Πειράματα με την κολλητή μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Σπουδάζω Πάτρα, αλλά όλοι μου οι φίλοι είναι στην Αθήνα, έτσι είναι και η κολλητή μου εκεί. Τη λένε Λένα και είναι σαν και εμένα στην ηλικία (είκοσι), μικροκαμωμένη, με μεγάλο για το σώμα της στήθος και πεταχτό κωλαράκι.

Πριν λίγο καιρό ήρθε να με επισκεφτεί στη γκαρσονιέρα που μένω. Χαρήκαμε και οι δύο πολύ που συναντηθήκαμε και αφού τα είπαμε, αποφασίσαμε να κάνουμε μπανάκι και να κοιμηθούμε. Μπήκε πρώτα αυτή, τελείωσε και θα έμπαινα και εγώ για μπανάκι. Με ρώτησε αν μπορούσε να μπει λίγο στο ίντερνετ από τον υπολογιστή μου. Εγώ φυσικά την άφησα αλλά βγάζοντας τα ρούχα μου στο μπάνιο και όντας ησυχία, άκουσα ότι έβλεπε πονηρό βίντεο από τους χαρακτηριστικούς ήχους.

Γέλασα με την ιδέα και σκέφτηκα πως αφού αυτή μένει με τους δικούς της και δεν έχει υπολογιστή μπορεί να είχε περιέργεια να δει. Το θέμα ήταν πως με το που βγήκα από το μπάνιο την βρήκα να είναι μπροστά στον υπολογιστή να βλέπει τσόντες και να έχει το χέρι της μέσα από τη πυτζάμα και να χαϊδεύεται. Ήταν τόσο πολύ καυλωμένη που λογικά δεν με πήρε είδηση και κρύφτηκα για να μην της την χαλάσω και την κοίταγα.

Κάποια στιγμή το χέρι της μέσα στο παντελόνι χάιδευε πολύ γρήγορα το μουνί της και άρχισε να συσπάται όλο της το σώμα. Όταν συνήλθε λίγο κοίταξε μήπως είχα βγει από το μπάνιο, έκλεισε την ιστοσελίδα και έκανε πως έβλεπε κάτι άλλο. Εγώ τότε και καλά τυχαία μπήκα στο δωμάτιο. Είχα καυλώσει πολύ με το θέαμα όμως και δεν μπορούσα, σκεφτόμουνα να πάω πίσω στο μπάνιο και αυνανιστώ και εγώ. Το μουνί μου είχε γίνει πολύ υγρό και δεν μπορούσα να βγάλω από το μυαλό μου την κολλητή μου να χαϊδεύεται.

Όταν ξαπλώσαμε, αρχίσαμε να μιλάμε για σεξ. Λέγαμε για στάσεις και για διάφορα κόλπα που μάθαμε κατά καιρούς. Εμένα η καύλα μου είχε φτάσει στο αποκορύφωμα, νόμιζα ότι θα χύσω χωρίς να έχω αγγιχτεί καν. Κάποια στιγμή όπως ξαπλώναμε πετάχτηκε πάνω μου η Λένα για να μου δείξει μια στάση που είχε κάνει και ήταν τέλεια. Τα μουνιά μας τώρα αγγίζονταν.

Δεν άντεξα άλλο και της το είπα, ότι ήμουν εδώ και ώρα πολύ καυλωμένη. Αυτή με κοίταξε κάπως αμήχανα και άρχισε να τρίβεται πάνω μου, σήκωσε το μπλουζάκι της και πετάχτηκαν έξω δυο στητά μεγάλα βυζάκια με σκληρές ρώγες. Και οι δικές μου ρώγες είχαν σκληρύνει πολύ. Της έπιασα το στήθος και το χάιδευα, και μετά μου σήκωσε και το δικό μου μπλουζάκι και άρχισε να τρίβει τις ρώγες της πάνω στις δικές μου.

Ποτέ δεν είχα καυλώσει τόσο. Δεν είχα ποτέ φαντασίωση με άλλη γυναίκα αλλά αυτό ήταν ότι πιο καυλιάρικο μου είχε συμβεί ποτέ... Της λέω:

-    «Λένα δεν αντέχω άλλο… θέλω να κάνεις κάτι να χύσω. Νομίζω ότι θα πάθω κάτι από την καύλα! Δεν έχω ξανανιώσει έτσι…»

-    «Και εγώ το ίδιο…» μου λέει.

Και τότε μου κατέβασε το παντελονάκι που φόραγα και το βρακάκι. Το χοντρό χυμώδες μουνάκι μου εμφανίστηκε. Ακούμπησε το δάχτυλο της πάνω στην κλειτορίδα μου και άρχισε να με τρίβει δυνατά.. σε κλάσματα δευτερολέπτων βρέθηκα να χύνω ποτάμια ολόκληρα πάνω στο δάχτυλο της και να φωνάζω σαν τρελή... Αυτή με το θέαμα τρελάθηκε από καύλες και άρχισε να χαϊδεύεται με το άλλο χέρι.

Για να την ευχαριστήσω για τον οργασμό που μου πρόσφερε, την ακούμπησα πίσω και άρχισα να της γλύφω το μουνάκι της τόσο έντονα.. και ένιωθα το σώμα της να συσπάται και τα γλυκά υγρά της να τρέχουν πάνω στη γλώσσα μου. Δεν ήθελα να σταματήσω... Συνέχισα να τη γλύφω μέχρι που ξαναέχυσε..

Μετά από όλα αυτά ξαπλώσαμε δίπλα-δίπλα και της εξομολογήθηκα ότι πήρα μάτι πιο πριν που αυνανίστηκε. Μου είπε πως δεν είναι χαζή και πως με είχε δει αλλά έκανε πως δεν με είδε και πως εμένα σκεφτόταν όταν χαϊδευόταν και πως λογικά για να μην πω τίποτα θα είχα καυλώσει με το θέαμα.. Πόσο καλά με ξέρει. Σε όλα πλέον...

Τώρα που σας γράφω την σκέφτομαι πολύ έντονα και έχω ανάψει για τα καλά αλλά. Αφού είναι μακριά, τα δάχτυλα μου θα την αντικαταστήσουν προσωρινά!!