Ο κορσές

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Πριν δύο-τρία χρόνια είχε νοικιάσει το διαμέρισμα ακριβώς κάτω από το δικό μου μια κοπέλα, η Σοφία. Πάντα μου άρεσαν οι γυναίκες αν και το έκρυβα από όλους, και παρότι είχα πάντα έναν γκόμενο, έκανα αρπαχτές με γυναίκες, με μεγάλη προσοχή.

Η πολυκατοικία που μένω αποτελείται από καμιά εικοσαριά μικρά διαμερίσματα, και στο κέντρο μια στοά. Έτσι, αν έβγαινες στο μπαλκόνι μπορούσες να δεις τα μπαλκόνια όλων των γειτόνων.

Η Σοφία έμενε διαγωνίως απ' το δικό μου διαμέρισμα. Την είχε πάρει συχνά το μάτι μου και μου άρεσε. Μελαχρινή με ανοιχτόχρωμο δέρμα, άσπρο σχεδόν, σαν αγγλίδας. Ήταν καθηγήτρια, φιλόλογος και είχε έρθει στο Βόλο για δουλειά. Έδειχνε σοβαρή, αλλά υπήρχε κάτι πάνω της πολύ kinky.

Έκοβε βόλτες συχνά στο μπαλκόνι -και καλά για να πάρει αέρα- με ένα περιοδικό στο χέρι, κουνώντας τη μέση της και με το κεφάλι χαμηλωμένο σαν να πόζαρε. Κάθε απόγευμα περίμενα πίσω από το τζάμι πότε θα βγει, και την χάζευα.

Ήταν γύρω στα 35 κι εγώ τότε 20άρα φοιτήτρια. Με είχε τρελάνει τόσο η εμφάνισή της που μέσα σε δύο μήνες ήξερα ακριβώς πότε θα βγει, τι ώρα θα γυρίσει και εμφανιζόμουν δήθεν τυχαία ελπίζοντας να τη γνωρίσω καλύτερα. Κάθε απόγευμα που την έβλεπα και της έλεγα έστω ένα ''γεια, τι κάνετε'', γύριζα σπίτι μου καυλωμένη και αυνανιζόμουν ξανά και ξανά..

Ένα βράδυ γυρνώντας από μπαρότσαρκα με τους φίλους μου και πολύ φτιαγμένη, μιας και δεν είχα γκόμενο εκείνο το διάστημα για να ξεδίνω, στήθηκα στην πόρτα της με το μίνι και τα δωδεκάποντα και άρωμα που μύριζε από χιλιόμετρα. Μου άνοιξε και με κοίταξε με θαυμασμό, και τα μαύρα μάτια της είχαν ανοίξει διάπλατα.

-    «Θέλεις κάτι;»

-    «Ναι..», είπα και την έπιασα απ' τη μέση, ενώ άρχισα να την φιλάω.

Στο λαιμό, και τους ώμους μέχρι να δω πως θα αντιδράσει. Της άρεσε πολύ και συνεχίσαμε να φιλιόμαστε. Της ζήτησα να πάμε στο δωμάτιο της και δέχτηκε χωρίς σκέψη. Είχε το πιο ωραίο πρόσωπο που είχα δει ποτέ και το πιο ωραίο σώμα. Γδύθηκα και μόλις έβγαλε κι αυτή την μπλούζα και τη φούστα της τρελάθηκα.. δεν φορούσε τίποτα άλλο εκτός από έναν κορσέ, που πίεζε τα μεγάλα βυζιά της ψηλά, και στο τελείωμα του φαινόταν το μουνί της μαύρο, σε αντίθεση με τα λευκά της μπούτια.

Ξάπλωσε από μόνη της πίσω και με οδήγησε εκεί που ήθελε τραβώντας με απ' τους ώμους. Την έγλυφα με μανία και χάιδευα τα υπέροχα πόδια της, και εκείνη ανταποκρινόταν σπρώχνοντας το μουνάκι της στο πρόσωπό μου, και χαϊδεύοντας με κλειστά τα μάτια απ' την ηδονή τα στήθη της που ξεχείλιζαν -δεν βρίσκω πιο κατάλληλη λέξη-  απ' τον κορσέ..

Ήταν τόσο παθητική που με προκαλούσε να ασχοληθώ μαζί της ξεχνώντας την δική μου ευχαρίστηση για πρώτη φορά. Έβαζα τα δάχτυλα μου μέσα της και τρελαινόταν. Ήταν τόσο μαλακό και υγρό που θα μπορούσα να της κάνω στοματικό με τις ώρες.. Με το άλλο χέρι μου έπαιζα με τα κορδόνια του κορσέ που κρέμονταν, και ομολογώ ότι απέκτησα φετίχ με αυτό το ρούχο.

Κάθε βράδυ ερχόταν ή πήγαινα εγώ στο σπίτι της και πάντα έκανα ότι ήθελε μόνο στη θέα της μέσης της.. κράτησα μάλιστα και έναν για ενθύμιο όταν έφυγε το επόμενο καλοκαίρι απ' την πόλη. Δεν ξέρω άντρα που να αντιστάθηκε στην εικόνα του κορσέ μου.