Ήταν παρθένα... (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Όσο ρούφαγα τις ρώγες της δυνατά αυτή έβγαζε ήχους ικανοποίησης και καύλας και εγώ απλά συνέχιζα να την βυζαίνω σαν τρελή όσο της χούφτωνα τα μεγάλα στήθια της άγρια, τα πίεζα ώστε να ακουμπήσουν οι ρώγες μεταξύ τους και τις δάγκωνα και τις ρούφαγα με μανία… κάποια στιγμή όταν το στόμα μου κουράστηκε και είχα καυλώσει τρελά πάλι... σηκώθηκα και κάθισα πάνω στο στόμα της και της λέω:

-    «Ρούφα με τσούλα, ρούφα το μουνάκι μου με τα καυλοχειλάκια σου, κάνε με να χύσω στο στόμα σου τώρα!!!».

Άρχισε να με γλύφει γρήγορα-γρήγορα όση ώρα εγώ έπαιζα με το στήθος της ζουλώντας το άγρια και την έβριζα:

-    «Αχχχ ναι πουτανάκι κάνε με να χύσω στο πρόσωπο σου, γλύψε με καλά, θα χύσω στο στόμα σου και θέλω να πιεις όλους τους χυμούς μου καριόλα, και μόλις σε χύσω θα σου ξεσκίσω τον κώλο όπως και το μουνάκι σου, θα σε κάνω εγώ να μην μπορείς να πάρεις τα πόδια σου και να μην μπορείς να κάτσεις σε καρέκλα για μια εβδομάδα ξεσκισμένη πουτάνα, ναι τσουλάκι ήρθες παρθένα και θα φύγεις ξεσκισμένη από παντού, ναιιιιιιιιιιιι σε χύνω καριόλα σε χύνωωωωωω!!!»

Έχυσα στο στόμα της τρίβοντας το μουνί μου με μανία στο πρόσωπο της τσιμπώντας δυνατά τις ρώγες της και τραβώντας τες όσο αυτή με έγλυφε και έπινε σαν τρελή τους χυμούς μου. Σηκώθηκα από το πρόσωπο της βλέποντας ότι είναι γεμάτη παντού με τα υγρά μου και άρχισα και πάλι να παίζω με τα τεράστια στήθη της. Μου λέει:

-    «Αχχ με πονάνε τόσο πολύ οι ρώγες μου. Κοίτα πως έχουν μεγαλώσει από το ρούφηγμα και το τσίμπημα που τους κάνεις συνέχεια!!!» κοιτώντας με όσο συνέχιζα να την βυζαίνω δυνατά και άγρια.

Της λέω χουφτώνοντας δυνατά τα βυζιά της:

-    «Τα γουστάρω πολύ τα τεράστια βυζιά σου. Με καυλώνουν αφάνταστα! Δεν έχεις καταλάβει πουτανάκι ότι μ’ αρέσει να πονάς; Έτσι το θέλω, να πονάς πολύ και παρόλο τον πόνο σου να χύνεις συνέχεια!!! Θα μείνεις όλη νύχτα εδώ για να σου ξεσκίσω το μουνάκι και σίγουρα θα ξεσκίσω και το κωλαράκι σου!!»

-    «Μα, δεν μπορώ να λείψω όλη νύχτα από το σπίτι έτσι απλά, πρέπει να τους πάρω τηλέφωνο και το μουνάκι μου πονάει πολύ. Με πόνεσες πάρα πολύ… ο δονητής σου είναι πολύ μεγάλος για το μουνάκι μου. Όσο για τον κώλο μου θα με ξεσκίσεις…!!!»

-    «Φυσικά και θα σε ξεσκίσω. Αυτή είναι η ιδέα άλλωστε!! Όλη νύχτα θα σε γαμάω από παντού. Από σήμερα θα σε ξεσκίζω κάθε μέρα!! Πάρε τηλέφωνο σπίτι σου και πες ότι θα πας αύριο το απόγευμα. Τελικά σ’ αρέσει να σε γαμάει μια γυναίκα; Είσαι λεσβία; Τι πιστεύεις πουτανάκι μου;»

-    «Μου αρέσει πάρα πολύ όπως είμαστε, και όταν με γλύφεις και όταν με βρίζεις και όταν πήρες την παρθενιά μου που δεν το είχα φανταστεί, έστω και τόσο άγρια αλλά… με πόνεσες πάρα πολύ. Το ξέρω ότι σου αρέσει να με πονάς, αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι μ’ αρέσει ο πόνος…»

Έβαλα τα γέλια και της λέω:

-    «Υπήρχε πιθανότητα να μην πάρω την παρθενιά σου;; Να μην ξεσκίσω άγρια το μουνάκι σου ειδικά για πρώτη σου φορά; Δεν κυκλοφορούν πολλές παρθένες την εποχή μας και το να σε γαμήσω πρώτη φορά ξεσκίζοντας το μουνί σου και να σε κάνω να ουρλιάζεις από τους πόνους, αυτό ήταν ότι πιο καυλωτικό και ότι πιο ωραίο καριολίτσα μου. Εγώ έτσι φτιάχνομαι και χύνω. Στο είχα πει: μ’ αρέσει το άγριο σεξ και θέλω να σε ακούω να ουρλιάζεις από τους πόνους και να χύνεις ποτάμια όπως έχυσες όταν σου ξέσκιζα το παρθένο μουνάκι σου! Απλά τώρα που θα σου ανοίξω τον κώλο. Θα πονάς λίγο περισσότερο στην αρχή αλλά μετά θα δεις, θα με παρακαλάς σαν τρελή να σου ξεσκίζω τις τρύπες σου ξανά και ξανά!! Σήκωσε τα χέρια σου να σε δέσω πάλι. Δεν θέλω να μπορείς να κουνηθείς και πολύ όσο θα σου ανοίγω στα δύο την κωλοτρυπίδα!!!»

Σήκωσε τα χέρια της, παρόλο που έβλεπα ότι είχε κάποιους ενδοιασμούς, και της έδεσα τα χέρια στο σιδερένιο κεφαλάρι με τις χειροπέδες.

-    «Τελικά, παρόλο που ήσουν παρθένα, είσαι πολύ μεγάλη πουτάνα!!! Σ’ αρέσει να σε βρίζουν όσο σου ξεσκίζουν άγρια το μουνί και τον κώλο το βλέπω στα μάτια σου! Θα περάσουμε πολύ όμορφα οι δυο μας!!! Μ’ αρέσει που είσαι υπάκουη και κάνεις ότι σου λέω όπως μ’ αρέσει που είσαι τόσο μικροκαμωμένη αλλά με τεράστιο στήθος. Είσαι πολύ καυλιάρα!!»

Και άρχισα να της ρίχνω και πάλι δυνατά μπατσάκια στα μεγάλα σφιχτά βυζιά της κάνοντας τα να πηγαίνουν δεξιά και αριστερά. Η Τζίνα άρχισε να αναστενάζει γρήγορα από τον πόνο αλλά και την ηδονή όσο της χτύπαγα με μανία το στήθος και τις τσίμπαγα τις ρώγες λέγοντας μου μετά από λίγο:

-    «Αχ ναι! Χτύπα με, χτύπα τις βυζάρες μου, τσίμπα τις ρώγες μου δυνατά. Μ’ αρέσει να χτυπάς τα τεράστια βυζιά μου. Είμαι πουτάνα, είμαι!!! Κάνε μου ότι θέλεις εσύ. Είσαι ο γαμιάς μου! Θέλω να με γαμήσεις από παντού… να μου σκίσεις όλες τις τρύπες. Κάνε με την πιο ξεσκισμένη πουτάνα! Θέλω να με γαμήσεις εσύ, μια γυναίκα, από όλες μου τις τρύπες!! Ναι ξέσκισε με την πουτάναααααααα!»

Όσο ούρλιαζε σαν τρελή, την χτύπαγα πιο δυνατά και άγρια με μανία μέχρι που της άνοιξα τα πόδια και άρχισα να της χτυπάω το μουνάκι ακόμα πιο δυνατά, συνέχεια, κάνοντας την να πετάγεται πάνω από τους πόνους και την ηδονή ουρλιάζοντας. Την έβριζα συνέχεια όσο την χτύπαγα άγρια με μανία μια στο στήθος και μια στο μουνί της:

-    «Πουτάνα. Καριόλα. Ξεσκισμένο μουνόπανο. Θα σου ξεσκίσω τις τρύπες σου παλιοπουτανάκι του κερατά. Δεν θα μπορείς να πάρεις τα πόδια σου όταν τελειώσω μαζί σου σήμερα παλιογαμημένη ξεκωλιάρα. Θα σε γαμάω κάθε μέρα μέχρι που οι παρθένες τρύπες σου θα είναι σαν πηγάδι. Θα λες μια γυναίκα μου άνοιξε τις τρύπες μου και με έκανε πραγματική πουτάνα!»

Και την χτύπαγα πιο δυνατά και όλο πιο δυνατά, ανοίγοντας το μουνάκι της και βρίσκοντας την κλειτορίδα της, να την τσιμπάω και να την χτυπάω μέχρι που έχυσε με σπασμούς από το ξύλο στο μουνάκι της!! Μόλις έχυσε, είχα καυλώσει τόσο πολύ που την γύρισα στα τέσσερα γρήγορα και έχωσα με μανία τον «πούτσο» μου στο υγρό μουνί της, αρχίζοντας να την γαμάω βίαια και με απίστευτη αγριότητα κάνοντας την να ουρλιάζει από τον πόνο και να χτυπάω δυνατά τον τουρλωτό κώλο της.

Συνέχισα να την γαμάω για πολύ ώρα βρίζοντας την συνέχεια μέχρι που σταμάτησα για λίγο και πήρα το ειδικό λιπαντικό από το συρτάρι του κομοδίνου και το άπλωσα γρήγορα στον μαύρο «πούτσο» μου βάζοντας μπόλικο και στην κωλοτρυπίδα της ανοίγοντας της τον σφιχτό κώλο της με τα χέρια μου λέγοντας της:

-    «Ετοιμάσου πουτάνα να χάσεις και την παρθενιά από τον κώλο σου τώρα! Ετοιμάσου να σου ξεσκίσω το σφιχτό σου κωλαράκι!!»

Η Τζίνα με ικέτευε:

-    «Μην με πονέσεις σε παρακαλώ… πονάω ήδη πολύ. Σε παρακαλώ, μην με πονέσεις…»

Έχωσα το πρόσωπο της στο μαξιλάρι κάνοντας τον κώλο της να είναι ακόμα πιο τουρλωτός και της λέω:

-    «Κάτσε εκεί και πέτα τον κώλο σου έξω παλιοπουτάνα που θα μου πεις να μην σε πονέσω!! Ο κώλος σου τσούλα έχει φτιαχτεί για να τον γαμάνε. Είναι φτιαγμένος να τον ξεσκίζουν έτσι πεταχτός που είναι και εγώ αυτό θα κάνω θα στον ξεσκίσω άγρια όσο θα ουρλιάζεις!!»

Και έχωσα με μανία το κεφάλι του πλαστικού πούτσου μέσα στον κώλο της ανοίγοντας την κωλοτρυπίδα της βίαια, κάνοντας την να ουρλιάζει από τον πόνο και να κρατάει δυνατά τα κάγκελα από το κρεβάτι όσο εγώ απλά συνέχιζα να της χώνω δυνατά τον «πούτσο» μου όλο και πιο βαθιά μέσα στο κώλο της. Μπήκε σχετικά εύκολα μέσα της, παρόλο που ήταν πάρα πολύ στενή η κωλοτρυπίδα της, αλλά είχα βάλει πολύ λιπαντικό και έσπρωχνα δυνατά οπότε γλίστρησε μέσα όλος βαθιά στο σφιχτό κώλο της και άρχισα να την γαμάω γρήγορα και δυνατά ξεσκίζοντας την όσο της έλεγα:

-    «Αχ! Ναι παλιοπουτάνα. Τσούλα! Σου ξεσκίζω τον κώλο. Σου ανοίγω τον κώλο σου πουτανάκι όπως σου υποσχέθηκα. Τώρα θα λες μου ξέσκισε το μουνί και τον κώλο μια γυναίκα που μόλις γνώρισα! Μου πήρε και τις δυο παρθενιές την ίδια μέρα με ένα μεγάλο πλαστικό μαύρο πούτσο. Σου ξεσκίζω τον κώλο καριόλα. Θα στον ανοίξω στα δύο βρωμοψωλού. Είσαι πολύ μεγάλη ξεκωλιάρα και θα σε ξεσκίζω όπως σου αξίζει όλη νύχτα!!!»

Η Τζίνα ούρλιαζε από τον πόνο:

-    «Ααααααααααααα! Πονάααααααααααααω! Με σκίζεεεεεεεεεεειιιιις. Ααααααααααχχχχχχ με ξέσκισες. Μου ξέσκισες τον κώλο!!! Πονάααααααααααααωωωωωω. Ααααααααααααααααααααααα!!!!»

Όση ώρα την γαμούσα με μανία, βίαια, χώνοντας βαθιά μέσα στο κώλο της τον μεγάλο «πούτσο» μου κάνοντας την κωλοτρυπίδα της να ανοίγει στα δύο και να τον βγάζω λίγο έξω και να της τον ξαναχώνω με μανία μέσα βαθιά ώστε να νιώθει όλο το ματσούκι βαθιά μέσα στο στενό κώλο της και να ουρλιάζει:

-    «Ναι μωρή γαμημένη ξεκωλιάρα, σου ξεσκίζω τον κώλο. Στον ανοίγω στα δύο όπως σου αξίζει βρομωτσουλί! Σου ξέσκισα το μουνί και τώρα σου ξεσκίζω τον κώλο παλιοβρώμα!»

Την έβριζα, της χτυπούσα τα τουρλωτά κωλομέρια, της τραβούσα τα μαλλιά και την γαμούσα άγρια ξεσκίζοντας της τον κώλο, δυνατά και γρήγορα τουλάχιστον για μια ώρα κάνοντας την να κλαίει και να χτυπιέται από τον πόνο όσο μπορούσε έτσι όπως ήταν δεμένη, μέχρι που σταμάτησα και έβγαλα τον «πούτσο» μου από τον κώλο της βλέποντας την πρώην στενή τρύπα της ξεχειλωμένη και ματωμένη. Την γυρνάω ανάσκελα και πάω και κάθομαι πάνω στο πρόσωπο της τρίβοντας το μουνί μου πάνω της χύνοντας σαν τρελή στο στόμα της λέγοντας της:

-    «Άνοιξε το στόμα σου πουτανάκι και πιες τα χύσια μου. Χύνω, χύνω από την καύλα που σου ξέσκισα τον κώλο ξεκωλιάρα. Άνοιξε το στόμα σου πουτάνα!!!»

Αρπάζοντας τα βυζιά της και τσιμπώντας πολύ δυνατά τραβώντας τις ρώγες της με μανία χύνοντας ποτάμι και εκείνη έπινε όλα τα υγρά μου κλαίγοντας. Όταν τελείωσα και σηκώθηκα από το πρόσωπο της, τις έβγαλα τις χειροπέδες την πήρα αγκαλιά μου και όσο έπαιζα με το τεράστιο στήθος της ξανά, την κοίταξα στα υπέροχα μελιά μάτια της και της είπα:

-    «Τώρα είσαι ένα ξεσκισμένο από παντού πουτανάκι όπως όλα της ηλικίας σου. Θα σου ξεσκίζω το μουνί και τον κώλο κάθε μέρα όλο και πιο άγρια! Θα περάσουμε πολύ όμορφα! Έχω μεγάλα πλάνα για τις τρύπες σου και για τα υπέροχα τεράστια βυζάκια σου!»

Η Τζίνα απλά κούρνιασε στην αγκαλιά μου λέγοντας:

-    «Ναι… αχ! Ναι! Αχ! Ναι…»

Από εκείνη την ημέρα ήμασταν συνέχεια μαζί, μετακομίζοντας κάποια στιγμή και σπίτι μου μέχρι που πήγε να σπουδάσει εκτός Ελλάδος τον Φεβρουάριο, αλλά και πάλι όποτε έρχεται Αθήνα δεν χάνει ευκαιρία να έρθει στο σπίτι μου για ένα άγριο ξέσκισμα. Πάντως όσο καιρό ήμασταν μαζί, είχαμε δοκιμάσει αρκετά πράγματα όπως το να κάνουμε τα απίστευτα μεγάλα στήθη της να βγάζουν γάλα για να την βυζαίνω όσο την γαμούσα αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Θα ήθελα να ακούσω την άποψη σας για την ιστορία μας και αν ενδιαφέρονται κάποιες κοπέλες (Μόνο κοπέλες, άντρες δεν με ενδιαφέρουν, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αγόρια αλλά όχι!!) να γνωριστούμε απλά γράψτε στο e-mail μου! Έχουν αλλαχτεί τα ονόματα για ευνόητους λόγους!!