Στην Ρόδο με την φίλη μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Με λένε Ελίζα και είμαι 20 ετών τώρα! Ήμουν 19 στην τελευταία τάξη του λυκείου τότε είχα μια πολύ καλή μου φίλη την Μαρία! Φιλικά για αρχή πειράζαμε η μια την άλλη με χουφτώματα και πεταχτά φιλάκια στο στόμα! Εγώ ήμουν τότε: περίπου 1.70 καστανόξανθη 54kg λεπτούλα με μέτριο στήθος γλυκό προσωπάκι και αρκετά σέξι σώμα!

Η φίλη μου η Μαρία ήταν πιο λεπτή από μένα με πιο μικρό στήθος αλλά τέλειο σώμα και πολύ σέξι πρόσωπο!

Τέλος πάντων ξεκινήσαμε ως λύκειο να πάμε 5ημερη που αλλού στην Ρόδο! Θα έμενα μαζί με την Μαρία στο ίδιο δωμάτιο μόνες μας! Η πρώτη μέρα κύλησε κανονικά την 2η θα πηγαίναμε πισίνα μπήκε η μια για μπάνιο και μετά βάλαμε τα μαγιό μας και πήγαμε στην πισίνα με όλα τα παιδιά! Γυρνώντας στο δωμάτιο μπήκαμε μαζί για μπάνιο με τα μαγιό και αρχίσαμε τις βλακείες με το σαπούνι.

Αρχίσαμε να λύνουμε τα μαγιό και να χουφτώνει η μια την άλλη. Εμένα μου πήρε το πάνω από το μαγιό και πήγε στο δωμάτιο, και έτρεχα να το πάρω… πέσαμε μαζί στο κρεβάτι με εμένα από επάνω και τότε μου είπε ότι έχω πολύ ωραίο στήθος και μου έβαλε τα χέρια στην μέση, τα κατέβασε προς τα κάτω μέσα από το μαγιό μου, και τότε φιληθήκαμε… με γλώσσα… ένιωσα τέλεια!

Φιλιόμασταν για αρκετή ώρα. Όταν σταματήσαμε της είπα ότι την αγαπάω και αυτή με χάιδεψε πηγαίνοντας όλο και πιο κάτω… εγώ την φίλησα στο στόμα και έγειρα στο πλάι και άρχισα να της λύνω το μαγιό… μέχρι που εμφανίσθηκαν οι σκληρές ρώγες της, τις οποίες χάιδευα όσο αυτή μου έβγαζε και το κάτω το μαγιό. Φιληθήκαμε στο στόμα και ενώ αυτή μου χούφτωνε το κωλαράκι μου, εγώ της έβγαζα όλο το μαγιό. Τότε ενθουσιάστηκα γιατί δεν είχε ούτε μια τρίχα στο μουνάκι της, αντίθετα με εμένα που πάντα αφήνω λίγες.

Αμέσως το χούφτωσα και είδα ότι ήταν μούσκεμα. Το ίδιο έκανε και αυτή ανέβηκε επάνω μου και άρχισε να με γλύφει. Ξεκίνησε από τον λαιμό με πιπιλιές και κατέβαινε… αφιέρωσε λίγο παραπάνω χρόνο στις ρώγες μου δαγκώνοντας τες ελαφρά, και κατέβηκε στην κοιλιά και όλο πιο κάτω. Μου έγλυψε τα πόδια από την μέσα μεριά χωρίς να πειράξει το γατάκι μου και αυτό με ερέθισε τρελά! Ώσπου έφτασε η ώρα και με φίλησε ανάμεσα στα πόδια και έβαλε την γλώσσα της μέσα. Τα δάκτυλα της με έφτασαν στον 7ο  ουρανό!!

Κάθισε πάνω στο πρόσωπο μου και έσκυψε να συνεχίσει αυτό που έκανε. Το γατάκι της έσταζε και εγώ το έγλυψα, και της έβαλα δυο δάκτυλα μέσα της και βόγκηξε. Τότε έβαλα και δάκτυλο από την πίσω πόρτα. Σταμάτησε να με γλύφει και πετάχτηκε επάνω με ένα δυνατό βογκητό απόλαυσης. Όταν το έβγαλα με φίλησε! Μου είπε να ανοίξω τα πόδια μου και να γυρίσω στο πλάι και το έκανα. Και τότε έβαλε σταυρωτά τα πόδια της και τα γατάκια μας άγγιξαν το ένα το άλλο.

Μετά από λίγο τελειώσαμε σχεδόν μαζί… φιληθήκαμε, ξαναμπήκαμε για μπάνιο και αρχίσαμε να ετοιμαζόμαστε για την βραδινή μας έξοδο!

Τις υπόλοιπες ημέρες όποτε ήμασταν μόνες, φιλιόμασταν στο δωμάτιο και χαϊδεύαμε η μια την άλλη ή κυκλοφορούσαμε γυμνές. Ήταν τέλεια! Την τελευταία μέρα το ξανακάναμε και ως τώρα που και που, αν και πιο σπάνια, όταν βρισκόμαστε κάτι κάνουμε!