Από μικρή λεσβιακό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Ευθυμία, είμαι 24 χρονών από Αθήνα και η ιστορία που θα σας πω είναι αληθινή πέρα για πέρα.

Όταν ήμουν στο λύκειο, μια μέρα ήρθε επίσκεψη στο σπίτι μας μια ξαδέρφη της μητέρας μου με την κόρη της η οποία ήταν δυο χρόνια μεγαλύτερή μου. Ήταν η πρώτη φορά που τους γνώριζα αλλά ανακαλύψαμε πολλά κοινά και δέσαμε αμέσως. Έτσι με λίγα παρακάλια και αφού ήταν Σάββατο, έμεινε να κοιμηθεί σπίτι μας.

Όταν ήρθε η ώρα του ύπνου ξάπλωσε σε απέναντι κρεβάτια και μόλις πέρασε και λίγο η ώρα βάλαμε στην τηλεόραση ένα τσοντοκάναλο όπως συνήθιζα να κάνω πολλά βράδια από τότε που ανακάλυψα τον αυνανισμό.

Μέχρι τότε αυνανιζόμουν σχεδόν καθημερινά χωρίς ακόμα να έχω βάλει δαχτυλάκι στο μουνάκι μου. Ώσπου μου κάνει η Κατερίνα την ερώτηση που με ξάφνιασε:

-    Έχεις χαϊδέψει ποτέ το μουνάκι σου;

Χωρίς να το καλοσκεφτώ της έγνεψα καταφατικά.

-    Δαχτυλάκι έχεις χώσει μέσα να δεις πως είναι;

-    Όχι, φοβάμαι λίγο.

Είχε τα πόδια της ανοιχτά κάτω από τα σκεπάσματα, χαϊδευόταν αδιάκριτα και συνέχισε:

-    Είναι πολύ μαλακό μέσα, έχει πολλά υγρά και το δαχτυλάκι γλιστράει πολύ εύκολα.

Και σηκώθηκε με το κιλοτάκι της μισοβγαλμένο και κάθισε δίπλα μου.

-    Θες να σου κάνω ότι κάνεις κι εσύ με το χέρι σου εκεί; Δε θα βάλω δαχτυλάκι αν δε μου πεις.

Δεν απάντησα τίποτα και εκείνη έφερε σιγά σιγά το χέρι της στο ήδη υγρό μου μουνάκι. Στη σκέψη δε ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να έμπαινε μέσα η μητέρα μου και να μας έπιανε στα πράσα, καύλωνα ακόμα περισσότερο. Όσο μου χάιδευε την κλειτορίδα τόσο καύλωνα εγώ και σιγά σιγά πλησίαζε το πρόσωπό της πιο κοντά στο μουνί μου. Άρχισε να με γλύφει απαλά κι εγώ ένιωθα ότι πήγαινα στον παράδεισο.

Δε φανταζόμουν ότι μπορεί να υπάρχει τέτοιο συναίσθημα. Το γεγονός ότι ήταν ξαδέρφη μου δε με επηρέαζε καθόλου αφού δεν την ήξερα και τόσο καλά. Την άφησα να παίξει όσο ήθελε μέχρι που άρχισε να μου χώνει με αργές κινήσεις το δάχτυλο της στο μουσκεμένο μου μουνί καθώς συνέχιζε το γλύψιμο. Εγώ τρελαινόμουν από ηδονή και δαγκωνόμουν για να μην ουρλιάξω και ακουστώ. Της είχα κάνει το πρόσωπο να γυαλίζει από τα χυσάκια μου και αφού τελείωσα ήρθε η σειρά της.

Ήταν η πρώτη μου εμπειρία στο σεξ και η μεγαλύτερη καύλα που ένιωσα μέχρι που την ξανασυνάντησα, μετά από ένα χρόνο… μείναμε μόνες σπίτι της και κάναμε ολοκληρωμένο λεσβιακό σεξ με ατελείωτα γλυφομούνια και παιχνίδια με sex toys και δονητές.

Δεν αισθάνομαι λεσβία. Δεν έχω ξαναπάει με άλλη γυναίκα. Μου αρέσουν οι άντρες περισσότερο. Απλώς δε βρίσκω τη θέα ενός μουσκεμένου μουνιού έτοιμου για όλα αποκρουστική. Αλλά εκείνη με ξεπαρθένεψε κατά κάποιο τρόπο και τη θεωρώ σημαντική στη διαμόρφωση της σεξουαλικότητάς μου.