Η πεθερά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Πριν από αρκετό καιρό ήμουν με κάποιο παλικάρι με τον οποίο μπορεί να μην συμφωνούσαμε στα πάντα αλλά το σεξ μαζί του ήταν το καλύτερο. Συχνά προσθέταμε κι άλλη κοπέλα στο κρεβάτι μας, συνήθως φίλες!

Εγώ είμαι ξανθιά, με πράσινα μάτια, όχι ιδιαίτερα ψηλή και αδύνατη. Έχω μεγάλο στήθος και αρκετά ωραίο κώλο! Πάντα μου άρεσε να πηγαίνω με γυναίκες και πολύ συχνά έπαιζα με το μουνάκι μου σκεπτόμενη γυναίκες να με γλύφουν.

Η μητέρα του "καλού" μου ήταν μια πάρα πολύ ωραία γυναίκα γύρω στα 45 με σχεδόν τέλειο σώμα, μεγάλα στητά βυζιά και υπέροχο κώλο. Συχνά την κοιτούσα και σκεφτόμουν διάφορα! Είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Ο άντρας της ναυτικός έλειπε σχεδόν πάντα από το σπίτι για αρκετό καιρό! Πολλές φορές πήγαινα για καφέ χωρίς να είναι ο Γιάννης εκεί και καθόμασταν ώρες συζητώντας διάφορα θέματα!

Είχα αρχίσει να την σκέφτομαι όλο και πιο συχνά και να παίζω το μουνάκι μου για πάρτι της. Έπρεπε κάτι να γίνει, αλλά πως; Κάποιες φορές πηγαίναμε γυμναστήριο τα πρωινά με το Γιάννη αν δεν δούλευε και είχε γραφτεί κι εκείνη. Έτσι λοιπόν ένα πρωί με πήρε τηλέφωνο να πάμε αν ήθελα μαζί στο γυμναστήριο. Ο Γιάννης δούλευε. Σκέφτηκα ότι ίσως είναι μια ευκαιρία και είπα αμέσως ναι!

Πήγα την πήρα και πήγαμε στο γυμναστήριο! Αφού κάναμε γυμναστική και εγώ προσωπικά είχα κουραστεί με ρώτησε αν ήθελα να πάμε στη σάουνα μαζί! Ήταν η ευκαιρία μου!!!!! Μας έβαλε η κοπέλα σε ένα δωματιάκι έφτιαξε την θερμοκρασία μας είπε ότι θα επέστρεφε σε μια ώρα και κάτι και έκλεισε την πόρτα!

Φορούσαμε τα μαγιό και είχαμε και μια πετσέτα. Αρχίσαμε να μιλάμε και να γελάμε μέχρι να περάσει η ώρα. Την είχα δει πιο πριν που με κοίταξε από πάνω μέχρι κάτω με ένα καυλωμένο θα έλεγα βλέμμα. Κάποια στιγμή μου λέει:

-    "Δεν μπορώ, θα βγάλω το μαγιό. Θα είναι καλύτερα…"

Σηκώνεται και βγάζει και το πάνω και το κάτω πετώντας τα πάνω μου και γελώντας.
Είχα πάθει πλάκα! Το μουνάκι μου καιγόταν. Μου είπε ότι καιρό τώρα έχει να πηδηχτεί και ότι έχει πολλές καύλες τελευταία.

Άρχισε να χαϊδεύει το στήθος της και μου λέει:

-    "Έλα κοντά μου, δεν δαγκώνω.."

Έτρεμα ολόκληρη… την πλησίασα και το χέρι της άγγιξε το στήθος μου. Δεν άντεχα άλλο την αναμονή. Άπλωσα τα χέρια μου και έπιασα σχεδόν βίαια τα βυζιά της και άρχισα να τα πιπιλάω με μανία! Εκείνη αναστέναζε και με τα χέρια της χάιδευε τον κώλο μου.

Γδύθηκα κι εγώ και αρχίσαμε ένα τρελό 69. Στο σεξ μου αρέσουν πολύ τα βρωμόλογα! Άρχισα να την βρίζω και να της λέω διάφορα…

-    "Καιρό ήθελα να σε γαμήσω ξεσκισμένη! Γλύψε μου την μουνάρα καριολίτσα μου!!!" και τέτοια!

Και εκείνη βέβαια είπε αρκετά. Χύσαμε αρκετές φορές!

Με τον Γιάννη μετά από λίγο καιρό χώρισα αλλά με την μανούλα του βρίσκομαι ακόμα και σήμερα για να με πηδάει και να την πηδάω!