Η συμφοιτήτρια και ο μεγάλος δονητής

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Θα σας εξιστορήσω μια πρόσφατη περιπέτεια μου, μόλις πριν μια βδομάδα την είχα, και επειδή ήταν ξαφνική μου άρεσε πολύ. Το όνομα αυτής Ιωάννα. Πριν ξεκινήσω όμως θέλω να διευκρινίσω κάποια πράγματα.

• δεν πηδάω άντρες ούτε ζευγάρια. Επίσης δεν πηδιέμαι με άντρες . έχω γκόμενο και μάλιστα πολύ παιδί...το Πανούλη μου. Νέος ωραίος έξυπνος και καλό παιδί πάνω απ όλα. Δεν τον αλλάζω με κάποιον άλλο, ούτε αυτόν ούτε το εργαλείο του....έχει ένα πουτσοκεφαλο....άλλο πράγμα σας λέω...σα μανιτάρι κατακόκκινο του γίνεται μόλις φουσκώσει!

Λοιπόν...στο θέμα μας. Ο Πανούλος μου μένει στη φοιτητική εστία και είχα πάει να τον δω, γιατί διαβάζει το μωρό μου πολύ αυτή τη περίοδο και δεν προλαβαίνει. Αφού πήγα στο δωμάτιο του και ανταλλάξαμε τα απαραίτητα γλωσσοφιλα κατεβήκαμε στο εστιατόριο της εστίας για να φάει. Έκατσα σε ένα τραπέζι που να μπορώ να βλέπω ποιος μπαινοβγαίνει (βλέπεις θέλω να ξέρω τι γυναίκες μπορεί να μου κλέψουν το αμόρε) και ήρθε κι αυτός δίπλα μου και έκατσε. Αρχίσαμε να λέμε μπαρούφες περί μαθημάτων ώσπου μια γυναικεία ύπαρξη μου τράβηξε τη προσοχή....ήταν γύρω στο 1,80 και πολύ καλοθρεμμένη. Ξανθιά αλλά όχι όμορφη. Απεναντίας είχε ένα κορμί όλο χυμούς. Τη χάζευα καθώς περπατούσε με το δίσκο στα χέρια. Φορούσε μια πολύ κοντή εφαρμοστή άσπρη φούστα που τόνιζε το χοντρό κώλο της και ένα αθλητικό μπλουζάκι έτοιμο να σκιστεί από τις βυζαρες της. Κοιτούσα τα καπούλια της και ένιωσα το μουνάκι μου να σφίγγει από καύλα.

Εντελώς τυχαία ο κούκλος μου τη γνώριζε, οπότε τη χαιρέτησε και αυτή κάθισε δίπλα μας. Γνωριστήκαμε κι αρχίσαμε τη κουβέντα. Δεν μπορούσα να ξεκολλήσω τα μάτια μου από το στήθος της. Οι ρώγες της ήταν καυλωμένες και αρκετά ευδιάκριτες σκέτος πειρασμός σας λέω! Το μουνάκι μου ήταν αναμμένο για τα καλά! Έσφιξα τα μπούτια μου κι άρχισα να το σφίγγω για να καυλώσω κι άλλο....πόσο μου άρεσε η αίσθηση αυτή. Μιλούσαμε με την Ιωάννα ώσπου ξαφνικά λέει....άσε είμαι και παιδαγωγικό και ψάχνουμε άντρες με το μικροσκόπιο. Αυτό ήταν! κατάλαβα ότι ήταν αγάμητη καιρό και τρελάθηκα στη καύλα....ένιωσα μια ευκαιρία ανεπανάληπτη να σμίξουμε τα κορμιά μας....δεν άντεχα άλλο πλέον...είχα υγρανθεί αρκετά και έπρεπε να κελαηδήσει το πουλάκι μου. Πήρα το Πάνο μου, αποχαιρέτησα την Ιωάννα ρίχνοντας μια τελευταία μάτια στα μπούτια της και ανεβήκαμε στο δωμάτιο. Ήθελα να με ξεσκίσει με το εργαλείο του μπας και ξεθυμάνω η γυναίκα.

Μπήκαμε στο δωμάτιο και δίχως να χάσω καιρό του χούφτωσα αρχίδια. Του τα στριψα λιγάκι και κατευθείαν το πούλι του φούσκωσε. Δεν έβγαλε μιλιά....μόνο γδύθηκε τελείως, κλείδωσε τη πόρτα και έκατσε στο κρεβάτι με τα πόδια ανοιχτά. Αφού γδύθηκα τον πλησίασα και άρχισα να του πιπιλάω τα καρύδια. Τα ρούφαγα και ταυτόχρονα μαλακιζα το πούτσο του. Δε τον έχει και τεράστιο, λίγο πάνω απτο μέσο όρο, αλλά είναι χοντρός (σα κολώνα) κι έχει κι ένα κεφάλι...!αυτό είναι όλα τα λεφτά! πολύ το γουστάρω το καυλί του. από τη μαλακία είχε διογκωθεί κι άρχισα πλέον να σαλιώνω τη παλάμη μου για να του τρίψω το πουτσοκεφαλο.

Του αρέσει να του φιλάω αρχίδια, και μούγκριζε καυλωμένος. άρχισα να του γλείφω τη ψωλή και να του τρομπάρω αρχίδια. Με το άλλο χέρι μου του γρατζούναγα τις θηλές, κάτι που τον ανάβει τρελά και για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσα το μέγεθος του πούτσου του. είχε πλέον ερεθιστεί αρκετά γιατί το κεφάλι ήταν κατακόκκινο και είχε το μέγεθος μεγάλου καρυδιού. Το γράπωσα αποφασιστικά και ανέβηκα με μια κίνηση πάνω του. Το χοντρό καυλί που είχα δει ήταν πλέον έτοιμο να με ξεσκίσει όπως κάνει τον τελευταίο χρόνο καθημερινά.

Του δωσα ένα γλωσσόφιλο και καρφώθηκα μέχρι τη ρίζα του , το ένιωσα να με γεμίζει και να πιέζει το πάτο μου. Πήρα μια βαθιά ανάσα και άρχισα να κουνάω τη λεκάνη μου κυκλικά για να ανοίξει το γατάκι μου για τα καλά. Ο Πάνος ρουφούσε τις ρώγες μου και χούφτωνε τα καπούλια μου. Με κοιτούσε κατευθείαν στα μάτια καθώς εγώ εκστασιαζόμουνα. Αφού χόρτασα κύκλους άρχισα να ανεβοκατεβαίνω αργά και να καρφώνομαι με δύναμη πάνω του. ήταν καταπληκτικά....είχε ανοίξει τα πόδια του ώστε να είναι εντελώς προτεταμένη η μέση του κι έτσι τον έτρωγα ολόκληρο το πούτσο του μέχρι τη ρίζα. Δεν τον χόρταινα με τίποτα....άρχισα να φαντασιωνομαι την Ιωάννα.

Έκλεισα τα μάτια κι είδα ξανά τα υπέροχα στήθια της και τον πολλά υποσχόμενο κώλο της, είχα ανάψει με την ιδέα του κορμιού της. Ο Πάνος μου με είχε γείρει προς το στήθος του, είχε σηκώσει τη λεκάνη μου και κρατώντας με γερά απτα κολομαγουλα με κάρφωνε με βία από κάτω....το καλύτερο μου είναι αυτό! Άνοιξα κι άλλο τα πόδια μου ώστε να χωράει μέχρι τη ρίζα και ένιωθα το χοντρό καυλί του να με ξεσκίζει. Δεν άντεξα για πολύ ...κόλλησα πάνω του κι άρχισα να τρίβομαι στις πουτσοτριχες του....γρατζουνούσαν την κλειτορίδα μου και αυτό με καύλωνε ακόμα πιο πολύ! Ο πούτσος του ήταν μέσα πλέον ο μισός κι ένιωθα το χοντρό του κεφάλι να πιέζει τα εσωτερικά τοιχώματα του πάτου μου.

Σιγά σιγα ρίγη άρχισαν να με διαπερνούν, έσφιξα το κορμί μου πάνω του και άρχισα με μανία να τρίβομαι στο κορμί του. Κατάλαβε ότι ήθελα να χύσω και τότε άρχισε να σφίγγει και να ξεσφίγγει το εργαλείο του δημιουργώντας μια άλλη αίσθηση καθώς ετοιμαζόμουνα για τη κορύφωση. σε λίγα δευτερόλεπτα αναστέναξα βαθιά και χαλάρωσα πάνω στο στήθος του. αυτός επειδή με ξέρει καλά σεξουαλικά, δε σταμάτησε, μόνο μου γράπωσε τα καπούλια , μου άνοιξε τα πόδια με τα δικά του και άρχισε να σπρώχνει το καυλί του μέσα μου με μανία....κουνούσε τη λεκάνη του αποφασιστικά προς το πάτο μου και το υγραμένο μουνάκι έτρωγε ένα ξέσκισμα α\' τάξεως.

Σιγά σιγά όλο και πιο γρήγορα ώσπου άρχισα να καυλώνω ξανά και με μιας άνοιξα τελείως τα πόδια μου (σπαγγατο σχεδόν) και καρφώθηκα με δύναμη μέχρι τα αρχιδοπουλα του.....αααχ μανάρι μου έχυσα......ξανά! ήταν πολύ έντονο, προς στιγμήν ένιωσα ότι έχασα επαφή με το περιβάλλον σα μεθυσμένη ήμουν. όταν συνήλθα ένιωσα το δάχτυλο του στη σούφρα μου να φέρνει κύκλους. Τα μάτια του έλαμπαν από καύλα και θέληση για πήδημα.

Μη του χαλάσω χατίρι, μεμιάς σηκώθηκα, ακούμπησα στο γραφείο του με τα χέρια μου και τούρλωσα τα καπούλια μου πίσω.....μου λέει \'είσαι δυνατή κωλαρα\' και ήρθε από πίσω μου, με κράτησε με τα χέρια του από τα μάγουλα και ακούμπησε το κεφάλι πάνω στη σούφρα μου. Έφτυσε λίγο σάλιο στον αντίχειρα του και το άπλωσε πάνω της. Ύστερα αποφασιστικά άρχισε να πιέζει το εργαλείο του μέσα μου. Πονούσα αφάνταστα αλλά έκανα υπομονή μέχρι να ανοίξει καλά. Με προσέχει το μανάρι μου και δε με παιδεύει.....σιγά σιγά είχε μπήξει όλο το παλούκι του μέσα μου. τότε σταμάτησε και περίμενε να συνηθίσω την αίσθηση, για λίγο. Μετά σιγά σιγά άρχισε να μπαινοβγαίνει βάζοντας σάλιο στο στέλεχος του για να λιπάνει σταδιακά το κώλο μου, ήταν υπομονετικός.

Σε κάποια φάση αφού είχα ανοίξει τελείως και είχα αρχίσει να ερεθίζομαι έσπρωξα προς τα πίσω το κώλο μου για πάρω όλο το παλούκι του μεμιάς. τότε κατάλαβε κι άρχισε να μου σφίγγει τα κωλομαγουλα με τις χούφτες ενώ παράλληλα με τους αντίχειρες του μου τα παραμέριζε ώστε να μπαίνει ο πούτσος του μέχρι τη ρίζα. Με σφυροκοπούσε πλέον ανελέητα και εγώ δάγκωνα τα χείλη μου για να μην ουρλιάξω. άρχισε να μου τρίβει τις ρώγες για να με καυλώσει. Το παλούκι έμπαινε και τα καρύδια του χτυπούσαν τη μουνοτρυπα μου υπενθυμίζοντας μου ότι γαμιέμαι σα σκύλα. μούγκριζε καυλωμένος, το καταλάβαινα και από το πάχος της ψωλής, όταν έχει ερεθιστεί πολύ μου γεμίζει το πάτο σε σημείο να με πονάει...πόσο μάλλον τη σούφρα. Συνέχιζε να με πηδάει ρωτώντας με πότε πότε \"σ αρέσει απτο κώλο μωρή?\" εγώ δεν απαντούσα, μόνο έτριβα με το χέρι μου τη κλειτορίδα για να ερεθιστώ πιο πολύ. Το πρωκτικό δεν αρέσει στις γυναίκες.....εγώ όμως πιστεύω ότι αν το κάνουν σωστά θα γουστάρουν τρελά.

Τέλος πάντων.....με γαμούσε με απύθμενη μανία, κολλούσε τα αρχίδια του πάνω μου κάθε φορά που τον έχωνε μέχρι τη ρίζα......εγώ δεν άντεχα άλλο πλέον και άρχισα να χύνω...είχα βάλει λίγο το δάχτυλο μου στο μουνάκι μου κι αναστέναζα πλέον...\'αχχχ ξεκωλιασε με κι άλλο.. θέλω να χύσω\' σιγά σιγά ρίγη άρχισαν να με χτυπούν, τα στήθια μου ήταν κατακόκκινα και χανόμουν σταδιακά. Εκείνη τη στιγμή του ήρθε να χύσει κι αυτού, άφησε τα ωραία μου καπούλια και με γράπωσε από τα στήθια, με τράβηξε πάνω του , κόλλησα τη πλάτη μου στη κοιλιά του κι άρχισε να με σκίζει γρήγορα μουγκρίζοντας. Το μουνάκι μου έσταζε τα χυσια μου μάλλον, γιατί μου λέγε \'μου μούσκεψες αρχίδια καύλα΄ μου\'. Δεν άντεξε και για πολύ σε εκείνο το σημείο, τα καρφώματα είχαν γίνει πολύ γρήγορα ώσπου με πνιγμένη φωνή μου είπε \'χυνωωω\' στο αυτάκι.

Τι ανακούφιση.....έπλυνε το πούτσο του και κάναμε αγκαλιτσα στο κρεβάτι με χαδάκια. πολύ όμορφα ήταν.

Φεύγοντας, μετά από κάποιες ώρες είχα τη τύχη να πετύχω την Ιωάννα στο ασανσέρ. Μου χαμογέλασε και μου είπε πονηρά.. \'εντάξει για σήμερα?\' κλείνοντας μου το μάτι. Χωρίς να περιμένει απάντηση συνέχισε.... \'αχ, εμείς σε κείνο το τμήμα τίποτα! ούτε ένας καλός! Και πιάνει και καλοκαίρι κι ανεβαίνουν πολύ τα θερμόμετρα\'. Τι ήταν να το πει αυτό......με τρέλανε της λέω χαμογελώντας \'κοίτα άμα δε διαβάζεις να έρθω αύριο για καφέ στο δωμάτιο σου να τα πούμε. Θα είμαι και κοντά στο Πάνο και εσύ δε θα νιώθεις μόνη....ωραία θα περάσουμε μαζί!\' και χαμογέλασα πονηρά. Της άρεσε η ιδέα και συμφωνήσαμε αύριο να βρεθούμε στο δωμάτιο της κατά τις 10 το πρωί. Στο δρόμο για το σπίτι δεν άντεχα. Σκεφτόμουν το στήθος της και είχα καυλώσει.....δε θα μου τη γλίτωνε θα της το έγλυφα το μουνάκι οπωσδήποτε. είχε έρθει η ώρα να μουσκέψει ο μουνος από καύλα. Κοιμήθηκα όλο φαντασιώσεις για την επόμενη μέρα. Αν και υγρή δεν έβαλα δάχτυλο ήθελα να μου το γλείψει εκείνη και να χύσω.

Μη σας τα πολυλογώ, την επομένη πήγα στο δωμάτιο της. χτύπησα τη πόρτα και μόλις μου άνοιξε έπαθα τη πλάκα της ζωής μου. Φορούσε ένα ανάλαφρο ροζ φορεματάκι, ημιδιαφανο, οι ρώγες της φαίνονταν ολοκάθαρα και από κάτω ένα κάτασπρο στρινγκάκι που χανόταν μέσα στη βαρβάτη κωλάρα της. Μου χαμογέλασε και με έβαλε μέσα. \'ωραίο το δωματιάκι σου!\' της είπα. \'ναι αλλά το χτυπάει ο ήλιος το καλοκαίρι και κάνει αφόρητη ζέστη, απάντησε....και εγώ επιβεβαίωσα κοιτώντας πονηρά τα χοντρά στήθια της. έκατσε απέναντι μου με τα πόδια σταυρωμένα και το κοντό φόρεμα υποχώρησε για να μου χαρίσει μια υπέροχη θέα των κατάλευκων μπουτιών της. αρχίσαμε τη κουβεντούλα, και δεν αργήσαμε να το φέρουμε στο γκομενικο.....μου έλεγε το παράπονο της για τη μοναξιά, και ιδίως τώρα το καλοκαίρι που οι καύλες ανεβαίνουν.....εγώ προσπαθούσα να τη παρηγορήσω αλλά είχα ανάψει τόσο πολύ απτήν ιδέα των γυμνών θηλών της που δεν κρατιόμουν άλλο.

Σηκώθηκε να μου φέρει νερό απ το ψυγείο, έκατσε δίπλα μου....την κοιτούσα πλέον στα μάτια και ήμουν μούσκεμα. συνέχισε να μου μιλά αλλά εγώ είχα χάσει τον έλεγχο πλέον, την κοιτούσα αλλά δεν άκουγα τίποτα απ όσα έλεγε....κούνησα το γόνατο μου και ακούμπησα το μπούτι της.

Ξαφνιάστηκε και με κοίταξε περίεργα.....\'της έπιασα το μπούτι με τη χούφτα μου και τη φίλησα στο λαιμό....δεν αντιστάθηκε καθόλου. άρχισε να με φιλά και να μου δαγκώνει τα χείλη, είχα τρελαθεί, ήταν αφηνιασμένη απ τη καύλα! Την έσφιξα με τα χέρια μου και πέσαμε στο κρεβάτι. άρχισα να της βάζω το χέρι κάτω απ τη φούστα και να τρίβω το μουνο της. είχε πολύ χοντρά μουνοχειλα, τα χούφτωνα και γέμιζε το χέρι μου. έπιασα τη κλειτορίδα της με τα δάχτυλα μου και άρχισε να μουγκρίζει άγρια.

Έκανε σα λυσσασμένη......με ρουφούσε και μου τραβούσε τα μαλλιά. Συνέχισα να της τρίβω το μουνάκι ώσπου είχε γίνει μούσκεμα εντελώς. Της τσιμπούσα τη κλειτορίδα και βόγκαγε απτή καύλα. είχε καθίσει επάνω μου και είχε ανοίξει τελείως τα πόδια για να έχω χώρο με το χέρι μου. Έκανε σα μανιακή πραγματικά. Δε μιλούσε, μόνο έσφιγγε τα πόδια της.....της χούφτωνα τα μπούτια και το χοντρό κώλο της. σε κάποια φάση σηκώθηκε όρθια, γδύθηκε εντελώς και με κοιτούσε τρελαμένη. Με μια κίνηση σηκώθηκα και άρχισα να της ρουφώ τα βυζιά.

Ποπο τι στήθη είχε.....τρομερά! δε χόρταινα να δαγκώνω τις ροζ θηλές της και να τσιμπάω ταυτόχρονα τα κολομαγουλα της. είχε παραδοθεί τελείως σε μένα. άρχισα να τη φιλάω με γλώσσα στα όρθια. εκείνη με έσφιγγε στην αγκαλιά της και τα στήθια μας τρίβονταν, ήταν τέλεια. όπως της χούφτωνα το κώλο της παραμέρισα τα καπούλια και έχωσα ένα δαχτυλάκι στο μουνάκι της . ελάχιστα, ώστε να ανοίξει. τότε τρελάθηκε. άρχισε να τρίβεται πάνω μου ψελλίζοντας \'θέλω να χύσω...\' την ξάπλωσα στο κρεβάτι , άνοιξα τα πόδια της και άρχισα να τη γαμώ με τον αντίχειρα μου, είχε τρελαθεί απτή καύλα, κουνούσε τη λεκάνη της και τσιμπούσε τις ρώγες της. Συνέχισα να παίζω με το μουνάκι της καθώς έγλειφα τη κλειτορίδα της ώσπου σ ένα σημείο δεν άντεχε άλλο και με παρακαλούσε......γάμησε με σκληρά.

Τι να κάνω και γω....\'ήρθε η ώρα για τον αράπη...της λέω\' και ανοίγω τη τσάντα μου βγάζοντας το δονητή μου έξω. μόλις το είδε τρελάθηκε.....χαλάλι τόσος καιρός αγαμία για τέτοια πούτσα. Το πέρασα στη μέση μου και έπεσα πάνω της. άρχισα να σπρώχνω σιγά σιγά ώσπου να τον χώσω όλον μέσα.....είχε ανοίξει τελείως τα πόδια της και μουρμούριζε ακαταλαβίστικα......σε λίγο τον είχε πάρει όλον οπότε άρχισα να μπαινοβγαίνω αργά, για να συνηθίσει ο πάτος της. μουρμούριζε....γάμα με βαθιά. είχε κλείσει τα μάτια και με τη μια παλάμη της έπιανε το μαύρο πούτσο που έμπαινε μέσα της. από κάποιο σημείο και μετά, τη σήκωσα, κάθισα ανάσκελα και την κάλεσα να ξεσκιστεί πάνω στο χοντρό παλούκι.

Με ένα βαθύ κάθισμα καρφώθηκε μέχρι τη ρίζα του. άρχισε να ανεβοκατεβαίνει αργά αλλά με αυξανόμενο ρυθμό. Σιγά σιγά έχασε τον έλεγχο......χοροπηδούσε σα λυσσασμένη πάνω στο δονητή , τσιμπούσε τις ρώγες της κι άλλοτε τραβούσε τα κωλομαγουλα της αριστερά και δεξιά για να μπαίνει μέχρι τη ρίζα....το απολάμβανε τρελά! Γαμιόταν με πολύ μανία χωρίς να βγάλει λέξη, ήταν φανερό το πείσμα της για ξέσκισμα, χτυπούσε πάνω μου σα χταπόδι και οι βυζαρες της κουνιόνταν πάνω κάτω. Πρέπει να γαμιόταν για κανα τέταρτο με μανία, οπότε σηκώθηκε. Με πρόσταξε να βγάλω το δονητή και τον πήρε στα χέρια της. τον άλειψε με babyoil και τον κάρφωσε στο κώλο της αποφασιστικά!

Ύστερα ήρθε πάνω μου άρχισε να με φιλάει παθιασμένα και να τρίβεται πάνω στο μουνί μου......τριβόταν σα τρελή ενώ που και που μπαινόβγαζε τη πούτσα στη σούφρα της....κουνιόταν με μανία ώσπου έχυσε σα παλαβή!!!! Τέντωσε τα πόδια της, με πρόσταξε να σπρώξω μέσα της το δονητή και έκανε σφιχτούς κύκλους πάνω μου......έχυνε για κανα 3λεπτο. Απίστευτος οργασμός! ήταν τέλεια.