Φοβάμαι πως με έκανε λεσβία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να σας πω την δικιά μου ιστορία η οποία μου άλλαξε την ζωή μου. Ονομάζομαι Ντίνα, ηλικία δεν λέω, και όλα έγιναν φέτος το καλοκαίρι κάπου στην Κηφισιά.

Ετοιμαζόμασταν για τον γάμο του πρώτου ξάδελφου μου, και όπως καταλαβαίνετε οι ετοιμασίες έπαιρναν κι έδιναν. Η μαμά μου έραβε ένα φόρεμα στην κυρία «Ν» κάπου στην Κηφισιά που είχε ηλικία γύρω στα σαράντα με σαράντα πέντε, εγώ γύριζα όλο το Mall να βρω κάτι να μου αρέσει, βλέπετε ήταν και η ηλικία μου που ήθελα να τραβήξω όσα βλέμματα γινόταν επάνω μου, νιώθοντας ότι παίρνω κάποιο βραβείο έτσι.

Εκείνο τον καιρό είχα σχέση με κάποιο συμμαθητή μου, με τον οποίο ένιωθα πολύ ερωτευμένη, χωρίς να έχω ολοκληρώσει όμως, αλλά χαρίζοντας μου τους πρώτους οργασμούς της ζωής μου. Μην τα πολυλογώ η μαμά μου, βλέποντας με να μην βρίσκω τίποτε, μου πρότεινε να ράψω ένα φόρεμα στην κυρία «Ν», η οποία δεν έραβε και φτηνά φορέματα αλλά συνήθως σε πολύ γνωστούς τους και σε επιφανείς πελάτες μόνο.

Όπως ήταν φυσικό τρελάθηκα από την χαρά μου, και πήγα με την μαμά μου να μου δείξει τι σχέδιο είχε κατά νου και να μου πάρει «μέτρα». Έτσι και έγινε πήγαμε ένα απόγευμα στο ατελιέ της και αφού ήπιαν καφέ με την μαμά μου, ήρθε και η σειρά μου. Μου σχεδίασε ένα φόρεμα εκπληκτικά γρήγορα μπροστά στα μάτια μου, ένα άσπρο ασύμμετρο μάξι φόρεμα που τρελάθηκα, μου πήρε τα μέτρα και φύγαμε.

Ως εδώ όλα καλά. Την επόμενη μέρα με παίρνει τηλέφωνο η μαμά μου που ήταν στην δουλειά και μου λέει να πάω στην κυρία «Ν» επειδή κάτι θέλει να δει για το φόρεμα που θα μου έφτιαχνε. Παίρνω ταξί και εγώ και πάω στο ατελιέ της. Μπαίνω μέσα και κλείνει την πόρτα. Αρχίζει και μου λέει για το φόρεμα ότι θα είναι έτσι κι αλλιώς και μου λέει ότι θα είναι πολύ εφαρμοστό για να αναδεικνύει το κορμάκι μου όπως μου είπε, και μου λέει να γδυθώ για να πάρει ξανά τα μέτρα.

Απερίσκεπτη και γεμάτη ενθουσιασμό βγάζω τα ρούχα και μένω με τα άσπρα εσώρουχα μου. Άρχισε να με μετράει με την μεζούρα από πάνω μέχρι κάτω. Διαπίστωσα ότι όπως μέτραγε όλο και με χούφτωνε στα «πονηρά» μου σημεία. Μετά από λίγη ώρα, που εμένα μου φάνηκε αιώνας, μου λέει να βγάλω το σουτιέν γιατί έτσι και αλλιώς το φόρεμα θα το έχω χωρίς σουτιέν.

Λόγω ηλικίας αλλά και λόγω του στίβου που έκανα το στήθος μου είναι μικρό έως ανύπαρκτο. Αυτή έρχεται από πίσω μου, μου βάζει την μεζούρα στο στήθος και μέτραγε, εγώ με τα χέρια ψηλά, αφήνει την μεζούρα να πέσει στο πάτωμα και μου πιάνει και τα δύο στήθη μου με τα χέρια της έχοντας τις θηλές μου ανάμεσα στα δάκτυλα της.

Πάγωσα! Δεν ήξερα τι να κάνω. Αυτή το κατάλαβε κι άρχισε να μου λέει ξανά για το φόρεμα και το πως θα το φτιάξει στην περιοχή του μπούστου. Κάπου εκεί τέλειωσε το μέτρημα. Κάλεσε ταξί και πήγα σπίτι εμφανώς προβληματισμένη για το τι έγινε αλλά σκέφτηκα ότι όλα ήταν η ιδέα μου.

Οι μέρες περνούσαν και ένα απόγευμα πάλι μου λέει η μαμά μου να πάω στην κυρία «Ν» για πρόβα, και αμέσως εγώ μες στην τρελή χαρά ταξί και Κηφισιά.
Χτυπάω μπαίνω μέσα και μου κλείνει τα μάτια με τα χέρια της.

-    «Έλα να δεις τι σου έφτιαξα γλυκούλα».

Περπατήσαμε μερικά μέτρα και μου ανοίγει τα μάτια και μπροστά μου σε μία κούκλα ήταν το πιο τέλειο φόρεμα που είχα δει ποτέ μου. Άρχισα από ότι θυμάμαι να τσιρίζω από χαρά και να χοροπηδάω. Γυρίζω και παίρνω αγκαλιά την κυρία «Ν» κι αυτή με σφιχταγκάλιασε. Όπως ήμασταν αγκαλιά με φιλούσε στο μέτωπο, και όπως γυρίζω να την δω μου έδωσε ένα απαλό φιλί πολύ κλεφτό στα χείλη μου. Αμέσως, και πριν σβήσει το χαμόγελο από τα χείλη μου, με παίρνει από το χέρι και μου λέει:

-    «Πάμε να το δοκιμάσουμε μικρή;»

Χωρίς να το πολυσκεφτώ, έβγαλα τα ρούχα μου και έβαλα το φόρεμα. Ήταν τέλειο επάνω μου, και πραγματικά εκείνη την στιγμή ένιωθα να πετάω. Μετά από λίγα λεπτά μου λέει να βγάλω το σουτιέν γιατί δεν πάει μου λέει και το έκανα αμέσως.

-    «Μμμ…» , μουρμούρισε. «Πρέπει να κάνω μερικές διορθώσεις ακόμα».

Και άρχισε να σημειώνει με κάτι καρφίτσες επάνω στο φόρεμα, κυρίως όμως από πίσω μου. Μου λέει:

-    «Έχεις πεταχτό κωλαράκι και πρέπει να το τονίσουμε!», και έβαλε τα γέλια.

Γελούσα κι εγώ αμήχανα μαζί της. Έφαγα το χούφτωμα της ζωής μου εκείνη την στιγμή, και ενώ σημάδευε τις διορθώσεις που ήθελε να κάνει με ρώταγε διάφορα πράγματα για την ζωή μου, την σχέση μου κλπ.

Όταν τελείωσε μου πρότεινε ευγενικά να κάτσω να φάμε βραδινό μαζί αλλά ευγενικά το αρνήθηκα . Καθώς ετοιμαζόμουν να φύγω και είχα ανοίξει την πόρτα, έρχεται με πιάνει αγκαλιά και μου σκάει ένα φιλί στα χείλη όπως το προηγούμενο. Για άλλη μία φορά σάστισα και την κοίταζα με απορία στα μάτια. Πριν προλάβω να σκεφτώ οτιδήποτε με ξαναφιλάει και ένιωθα την γλώσσα της επάνω στα χείλη μου να προσπαθεί να μπει στο στόμα μου.

Δεν ξέρω που βρήκα την δύναμη να την σπρώξω ή έκανε μόνη της πίσω. Της είπα βιαστικά «καληνύχτα» και έφυγα σχεδόν τρέχοντας και τρέμοντας.

Τις επόμενες μέρες δεν μπορούσα να καταλάβω ακόμα τι είχε συμβεί, ούτε να σβήσω την εικόνα από το μυαλό μου. Δεν το συζήτησα με κανέναν γιατί ντρεπόμουν και μερικές νύξεις που έκανα στην μαμά μου ότι η κυρία «Ν» πρέπει να είναι λεσβία, η μαμά μου γέλαγε κα μου έλεγε ότι έτσι φέρονται όλες αυτές.

Συνεχίζεται…