Τα πρώτα παιχνίδια της καμαριέρας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Εδώ και χρόνια δουλεύω σαν καμαριέρα σε ένα ξενοδοχείο τα καλοκαίρια, παντρεμένη με παιδιά, δεν ασχολιόμουν με τίποτε άλλο εκτός οικογενείας. Τα τελευταία τρία χρόνια όμως, αυτό έχει αλλάξει αφού έχω βρει τρόπο να διασκεδάζω στη δουλειά και να περνάω καλά τα καλοκαίρια μου.

Πριν τρία χρόνια λοιπόν, δούλευα στο ξενοδοχείο, όπως κάθε καλοκαίρι. Εκείνο τον καιρό η πελατεία μας ήταν ένα μεγάλο γκρουπ Άγγλων, διαφόρων ηλικιών, από παιδιά μέχρι συνταξιούχους. Δουλειά μου ήταν να ανεβαίνω και να φροντίζω τα δωμάτια τους όταν έλειπαν, και γενικά να έχω την ευθύνη της καθαριότητας του δευτέρου ορόφου. Ένα πρωινό λοιπόν ήμουνα σε ένα δωμάτιο, με σκοπό να το ετοιμάσω, τι να ετοιμάσω δηλαδή, σαν το σπίτι τους το φρόντιζαν οι άνθρωποι, όταν άκουσα περίεργους ήχους και βογκητά.

Έμεινα ακίνητη και κατάλαβα ότι οι ήχοι, προφανώς σεξ, ακούγονταν από το δίπλα δωμάτιο. Περίπτωση να ήταν τηλεόραση δεν υπήρχε, γιατί ήταν νωρίς για τέτοιου είδους ταινίες, όποτε μου κίνησε την περιέργεια να δω ποιος ήταν και τι έκανε. Κανονικά δεν θα ασχολιόμουν με το θέμα αλλά επειδή το μπαλκόνι του διπλανού δωματίου ήταν κάθετα προς αυτού που ήμουν εγώ μου έδινε την ευκαιρία να ρίξω μια ματιά. Και τα παντζούρια, και τα τζάμια και οι κουρτίνες ήταν τραβηγμένες και έτσι με λίγη προσοχή μπορούσα να έχω ανεμπόδιστη θέα προς το κρεβάτι, χωρίς να χρειάζεται να πολυεκτείθεμαι για να με δουν.

Αυτό που είδα με σόκαρε αρχικά. Δυο κορίτσια να είναι ξαπλωμένα πάνω στο κρεβάτι και να χαϊδεύονται, στην ουσία η μια γαμούσε με τα δάχτυλα της την πιο μικρή από τις δυο. Κοκκίνισα γιατί ποτέ δεν είχα δει τέτοιο θέαμα ζωντανό, άλλο να βλέπεις στην τηλεόραση, και το θέαμα με συγκλόνισε. Ξανακοίταξα και η μεγαλύτερη από τις δυο συνέχισε να παίρνει ακούραστα τη μικρή με τα δάχτυλα της. Η μικρή είχε ανοίξει τα πόδια, και με τα χέρια της κρατούσε, τα ξύλινα κάγκελα του κρεβατιού, και αναστέναζε από ηδονή για τις περιποιήσεις της φίλης της. Και οι δυο ήταν δεν ήταν 20, ολόγυμνες, με άσπρο δέρμα που λίγο μόνο είχε αρπάξει από τον ήλιο, με φουντωτά μουνάκια, αξύριστα, και Αγγλίδες από ότι κατάλαβα από τα λίγα λόγια που αντάλλασσαν μεταξύ τους. Η μεγάλη συνέχισε το γαμήσι με το χέρι ενώ με το άλλο χέρι χάιδευε τα μαλλιά της φίλης της και αραιά και που τη φιλούσε στο στόμα. Μετά από λίγο η μικρή τεντώθηκε στον αέρα και βγάζοντας κάτι ανάμεσα σε αναστεναγμό και λυγμό, έφτασε σε οργασμό.

Η μεγάλη δεν την άφησε όμως και πολύ σε ησυχία, σηκώθηκε και πήγε μάλλον στο μπάνιο και ξαναγύρισε αμέσως σχεδόν. Έδωσε ένα μπατσάκι στον κώλο της μικρής και τη γύρισε μπρούμυτα, έβαλε το χέρι της στο μουνάκι της, και πήρε υγρά που γυάλισαν ακόμα και στο λιγοστό φως, φαίνεται πως η μικρή δεν ήταν τσιγκούνα στα υγρά της. Την είδα να της ανοίγει τους γλουτούς και να βάζει 1-2 δάχτυλα της στην τρυπούλα της μικρής, που διαμαρτυρήθηκε ότι πόνεσε, αλλά όχι και πολύ πειστικά. Μετά είδα να χαϊδεύει με τα χέρια υγρά από τα ζουμάκια της μικρής , τη λαβή μιας βούρτσας για τα μαλλιά και μετά από λίγο να την ακουμπάει στην τρυπούλα της μικρής. Εκείνη γύρισε και όπως ήταν στημένη στα τέσσερα της χαμογέλασε ειρωνικά, η προκλητικά, δεν κατάλαβα, και της έβγαλε γλώσσα, σαν μικρό παιδί.

Η μεγάλη δεν το πολυσκέφτηκε και έσπρωξε τη βούρτσα σχεδόν μέχρι τη μέση της λαβής, στο κωλι της μικρής, που έβγαλε μια κραυγούλα και έπεσε στο κρεβάτι. Η μεγάλη όμως τη σήκωσε, και αφού της έβαλε ένα μαξιλάρι κάτω από την κοιλιά, αργά αλλά σταθερά έσπρωξε την υπόλοιπη λαβή, μέχρι που από τη βούρτσα έμεινε μόνο το μέρος με τις τρίχες από έξω. Δεν μου φάνηκε να είναι πολύ χοντρή αλλά από την άλλη το κωλαράκι της μικρής φαινόταν τόσο μικρό και τρυφερό, καμία σχέση με τις μεσογειακές μα περιφέρειες και γλουτούς. Η μεγάλη άρχισε να το βάζει και να το βγάζει μέσα. Εγώ χωρίς να το καταλάβω είχα φέρει το χέρι στο βρακάκι μου, και κάπου εκεί τινάχτηκα όταν κατάλαβα τι έκανα και πόση ώρα είχε περάσει παίρνοντας μάτι τα κορίτσια, που αμέσως έστω και με μισή καρδιά άφησα το θέαμα στη μέση, και αφοσιώθηκα, που λέει ο λόγος, στη δουλειά, που είχε μείνει πίσω.

Τα μισά βράδια έμενα στο ξενοδοχείο, γιατί το σπίτι μου ήταν μακριά, και εκείνο το βράδυ σκέφτηκα ξανά και ξανά όσα είχα δει το πρωί, και έκανα μούσκεμα το σεντόνι με τον ιδρώτα και τα υγρά μου, αφού είδα και έπαθα μέχρι να αφήσω ήσυχο τα πραγματάκι μου. Τις επόμενες μέρες παρακολουθούσα τα κορίτσια που όπως έμαθα ήταν κόρες φιλικών ζευγαριών, αλλά δεν έδιναν κανένα δικαίωμα για σχόλιο στις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Το κακό είναι όμως ότι σαν χαζή δεν κατάλαβα ότι το παράκανα, ούτε ότι με κατάλαβαν, που τις κοιτούσα. Έτσι ένα πρωί μετά από 3-4 μέρες ενώ συγύριζα τα δωμάτια, είδα τη μικρή να τριγυρίζει στον όροφο. Ένοιωσα ένα σφίξιμο στο στομάχι και ένα ηδονικό συναγερμό στο μουνάκι μου αλλά μια και δεν είδα την άλλη μαζί θεώρησα ότι δεν επρόκειτο να γίνει τίποτα. Αυτή ήρθε κοντά και άρχισε να μου μιλάει, στη γλώσσα της βέβαια, και να μου λέει πως εκείνη τη μέρα δεν είχε παρέα και δεν ήξερε τι να κάνει να περάσει την ώρα της, και αν την πείραζε να τα λέγαμε όσο θα δούλευα. Φυσικά είπα εντάξει, και πιάσαμε κουβεντούλα, ενώ εγώ όλο και έριχνα κρυφές ματιές στα στηθάκια της, και τα μπουτάκια που διαγράφονταν κάτω από το κοντό λουλουδάτο φουστανάκι που φορούσε.

Μόνο μικρή είχα κάνει πράγματα με κορίτσια αλλά πολύ αθώα, καμία σχέση με τα δικά τους παιχνίδια, και τώρα ένοιωθα το μουνί μου να πάλλεται από πόθο, σχεδόν ζαλιζόμουν από την επιθυμία, αλλά φυσικά δεν έκανα καμία κίνηση. Λέγαμε για τις διακοπές της και έφτιαχνα τα δωμάτια, ενώ η μικρή σιγά σιγά πήρε θάρρος και άρχισε να με αγγίζει και καλά τυχαία σε κάποιες φάσεις που ο χώρος ήταν περιορισμένος. Τελικά κατέβηκα κάτω στην ιματιοθήκη για να πάρω και αλλά σεντόνια και πετσέτες, και να αδειάσω τον κάδο από τα ήδη υπάρχοντα. Αυτή είχε έρθει μαζί μου. Εγώ έκατσα σε μια καρέκλα να ξεκουραστώ 5 λεπτά, και τότε αυτή προφασιζόμενη ότι δεν είχε που να κάτσει ήρθε και έκατσε πάνω στα πόδια μου.

Η επαφή με το απαλό της δέρμα, ήταν η χαριστική βολή και αφαιρέθηκα τελείως αντί να της πω να σηκωθεί, έμεινα ξερή. Η μικρή το πήρε αυτό σαν αποδοχή της κατάστασης, και πήρε θάρρος και μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα, δειλά στην αρχή αλλά κανονικό γλωσσόφιλο μετά. Εγώ τρομαγμένη μεν και με το άγχος να μη με πάρουν χαμπάρι, αλλά αδύναμη να αντισταθώ στον πειρασμό, την αγκάλιασα και αποδέχτηκα το φιλί της. Αυτή γύρισε τότε και άνοιξε τα πόδια της και καθιστή τα πέρασε στα πλαϊνά της καρέκλας, και άρχισε να τρίβει το μουνάκι της στα πόδια μου.

Φορούσε βέβαια ακόμα το μαγιό της όμως ένοιωθα το μουνάκι της να έχει μουσκέψει, και να είναι έτοιμο να εκραγεί. Μου είπε ότι με είχε δει να την κοιτάζω πολλές φορές, και πως αν ήθελα θα ήθελε πολύ να κάνουμε έρωτα, αλλά αν όχι εντάξει να έφευγε. Αντί για απάντηση έλυσα τα κορδονάκια από το μαγιό και χωρίς να σηκωθεί το τράβηξα προς τα πίσω αφήνοντας την γυμνούλα να συνεχίσει να ερωτοτροπεί με το μπούτι μου. Αυτή χαμογέλασε, και μου έσκασε άλλο ένα φιλί, και συνέχισε.

Eμενα όμως αυτή η επαφή δε μου έφτανε, και την έβαλα και σηκώθηκε, της είπα και έβγαλε το στηθόδεσμο του μαγιό, και άνοιξα τα πόδια, την έβαλα να κάτσει πλάτη σε μένα με ανοιχτά τα πόδια και άρχισα να της χαϊδεύω ποτέ τα στήθη, ποτέ τα μπουτάκια, ποτέ το μουνάκι. Η μικρή το απολάμβανε αν και σίγουρα τα χάδια μου δεν ήταν τόσο όμορφα όσο της φίλης της. Έγειρε το κεφάλι της στον ώμο μου και εγώ χάιδεψα το μεταξένιο τρίχωμα του αιδοίου της, προχωρώντας προς την κλειτορίδα της που μπορώ να πω ότι είχε σκληρύνει και φουσκώσει πολύ, όπως και τα μουνόχειλα της. Ασχολήθηκα αρκετά με το λιλι της πριν ανοίξω τα πέταλα του μουνιού της με τα δάκτυλα μου και χώσω αλλά δυο μέσα.

Η μικρή ξετρελάθηκε και άρχισε να μου ψιθυρίζει ότι θα είμαι το μωρό της και ότι ήθελε να την γαμήσω δυνατά, με το χέρι μου, να το χώσω όλο στο μουνί της. Φυσικά αυτό δεν γινόταν, αλλά από τη ροή των υγρών της κατάλαβα ότι σύντομα θα αντάμειβε το χέρι μου, με τα υγρά της καύλας της, κάτι που δεν άργησε να γίνει. Τη στιγμή που έφτασε σε οργασμό, πήγε να βάλει μια κραυγή που την έπνιξα με το χέρι μου για να μην μας πάρουν χαμπάρι. Τα υγρά της έκαναν μούσκεμα το χέρι μου και πήρα μια πετσέτα και άρχισα να τη σκουπίζω απαλά, να την καθαρίσω. Η επαφή όμως του υφάσματος στην ηδονισμένη της κλειτορίδα, της προκάλεσε αυτόματα ένα δεύτερο οργασμό, και νόμιζα ότι θα μου έμενε στα χέρια.

Της πήρε σχεδόν πέντε  λεπτά να ξαναβρεί την αναπνοή της, ενώ εγώ την είχα στην αγκαλιά μου και τη φιλούσα στο λαιμό. Της είπα ότι έπρεπε να σταματήσουμε γιατί θα αργούσα στη δουλειά μου αλλά ότι αν ήθελε, μπορούσαμε να ξαναπαίξουμε κάποια στιγμή. Τότε αυτή, πήρε στο μαγιό της και με αυτό σκούπισε τα νέα υγρά, και όπως καθόμουν μου σήκωσε τη φούστα και μου το έχωσε μέσα από την κιλότα μου πάνω στο μουνί μου. Με κοίταξε στα μάτια και μου είπε ότι την επόμενη μέρα το βράδυ, που ήξερε ότι θα μείνω στο ξενοδοχείο, θα ερχόταν να το πάρει από το δωμάτιο μου έμενα, και να κανονίσω να μην έχω παρέα.

Εγώ είπα εντάξει αλλά να προσέχει, και αυτή έφυγε με το χαμόγελο στα χείλη φτιάχνοντας το φόρεμα της και αφήνοντας το μουνάκι μου παραπονεμένο, αλλά με την υπόσχεση για τρελά παιχνίδια χωμένη μέσα στο κιλοτάκι μου. Εγώ φτιάχτηκα και σηκώθηκα να συνεχίσω τη δουλειά μου ενώ περίμενα πως και πως να περάσει μιάμιση μέρα για να έρθει η Λιζ στο δωμάτιο μου.

Τι έγινε εκεί όμως είναι μια άλλη ιστορία που θα σας την πω μια άλλη φορά.