Μόνη φτιαγμένη στο νησί

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Φέτος λοιπόν αποφάσισα να πάω διακοπές μόνη μου για λίγες μέρες να χαλαρώσω. Διάλεξα ένα πανέμορφο νησί και φτάνοντας πήγα στο ξενοδοχείο. Τακτοποίησα τα πράγματα και έκανα ένα ντους την ώρα που το νερό έτρεχε πάνω στις ρώγες μου άρχισα να καυλώνω.

Ξεκίνησα λοιπόν να παίζω με το μουνί μου... χαϊδευόμουν και ένιωθα τα νερό να κυλάει πάνω στα μουνόχειλα μου και έτρεμα από καύλα. Αφού τελείωσα έβαλα μια πετσέτα γύρω μου και κάθισα στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου για ένα τσιγάρο.

Ξαφνικά, εκεί που απολάμβανα τη στιγμή βλέπω στο διπλανό διαμέρισμα μια θεϊκή ύπαρξη... ένα πλάσμα γύρω στα 25 που φόραγε ένα σορτς και από πάνω το μαγιό της και κάπνιζε. Μόλις την είδα καύλωσα ακαριαία.

Για να μην προδοθώ όμως την χαιρέτησα. Πιάσαμε κουβέντα και τελικά μετά από κανένα δεκάλεπτο συνομιλίας τη ρωτάω αν είναι μόνη της. Μου είπε ότι είναι με το αγόρι της, απλά αυτός είχε πάει να ψωνίσει κάτι. Της είπα ότι ήμουν μόνη εκεί και μου πρότεινε το βράδυ να βγω μαζί τους αν ήθελα. Δεν μπορούσα να αρνηθώ βέβαια!!!

Μετά από λίγο ήρθε και το αγόρι της και όλοι μαζί πιάσαμε κουβεντούλα. «Και ο τύπος νόστιμο παιδί!», σκέφτηκα.

Το βράδυ ντυθήκαμε και βγήκαμε όλοι μαζί σε ένα κλαμπ. Φόρεσα ότι πιο πρόστυχο βρήκα, ένα φόρεμα κοντό αέρινο χωρίς κιλοτάκι από μέσα και χωρίς σουτιέν. Και η μικρή όμως ήταν «φωτιά» με ένα κόκκινο φόρεμα. Αφού ήπιαμε ξεκινήσαμε τον χορό. Η «Α» με ρωτάει:

-    «Χορεύεις; Γιατί ο δικός μου δεν...»

-    «Φυσικά!», της είπα.

Και αρχίσαμε να λικνιζόμαστε στους ήχους της μουσικής. Ξαφνικά με κοιτάει στα μάτια και με αρπάζει από την μέση. Αυτό ήταν. Τα υγρά άρχισα να τα νιώθω να κυλάνε στα μπούτια μου. Έβλεπα τις ρώγες της καυλωμένες και ήθελα να την γλείψω σαν τρελή.

Σε κανένα δίωρο φύγαμε και γυρίσαμε στο ξενοδοχείο. Αφού καληνυχτιστήκαμε γυρίσαμε στα δωμάτια μας. Εγώ τρελή από καύλα αποφασίζω να γδυθώ για να κοιμηθώ. Και ακούω την πόρτα να χτυπάει..

-    «Ποιος είναι;», ρωτάω.

Και ακούω να μου λέει η φωνή πίσω από την πόρτα:

-    «Εγώ η «Α». Κοιμάσαι;»

Άνοιξα την πόρτα και την είδα με το υπέροχο φορεματάκι της.

-    «Όχι βέβαια. Έγινε κάτι;», τη ρώτησα.

-    «Όχι μωρέ, απλά δε νυστάζω και ο άλλος κοιμήθηκε αμέσως. Να κάτσω για παρέα;»

Κατάλαβα ότι και αυτή ήθελε το ίδιο με μένα.

-    «Κάτσε!», της είπα. «Να γδυθώ μόνο για να είμαι πιο άνετα. Δεν σε πειράζει, ε;»

-    «Καθόλου!», μου απαντάει.

Βγάζω το φόρεμα που φορούσα μπροστά της επίτηδες μιας και ήμουν γυμνή από μέσα και την ακούω να μου λέει:

-    «Έχεις πολύ ωραίο σώμα!»

-    «Κι εσύ!», της απαντάω και κάθομαι δίπλα της.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα αμηχανίας, σκύβω και την φιλάω. Δεν αντιστάθηκε καθόλου, παρά μου λέει:

-    «Είμαι πολύ καυλωμένη!»

Και έβγαλε το φουστάνι της. Ξεκίνησα να την γλείφω στις ρώγες και να βάζω τα δάχτυλά μου μέσα στο ξυρισμένο μουνάκι της. Κατέβηκα πιο κάτω και άρχισα να γεύομαι τους χυμούς της. Έχυνε κι εγώ τα έπινα. Της έκανα γλειφομούνι πολλή ώρα και την άκουγα να βογκάει από καύλα.

Μετά τρίβαμε τις ρώγες μας, η μια πάνω στην άλλη. Η ηδονή ήταν απίστευτη. Κάναμε ένα 69 υπέροχο. Η μια γευόταν τα χύσια της άλλης. Έτσι όπως ήταν μπροστά μου, άρχισα να παίζω με την κωλοτρυπίδα της. Την έγλειφα και αφού την σάλιωσα άρχισα μα βάζω τα δάχτυλά μου μέσα της. Στην αρχή ένα και μετά δυο.

Ήταν τέλεια! Η μικρή βογκούσε από καύλα. Κι εγώ επίσης. Μετά από λίγο ανοίξαμε και οι δυο τα πόδια μας και τρίβαμε τα μουνάκια μας. Νιώθαμε τα μουνόχειλα μας να τρίβονται και χύναμε. Σε μια στιγμή της λέω:

-    «Περίμενε...»

Και σηκώνομαι και βγάζω από την βαλίτσα μου το strap on μου.

-    «Τέλεια!», μου είπε μόλις το είδε.

-    «Τώρα θα σε γαμήσω καύλα μου!», της λέω.

Στήνεται στα τέσσερα και μου λέει:

-    «Πρώτα από τον κώλο μωρό μου…»

-    «Φυσικά!», της λέω.

Έφτυσα μέσα στην κωλοτρυπίδα της και με αργές κινήσεις άρχισα να την γαμάω από τον κώλο. Η καύλα ήταν τεράστια. Η τρύπα της είχε ανοίξει και το μουνί της έσταζε. Αφού έχυνε συνέχεια γυρνάει και άρχισε να παίρνει πίπα στο στραπόν μου και να βάζει δάχτυλο στον κώλο μου. Ήταν τέλεια. Μετά μου λέει:

-    «Βγάλτο να πιω τα χύσια σου!»

Έπαιζα με την κωλότρυπα μου και έπινε τα χύσια από το μουνί μου που έσταζαν συνέχεια. Και εγώ είχα το χέρι μου στο μουνί της και το έβγαζα που και που να γλείφω τα δικά της.

Ξεσκιζόμαστε συνέχεια. Σε μια στιγμή μου λέει:

-    «Κάτσε πάνω στο στόμα μου να σε γαμήσω με την γλώσσα μου!»

Έτσι και έγινε. Έβαλα το μουνί μου πάνω της και είχε βγάλει την γλώσσα της και εγώ κουνιόμουν πάνω της σαν να ήταν πούτσος. Ήταν τέλεια. Αφού τελειώσαμε φιλιόμαστε στο στόμα και γευόμαστε η μια τα χύσια της άλλης από τις γλώσσες μας. Της λέω:

-    «Σου άρεσε;»

-    «Τρελά!». μου απαντάει.

Και τότε έριξα την ιδέα:

-    «Θες να δοκιμάσουμε αύριο να πάρουμε τον δικό σου;»

-    «Ωραία ιδέα! Θα θέλει όμως;»

-    «Θα βρούμε εμείς τον τρόπο…» της λέω και της κλείνω το μάτι πονηρά…