Εμπειρία στο ντους

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι 34 ετών, μητέρα μιας 6χρονης πανέμορφης κόρης και δεν ήμουν (ούτε είμαι) λεσβία, αλλά τολμώ να γράψω αυτό που μου συνέβη γιατί μου άρεσε που το έζησα και μου αρέσει ακόμη πιο πολύ που το θυμάμαι.

Πρέπει να σας πω ότι είμαι φανατική στο τένις και πηγαίνω όσο πιο συχνά μπορώ στο σύλλογο και παίζω μερικές παρτίδες, μέχρι να νιώσω  ότι κουράστηκα για να κάνω το ντουζάκι μου και να νιώσω πάλι ωραία. Σε αυτή τη φάση λοιπόν του ντους συνάντησα την κοπέλα που είχα γνωρίσει πριν ένα περίπου μήνα εδώ και έχουμε παίξει και μαζί  3-4 φορές την Εύη.

Μιλώντας και κάνοντας ντους ταυτόχρονα βρεθήκαμε δίπλα δίπλα και κάποια στιγμή μου είπε:

-    "Έλα  να σου τρίψω εγώ την πλάτη".

Τι το πιο αθώο!!  Έτσι και έκανε μέχρι που κάποια στιγμή ένιωσα το χέρι της (και όχι το πετσετάκι μου που της είχα δανείσει), να βρίσκεται ανάμεσα στους γλουτούς μου και να παίρνει με μια επιδέξια κίνηση την ανιούσα  και μετά την διαδρομή πάλι προς τα  κάτω. Πρώτη φορά βρέθηκε γυναικείο χέρι εκεί τόσο ψηλά ανάμεσα στα πόδια μου.

Στην αρχή ξαφνιάστηκα και μάλλον θα έκανα κάποια κίνηση που το κατάλαβε. Μου είπε:

-    "Εντάξει, δεν είναι τίποτε. Νόμισα ότι πλένομαι η ίδια και… καταλαβαίνεις".

Φυσικά και καταλάβαινα και η περιέργεια με έκανε να πω:

-    "Εντάξει δεν πειράζει!"

Αλλά ολόκληρο το κορμί μου μπήκε σε μια πρωτόγνωρη, για γυναικείο άγγιγμα διαδικασία. Από μέσα μου παρακαλούσα να αγνοήσει το ξάφνιασμα μου και να συνεχίσει να με χαϊδεύει. Τώρα ένιωθα πια και τα δάκτυλα της… αρχικά να μπαίνουν ελαφρά μέσα μου και εν συνεχεία το ένα της το δάκτυλο άρχισε να χαϊδεύει την κλειτορίδα μου.
Καύλωσα τόσο πολύ που έκανα μια κίνηση διευκόλυνσης και έσκυψα ελαφρά. Μάλλον όμως δεν το ήθελε η Εύη έτσι γιατί αμέσως το δάκτυλό της άλλαξε θέση και βρέθηκε  στο κωλαράκι μου. Ακριβώς στην τρυπούλα.

Το άλλο της το χέρι πέταξε κάτω το πετσετάκι μου και μου το έφερε από μπροστά και αφού έχωσε τα δάκτυλα της στις τρίχες από το μουνάκι μου γλίστρησε παρακάτω και ανακάλυψε πάλι με αυτό το χέρι την κλειτορίδα μου που ήταν ακόμη από πριν καυλωμένη.  Άρχισε ένα γλυκό παιχνίδι απόλυτου ερωτισμού με πρωταγωνιστές τα δάχτυλά της,  το μουνάκι μου και  τον κώλο μου.

Με χάιδευε απαλά, "γυναικεία", τόσο ωραία όσο δεν είχα νιώσει ποτέ με τον άνδρα μου. Από μέσα μου είχα γίνει πιο μούσκεμα απ’ ότι με το ντους. Δεν ήθελα να σταματήσει ποτέ.

Για να καταλάβεις πως ένιωθα και τι ζούσα το πετυχαίνεις μόνο (αν είσαι γυναίκα) και αφού ακουμπήσεις τώρα το δάχτυλο σου στο γνωστό σημείο… ξαναδιαβάσεις από την αρχή την περιπέτεια μου. Κάνε το. Μμμμ…