ήμουν λίγο πριν τα τριάντα αρραβωνιασμένη, με προοπτική να παντρευτώ εκείνο το καλοκαίρι.

Αφού είχαμε κανονίσει τα πάντα, ξεκινήσαμε την Παρασκευή αμέσως μετά την δουλειά για τον προορισμό μας. Φτάσαμε σχεδόν τα μεσάνυχτα στο ξενοδοχείο και πήγαμε στο δωμάτιο μας. Είχαμε κλείσει τριάρι για πιο οικονομικά. Αφού κάναμε όλες ένα μπανάκι, η Ρούλα κατέβηκε στο μπαρ και έφερε τέσσερα μπουκάλια σαμπάνια.


Ξαπλώσαμε στο δίκλινο κρεβάτι και οι τρεις μας και αρχίσαμε να μιλάμε για ότι μας ερχόταν στο μυαλό. Χωρίς να το καταλάβω η κουβέντα πήγε στο σεξ και στο πως έχασε η καθεμιά την παρθενιά της. Η Κατερίνα μας είπε πως την γάμησε για πρώτη φορά ένας συμμαθητής στο Λύκειο και τα χαμουρέματα που έκανε με κάποιες συμμαθήτριες της, όχι τίποτα φοβερό μόνο χαϊδολογήματα στα πιτζάμα πάρτι που έκαναν. Εγώ τους διηγήθηκα πως έχασα την παρθενιά μου από τον Μαθηματικό μου για να μη μείνω στο μάθημα.

Όταν ήρθε η σειρά της Ρούλας κατάλαβα γιατί τη ζηλεύει ο άντρας της. Μας διηγήθηκε πως έχασε την παρθενιά της από ένα φίλο του πατέρα της και ότι στην ηλικία που εγώ ξεπαρθενιάστηκα αυτή έκανε τη πρώτη της παρτούζα με δυο συμφοιτητές του αδελφού της.

-    «Καλό πουτανάκι ήσουν του λόγου σου!», πετάχτηκε η Κατερίνα και γέλασε πονηρά.

Η Ρούλα συνέχιζε και έλαμπε περιγράφοντας τα κατορθώματα της…

-    «Έχετε πάει ποτέ με γυναίκα;», μας ρώτησε η Ρούλα.

-    «Ναι», απάντησε η Κατερίνα περιγράφοντας τους εφηβικούς πειραματισμούς της με τις συμμαθήτριές της.

-    «Δεν μετράει αυτό…», της είπα εγώ και συμφώνησε και η Ρούλα.

Τότε η Ρούλα συνέχισε και μας περιέγραψε πως γνώρισε τον λεσβιακό έρωτα με μια φίλη της μάνας της. Συνέχισε και μας διηγήθηκε τα πάρτι με τις συμμαθήτριες στο Λύκειο που κατέληξαν σε λεσβιακές περιπτύξεις, ακόμα και την λεσβιακή παρτούζα που έκανε το τελευταίο βράδυ της πενταήμερης στη Ρόδο στην τρίτη Λυκείου, αλλά και τα λεσβιακά πάρτι με τις κολλητές που κάνει ακόμα και τώρα.

Δε ξέρω αν έφταιγε η σαμπάνια ή οι ιστορίες της Ρούλας αλλά ήδη ένιωθα το μουνάκι μου υγρό.

-    «Έχεις πάει με κανένα από τη δουλειά;», την ρώτησε η Κατερίνα.

-    «Ναι. Με τον Κώστα, τον Γρηγόρη, τον Γιώργο και την Αλεξάντρα…», απάντησε η Ρούλα.

-    «Με την Αλεξάνδρα;», φώναξα εγώ όταν άκουσα το όνομα της διευθύντριας πωλήσεων.

Σάστισα με το άκουσμα του ονόματος.

-    «Με ποια θα ήθελες να πας;», ρώτησε η Κατερίνα τη Ρούλα.

Η Ρούλα γύρισε προς το μέρος μου με κοίταξε στα μάτια, ακούμπησε το μπούτι μου και είπε:

-    «Με σένα, Μαρία»

Κοκκίνισα, αλλά δεν είχα καταλάβει ότι οι χυμοί μου είχαν κυλήσει χαμηλά στα μπουτάκια μου και ότι η παλάμη της Ρούλας το ένιωσε.
Η Ρούλα σηκώθηκε, έβγαλε το πάνω μέρος τη πιτζάμας της και μας αποκάλυψε τα θεσπέσια βυζιά της. Πήρε τα χέρια μου και τα έβαλε πάνω στο στήθος της.

-    «Ξέρω ότι το θέλεις και εσύ…», μου είπε η Ρούλα και άρχισε να με φιλά στο στόμα.

Σε λίγο οι γλώσσες μας είχαν γίνει ένα και η Κατερίνα χειροκροτούσε και ζητωκραύγαζε.

-    «Έλα Ρούλα, μη σταματάς…», την παρότρυνε η Κατερίνα.

Η Ρούλα είχε κάνει την κίνησή της και δεν θα την άφηνε να πάει χαμένη. Κατέβασε το παντελόνι της πιτζάμας μου παραμέρισε το στρινγκάκι μου και άρχισε να μου φιλάει το μουνάκι μου. Σε λίγο άρχισε να μου γλύφει την κλειτορίδα μου και να μου βάζει τρία δάχτυλά της στη τρυπούλα μου.

Η εμπειρία μιας γυναικείας γλώσσας να με γλύφει ήταν πρωτόγνωρη και πολύ ερεθιστική. Γυρνώντας το κεφάλι μου είδα την Κατερίνα να έχει γδυθεί και να μαλακίζεται βλέποντας εμένα και τη Ρούλα.

Ο συνδυασμός της έμπειρης γλώσσας της Ρούλας με τη θέα της Κατερίνας γυμνής να μαλακίζεται με έφεραν σε οργασμό.

-    «Χύνω Ρουλάκι, χύνω... αχχχχχχχχχ!», φώναζα ενώ η Ρούλα έπινε με ευχαρίστηση το μουνόχυμά μου.

Η Ρούλα σηκώθηκε και άρχισε να με φιλά στο στόμα. Η γεύση του μουνιού μου στο στόμα της Ρούλας με αναστάτωσε. Η Ρούλα με κοίταξε και μου έδειξε την Κατερίνα που χάιδευε το μουνάκι της. Χωρίς να χάσουμε χρόνο αρχίσαμε να κάνουμε και οι δύο ένα ξεγυρισμένο γλυφομούνι στην Κατερίνα. Σε λίγο έμεινα μόνη μου να γλύφω το μουνάκι της Κατερίνας με τη Ρούλα να χαϊδεύει τα στητά στήθη της Κατερίνας και να γλύφει τις ρώγες της. Σε λίγο η Κατερίνα άρχισε να χύνει…

-    «Χύνω τσουλάκια, χύνω, χύνωωωωωω!!!»

Εγώ συνέχισα να κάνω γλυφομούνι στην Κατερίνα πεσμένη στα τέσσερα με την Ρούλα να την χαϊδεύει σε όλο της το κορμί. Εγώ συνέχιζα νε περιποιούμαι την φίλη μου και σε λίγο δεν άργησε να ξαναχύσει στο στόμα μου και εγώ να πίνω αχόρταγα τα μουνόχυμά της. Ξαφνικά, καθώς ήμουν στα τέσσερα, ένιωσα την γλώσσα της Ρούλας να μου γλύφει το μουνάκι μου.

Σε λίγο άρχισε να μου χαστουκίζει τα κωλομάγουλα. Αυτό όμως που με ερέθισε ακόμα περισσότερο ήταν όταν άρχισε να μου γλύφει την κωλοτρυπίδα μου. Έπιασε τα κωλομάγουλά μου με τις παλάμες της, άνοιξε το κωλαράκι μου και έχωσε το μουτράκι της μέσα στο κωλαράκι μου και άρχισε να μου κάνει ένα ξεγυρισμένο γλυφοκώλι.

Πρώτη φορά μου έκανε κανείς κάτι τέτοιο και ήταν τρομερή εμπειρία. Ταυτόχρονα άρχισα να μαλακίζω το μουνάκι μου. Που και που τη θέση της γλώσσας της Ρούλας έπαιρναν τα δύο δάχτυλά της που γαμούσαν την κωλοτρυπίδα μου. Ο οργασμός μου ήταν συγκλονιστικός, καθώς η Ρούλα δεν σταμάτησε στιγμή να περιποιέται το κωλαράκι μου.

Η Ρούλα σηκώθηκε και είπε:

-    «Κορίτσια, ήρθε η σειρά μου…»

Έπιασε την Κατερίνα που ήταν ξαπλωμένη στην άκρη του κρεβατιού και άρχισε να χαϊδεύει το μουνάκι της μες στο πρόσωπο της. Σε λίγο το χέρι της Ρούλας το αντικατέστησε η γλώσσα της Κατερίνας. Καθώς ήταν όρθια πάνω στο πρόσωπο της Κατερίνας σκέφτηκα να της ανταποδώσω την ηδονή που μου είχε προσφέρει. Γονάτισα και άρχισα να βάζω κωλόχερο στη Ρούλα που φώναζε από ηδονή. Σε λίγο τη θέση των δαχτύλων μου πήρε η γλώσσα. Εγώ έγλυφα την κωλοτρυπίδα της Ρούλας ενώ η Κατερίνα ταυτόχρονα της έκανε γλυφομούνι.

Σε λίγο η Ρούλα έχυνε.

-    «Ναι χύνω Μαράκι, χύνω, ναι, ναι, ναιιιιιι!!!»

Μετά συνεχίσαμε τα γλυφομούνια η μία στην άλλη σχηματίζοντας ένα τρίγωνο πάνω στο κρεβάτι, με τα κεφάλια μας χωμένα ανάμεσα στα μπούτια της άλλης.

Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές χύσαμε έτσι. Εξαντλημένες πέσαμε αγκαλιασμένες για ύπνο νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Καθώς ξυπνήσαμε φιλήσαμε η μία την άλλη. Τότε η Ρούλα πρόσεξε ότι μπροστά από το κρεβάτι είχε έναν τεράστιο καθρέφτη και έριξε την ιδέα να τον εκμεταλλευτούμε. Ξαπλώσαμε η μία δίπλα στην άλλη και αρχίσαμε να μαλακίζουμε η μία την άλλη και να κοιτάμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη.

Αφού χύσαμε και οι τρεις κάναμε ένα μπανάκι. Όταν βγήκα από το μπάνιο, είδα πάνω στα κρεβάτια μπανάνες και αγγούρια. Τα είχε φέρει η Ρούλα για να τα χρησιμοποιήσουμε σαν δονητές. Για να μην τα πολυλογώ το διήμερο αυτό κατέληξε σε λεσβιακό μαραθώνιο. Αυτή η εμπειρία μου άλλαξε την οπτική μου σχετικά με το σεξ και άρχισα εκτός από τις πούτσες να λαχταρώ και ζεστά μουνάκια.

ΥΓ: Όταν έχουμε πολλή δουλειά φροντίζω με την Ρούλα να ξεκλέβουμε λίγο χρόνο στις τουαλέτες και να γλύφουμε η μία το μουνάκι της άλλης για να φεύγει η ένταση της δουλειάς. Μάλιστα πλέον η Ρούλα με καλεί στα λεσβιακά πάρτι που διοργανώνει με τις φίλες της. Πρέπει να πω ότι η Ρούλα μου άνοιξε μια νέα σελίδα στην σεξουαλική μου ζωή. Σε ευχαριστώ Ρουλίτσα ΧΧΧ.