Η φίλη μου η Πόπη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Γεια σας! Με λένε Στέλλα και είμαι δεκαοκτώ χρονών. Έχω μια φίλη την Πόπη. Η Πόπη έχει πολύ όμορφα βυζάκια και έναν πολύ ωραίο κώλο. Της έχω κάνει πολλά σχόλια για το κωλαράκι της ότι είναι ωραίο αλλά αυτή το είχε πάρει για χαβαλέ.

Κάποια μέρα λοιπόν ήρθε στο σπίτι μου και έλειπαν όλοι. Τότε ήμουν σίγουρη ότι θα την έριχνα. Παίζω πολλές φορές μαλακία για πάρτη της. Εκείνη την μέρα λοιπόν μπαίνει στο σπίτι μου. Εγώ φόραγα ένα πολύ καυτό σορτς και μια πολύ κοντή μπλουζίτσα χωρίς σουτιέν από μέσα. Της λέω:

-    «Πόπη, πάμε στο δωμάτιο των γονιών μου…»

-    «Και γιατί να μην κάτσουμε εδώ καλέ;»

-    «Γιατί μέσα είναι πιο βολικά…»

Πήγαμε μέσα κλείδωσα την πόρτα και την ρώτησα άμα έχει πρόβλημα να πιάσω λίγο το στήθος της για να δω αν είναι πιο μεγάλο. Αυτή μου απάντησε: «Ναι». Μόλις της έπιασα το λαχταριστό βυζάκι της, αυτή ερεθίστηκε και η ρώγα της σκλήρυνε. Μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο και μου είπε:

-    «Μωρό μου καύλωσα!»

-    «Το κατάλαβα μωρό…»

-    «Εγώ είχα καυλώσει εδώ και ώρα…»

Μου ξεκούμπωσε το σορτς και άρχισε ένα τρελό γλυφομούνι. Με την γλώσσα της με άγγιζε στην κλειτορίδα μου και έλιωνα. Εγώ της κρατούσα τα μαλλιά και την έσφιγγα. Της έβγαλα την μπλούζα και άρχισα να της γλείφω τα λαχταριστά της βυζάκια…

Μετά κατέβηκα πιο κάτω στο μουνάκι της… την έγλειψα πέντε λεπτά περίπου και μόλις ακούμπησα την κλειτορίδα της έχυσε. Εγώ τα ήπια. Άρχισε να με ξαναγλείφει… έχυσα σύντομα.

Καταλήξαμε σε 69...

Πήγε σπίτι της και περνάμε ακόμα καλά. Είμαστε ζευγάρι...