Η πρώτη εμπειρία με κοπέλα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Πάντα έλεγα ότι δεν θα κάνω ποτέ κάτι με γυναίκα. Αλλά, ποτέ μη λες ποτέ...

Είχαμε βγει ένα βράδυ παρέα έξω για ποτό. Όλες είμαστε γύρω στα δεκαεννιά. Ήπιαμε τόσο πολύ που δεν καταλαβαίναμε τι κάναμε. Όλο αυτό άρχισε στην πλάκα λέγοντας η μία στην άλλη ότι θα πάμε για λεσβιακό στην τουαλέτα του μαγαζιού.

Έτσι σηκώθηκα με δυο από τις κοπέλες και πήγαμε στο μπάνιο. Έπαθα την πλάκα μου όταν τις είδα και τις δύο να φιλιούνται. Μετά από λίγο αφού σταμάτησαν, γέλασαν περνώντας το στην πλάκα.

Η μία έφυγε και μείναμε τώρα οι δυο μας. Η κοπέλα είναι απελευθερωμένη στο σεξ αλλά δεν είχε κάνει κάτι παρόμοιο. Μπαίνουμε σε μια από τις δύο τουαλέτες γυναικών, με κολλάει στον τοίχο και αρχίζουμε να φιλιόμαστε με μανία και πάθος. Δεν μας ένοιαζε αν μπαινόβγαινε κόσμος στις τουαλέτες.

Ενώ συνεχίζαμε να φιλιόμαστε, αρχίζει και μου χαϊδεύει το στήθος. Μου κατέβασε λίγο το φόρεμα και άρχισε να μου γλύφει τις ρώγες και με το χέρι έπιανε το μουνί μου. Τρελάθηκα από καύλα! Δεν έχω καυλώσει ούτε με άντρα τόσο πολύ.

Έτσι, της κατεβάζω το κολάν, πιάνω το υγρό μουνάκι της και αρχίζω να της βάζω δάχτυλο με μανία. Ήθελα να της ξεσκίσω το μουνί. Ύστερα από λίγο την βλέπω να κατεβάζει το καπάκι της λεκάνης και με βάζει να κάτσω. Μου βγάζει το στρινγκάκι και μου κάνει ένα θεϊκό γλυφομούνι!

Σίγουρα μας κατάλαβαν γιατί φώναζα σαν τρελή. Η κοπέλα με έκανε να νιώσω τρελούς οργασμούς και να τρέχει μουνί μου συνέχεια. Άκουγε τις φωνές μου και μου έλεγε:

-    «Σ’ αρέσει ρε πουτανάκι; Είσαι καύλα καριόλα!»

Εγώ τρελαινόμουν ακόμα περισσότερο…
Αφού πέρασε η ώρα και έπρεπε να βγούμε, συνέχισε να με φιλάει. Βγήκαμε έξω και ήθελα να αγγίξω πάλι το μουνάκι της. Το παιχνίδι σταμάτησε μέχρι που μπήκαμε στο ταξί. Καμιά μας δεν ένιωθε τι γινόταν από το ποτό και έτσι δεν είχαμε πρόβλημα.

Κάτσαμε στις πίσω θέσεις και συνέχισε να πιάνει, απαλά αυτή τη φορά, το μουνί μου και αυτό ήταν χειρότερο. Δεν άντεχα άλλο, ήθελα να με γλύψει πάλι. Πριν κατέβει μου ψιθύρισε στο αφτί ότι πάντα είχε υποψίες ότι της άρεσαν και οι γυναίκες.

Την επόμενη μέρα ήταν λίγο βαριά η ατμόσφαιρα αφού νιώθαμε και οι δύο αμηχανία και φυσικά δεν ειπώθηκε κάτι για το περιστατικό. Εγώ όμως το σκέφτομαι συνέχεια! Θέλω να κάνω συχνά κάτι μαζί της ή έστω μια ακόμη φορά για να είμαστε πιο χαλαρές σε κάποιο σπίτι ίσως.

Πλέον την βλέπω και καυλώνει μόνο η παρουσία της. Θέλω και ελπίζω να ξανακάνω κάτι μ’ αυτή την κοπέλα έστω και για μία φορά!